• Old Faithful gejseren er den største berømthed, men blot en af mange gejsere, der suppleres af et utal af boblende vand- og mudderpools i Yellowstone National Park.
 • Oplev Rocky Mountain, Colorado
 • Vilde hest i midtvesten kan I opleve på kør selv ferie i USA

USA on the rocks

Rocky Mountains og Yellowstone, bison, bjørne og wild west, 16 dage fra 21.500 kr.

Glæd jer til:

Storslået natur i Rocky Mountains og Grand Teton

Midtvestens bisonflokke, ulve, bjørne og dinosaurer

Spektakulære Yellowstones gejsere og varme kilder

Magiske Badlands, Mount Rushmore, Devils Tower og indiansk historie

Håndplukkede hoteller og gennemtænkt rute

Læs mere

Oplev noget af Nordamerikas mest storslåede natur på kør selv-ferie i USA med bl.a. Rocky Mountains og Yellowstone. Nyd cowboyland, bisonflokke, bjørne og gejsere. Og rejs tilbage i tiden til dinosaurer og mammutter.

Nationalparker som Rocky Mountains Nationalpark og Yellowstone står helt fortjent øverst på ønskelisten hos mange, der vil arrangere rejser til USA. Alligevel er dette nok en rejse til jer, der har været i USA før. 

Rocky Mountains og Yellowstone National Park

I har måske set Grand Canyon og Yosemite, fordi de er nemmere at komme til. Men nu skal det være. Nu skal jeres USA-rejse endelig gå til nogle af de største ikoner for naturoplevelser i USA. De ældste nationalparker, som lagde grunden til alle de andre. 

Magiske landskaber og gennemtænkt rute

Jeres rejse til USA starter i Denver, som I har god tid til at udforske. Og så skal I ellers ud i naturen. Nyhavn Rejser sørger for indkvartering med den helt rigtige beliggenhed. 

Bilen er inkluderet med fuld forsikring. Og ruten er lagt ad gode veje, hvor transporten ofte er en oplevelse i sig selv. Undervejs har I god tid til at nyde naturscenerier, dyreliv og rustik western charme. USA on the rocks.

Kortere eller længere rejse til USA?

En rejse som denne kan fint gennemføres på de 16 dage, som er beskrevet. Men undervejs er der masser af muligheder for spændende afstikkere. I kan også finde masser at lave, hvis I tager en ekstra dag i f.eks. Yellowstone National Park og/eller Rocky Mountains National Park. 

Har I ikke 16 dage til rådighed denne gang, kan turen afkortes, selv om det ville være lidt synd. Tal med vores rejserådgivere om jeres ønsker.

Program

Dag 1
I rejser til USA

Den smukke bygning Colorado State Capitol i DenverI rejser til USA med et enkelt flyskift undervejs og lander i Denver samme dag lokal tid. I lufthavnen henter I jeres bil, og så er I klar til kør selv-ferie i USA til nogle af de smukkeste nationalparker med Yellowstone, Rocky Mountains og Grand Teton som højdepunkterne.

Lige her og nu nøjes I dog med at køre til jeres hotel i Denver.

Tagterrasse med bar og åben pejs på The Curtis - A Doubletree by Hilton, Denver

The Curtis - a Doubletree by Hilton 3*, Denver  

I skal bo 2 nætter på The Curtis - a Doubletree by Hilton i Denver. Her kan I glæde jer til mere end bare et hotel at sove på. The Curtis er en farverig designoplevelse, og så ligger det super godt for alle seværdigheder i Denver.

Dag 2
På opdagelse i Denver

Oplev Denver fra en bycykelNår man er i Denver, kan man godt være fristet til at se på alt andet end Denver. Byen ligger nemlig, så man føler, at man kan røre ved Colorado Rocky Mountains. 

Men I skal nok komme endnu tættere på Rocky Mountains i løbet af jeres rejse til USA. Slap i stedet af i byen, for der er masser at udforske. 

Nyd en øl hos Denver Beer Company i DenverMikrobryggerier og kultur

Denver har solskin 300 dage om året. Det er en progressiv by præget af et stort studentermiljø, og byen er måske af samme grund kendt for sine mikrobryggerier. 

Denver kaldes også The Mile High City, fordi byen ligger i 1 miles højde (målt ved det 13. trin på Capitol). De lokale fortæller gerne, at golfbolde ryger 10 % længere end ved havoverfladen - og at drinks virker 10 % bedre.

Dag 3
Jeres kør selv-ferie i USA starter for alvor

I oplever de storslåede naturscenerier omkring Rockey Mountains, ColoradoNu er det tid at komme ud mod de store naturoplevelser. Igen frister Rocky Mountains, men I skal nok nå det. I stedet kører I stik vest mod Silverthorne med store Mt. Evans på venstre hånd og herfra nordpå mod Steamboat Springs. 

I kører primært nede i dalene med bjergskråninger på begge sider, og I passerer flere hyggelige småbyer, hvor I kan stoppe. Mange byer her er dedikeret til skiløb om vinteren. I er f.eks. ganske tæt på det kendte skiområde ved Vail. 

Solnedgang over Steamboat Springs, ColoradoSteamboat Grand 3+*, Steamboat Springs

I skal bo en enkelt nat på hotellet Steamboat Grand, der ligger med smukke udsigter. Værelserne er gode på min. 32 m2, og her er både pool og jacuzzi i haven. 

Navnet Steamboat Springs skyldes franske pelsjægere, der troede de hørte lyden af et dampskib i det fjerne, da de kom til byen første gang. Det var dog en naturlig kilde, der sagde den sjove lyd. Kilden er der stadig. Det er lyden dog ikke. 

Dag 4
Til de store dinosaur

Dinosaur National Monument, UtahJeres rejse til USA går nu længere mod vest og samtidig op til 140 millioner tilbage i tiden. Det er nemlig dateringen for nogle af de fossiler og spor efter dinosaur, der er fundet i Dinosaur National Monument.

Dinosaur National Monument

Intet andet sted i verden har man fundet så mange spor efter dinosaurer som i Dinosaur National Monument. Der er de mest utrolige aftryk i klipperne, knogler og skeletter. I kan samtidig se hulemalerier fra tidlige civilisationer. 

Hulemalerier i Dinosaur National Monument, UtahEfter dinosaurerne fortsætter I gennem prærien mod Rock Springs. I kan på vejen opleve naturområdet Flaming Gorge National Recreation Area og Utahs røde ørken i Red Canyon. 

Hampton Inn 3*, Rock Springs

I skal bo en enkelt nat på Hampton Inn i Rock Springs. Hampton Inn er en del af Hilton-kæden og byder på god komfort, en lille indendørs pool, fitnessrum og også en møntvask, hvis det allerede er tid til at vaske lidt tøj. Der er ikke meget at se i nærområdet, så I har tiden, før I skal videre.

Dag 5
Til westernstemning i Jackson

Jacksonhole bar i WyomingI fortsætter nu gennem bølgende prærielandskaber med uendeligt til horisonten. Her sker absolut ingenting, og det er netop det smukke ved denne rute. Dagens mål er Jackson, der oser af wild west. 

Her er indgangsporte til parkerne lavet af store gevirer, fortove af træ og husfacader, der kunne gå lige ind i enhver western film som perfekt kulisse. Læg vejen omkring Million Dollar Cowboy Bar med sadler ved baren og alt, hvad man kan drømme om af western-stemning, når amerikanere går all in med indretning. 

Rustic Inn Creekside Resort & Spa, Jackson, Wyoming

Rustic Inn Creekside Resort & Spa 4*, Jackson

I skal nu bo 2 nætter på Rustic Inn Creekside Resort & Spa, der byder på ægte lodgestemning i smukke omgivelser. Bjergene står som bagtæppe, og byens tilbud er inden for gåafstand. Der er både spa og pool på hotellet.

Dag 6
Naturoplevelser i Jackson

Gevir i Jackson Hole, Wyoming.Dagen er sat til at komme ud i den storslåede natur. Det kan være på river rafting eller på en vandretur med lokale guider. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I har brug for inspiration. 

Ved Jackson ligger det over 100 km2 store naturreservat National Elk Refuge med nogle af verdens største flokke af kronvildt. Der er op til 7.500 individer i reservatet, så gevir-portene i Jackson er absolut ikke tilfældige. I National Elk Refuge er også store bisonflokke og mange andre dyrearter og fugle.

Dag 7
Via Grand Teton til Yellowstone National Park

Grand Teton National ParkMålet for dagen er Yellowstone National Park, men turen er relativt kort, så sæt god tid af til at opleve Grand Teton National Park på vejen. 

Spektakulære Grand Teton National Park

I Grand Teton National Park er nogle af de mest dramatiske bjerge i Rocky Mountains og uendeligt smukke naturscenerier. Bjergkæden er en af de mest fotograferede i hele Nordamerika. Det skønne landskab omfatter krystalklare bjergsøer, fossende floder og grønne skove.

Sørg for at køre ad Teton Park Road. Undervejs er der gode muligheder for smukke vandreture i selskab med både elge og bjørne. Sidst på eftermiddagen kører I til Yellowstone National Park, hvor I overnatter.

Yellowstone Nationalpark er især kendt for sine enorme græsstepper, hvor bla. store flokke af bison holder tilCanyon Lodge & Cabins 3*, Yellowstone National Park

I skal bo 2 nætter på Canyon Lodge & Cabins inde i Yellowstone National Park ved Visitor Center og restauranter. Få minutters gang bringer jer til Lower Falls og Grand Canyon of Yellowstone, og I bor samtidig perfekt for at køre ud i nationalparken ud til Grand Loop Drive, der går som et 8-tal gennem Yellowstone forbi de store attraktioner.

Dag 8
Yellowstone National Park

Old Faithful gejseren er den største berømthed, men blot en af mange gejsere, der suppleres af et utal af boblende vand- og mudderpools i Yellowstone National Park.Start dagen med en tur til Visitor Center. Så får I mest muligt ud af besøget. Her er så meget storslået natur, at I bliver nødt til at vælge.

Gejsere, dyreliv og bjerge i Yellowstone National Park

Naturen i Yellowstone National Park er ren magi. Her er ulve, bjørne, prærieulve, hjorte og kæmpe flokke af bison. Gejserne med Old Faithful som den ubestridte stjerne springer mod himlen, mens vandfald buldrer den modsatte vej. 

Det kæmpe, termiske kildespring Grand Prismatic står i alle regnbuens farver - nærmest uvirkeligt, men ganske ægte takket være forskellige bakteriedannelser i det varme vand. Og nu vi er ved varmt vand, så glæd jer til Mammoth Hot Springs, hvor op til 80 grader varmt vand bryder ud gennem kalkstenene og løber ned over de mange farverige terrasser og bassiner.

Mammoth Hot Springs i Yellowstone National Park.Overvej en dag ekstra i Yellowstone National Park

Yellowstone National Park har så meget at byde på, at vil I have mere tid på jeres rejse til USA, så er det nok her, I skal lægge en ekstra dag. Tal i givet fald med jeres rejserådgiver.

Dag 9
Til westernstemning i Sheridan

Vidtstrakt prærie ved Sheridan i WyomingI skal forlade Yellowstone National Park, men brug endelig en del af dagen i parken. Måske nåede I ikke at se Mammoth Hot Springs i går? Så er der god tid i dag. 

Senere kører I mod byen Sheridan mod vest. På vejen kommer I gennem vidtstrakt prærie med udsigt til bakker og bjerge. Glæd jer bl.a. til Big Horn National Forest og udsigten til Big Horn Mountains. I kan også vælge at køre en omvej nordom via Big Horn Canyon. 

I Sheridan overnatter I en enkelt nat på Best Western Sheridan Center 3*, der ligger centralt i byen på North Main Street. I bliver budt velkommen til god komfort og også en indendørs pool.

Dag 10
Devils Tower og Mount Rushmore

 Devils TowerI dag går jeres rejse til USA videre forbi nogle af de helt store ikoner for rejser til USA. 

Den hellige klippe Devils Tower

På vejen kan I lægge vejen forbi Devils Tower National Monument, der er et unikt geologisk vidunder. Den lodrette klippe rejser sig dramatisk 386 meter op mod himlen. Udseendet kan bedst sammenlignes med, når et barn på en stranddag vender en spand med fugtigt sand på hovedet. Her er det bare rå klippe, og hvem der har "vendt spanden" er op til fantasien. 

Bjørnens klippe

For mange indianerstammer f.eks. Cheyenne er klippen ikke overraskende hellig. Den har det indianske navn Mato Tipila, som slet ikke betyder djævletårnet men bjørnetårnet. 

I følge et indiansk sagn er klippens karakteristiske lange furer i virkeligheden kradsemærker fra en kæmpe bjørn. Den jagtede nogle børn, som søgte tilflugt på klippen. Bjørnen forsøgte at nå dem, men klippen rejste sig i vejret som et tårn og reddede dem fra døden.

Amerikanske præsidenter udhugget på Mount Rushmore på kør selv ferie i USAPræsidenterne i Mount Rushmore

Nar I ankommer til Keystone, har I udsigt til Mount Rushmore, der nok er lige så stort et ikon for rejser til USA som Frihedsgudinden i New York. Hovederne af præsidenterne George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln er hugget ud i klipperne.

De 18 meter høje skulpturer er skabt af Gutzon Borglum. Leder efternavnet tankerne hen på Børglum Kloster i Danmark, er det ikke helt skævt. Gutzon Borglum nedstammer fra en kannik, der i 1536 blev den første lutheranske præst på klostret.

I har en enkelt overnatning på Baymont Inn & Suites 3* i Keystone. Også her kan I slutte dagen i en indendørs pool.

Dag 11
Badlands National Park

Badlands National Park i South Dakota hvor erosionen har blotlagt lag efter lag af farverige klippeformationer.Efter sagn og historie i Keystone og omegn er det tid til at sætte kursen mod nye naturoplevelser i Badlands National Park.

Mystiske landskaber og rigt dyreliv

I Badlands National Park møder I et meget anderledes naturlandskab i South Dakota. Det er det rene eventyrland med røde bulede og spidse klipper så langt øjet rækker. Det er mange millioner år gamle geologiske formationer. 

Badlands National Park, South DakotaEngang helt området dækket af hav, og her er fundet fossiler af havdyr, næsehorn og kæmpekatte med sabeltænder! Badlands National Park har en stor, beskyttet græsprærie og et rigt dyreliv med rødlos, præriehunde, tykhornsfår, vilde kaniner, grævling og pindsvin.

Cedar Pass Lodge 3*, Badlands National Park

I har enkelt overnatning i Badlands National Park på Cedar Pass Lodge, der blev etableret i 1938 og er som taget ud af en amerikansk film. Man bor i hytter, og fra lodgen er udsigt til de rå bjerge.

Dag 12
Bjerge og mammutter

Sylvan Lake i Black Hills National Park, South DakotaJeres USA-rejse går nu videre mod Scottsbluff i staten Nebraska.  Der er tid til at køre omkring de smukke og bjergrige landskaber i Black Hills. Undlad til gengæld at lave en omvej via Rocky Mountains National Park – I skal nok nå det senere! 

Bjergene i Black Hills

Sioux og Cheyenne har betragtet Black Hills som hellige og verdens centrum, men det blev der nu ikke taget meget hensyn til, da der blev fundet guld i 1874 af general George Armstrong Custer. De følgende år drog tusinder af håbefulde hertil, og jernbanerne fulgte efter. Det endte selvfølgelig i konflikt, den store indianske krig i 1876.

Et mammutkranie fra udgravning i Hot Springs, South DakotaMammutter i Hot Springs

Videre mod Scottsbluff kommer I forbi Hot Springs, hvor I kan se fascinerende fossiler og skelletter af de store mammutter, som levede her. Det er aktive udgravninger, hvor der indtil videre er fundet 61 mammutter.  

Scotts Bluff National Monument og "statue" af prærievogn trukket af okserDe endeløse prærier

Dagen slutter i hjertet af cowboyland med endeløs prærier, store ranches, vilde heste og cowboys. I har en enkelt overnatning på Hampton Inn 3* i Scottsbluff.

Første del af bynavnet skyldes en pelsjæger ved navn Scotts. Anden del har intet med bluf og snyd at gøre. Bluff er en stejl bakke, og uden for byen rejser bjerget Scotts Bluff National Monument sig lodret op i landskabet. Et imponerende syn.

Dag 13
Mod Rocky Mountains National Park

Oplev Rocky Mountain, ColoradoI kører nu endelig for alvor mod Rocky Mountains National Park. Og nu skal den opleves! Rocky Mountains National Park er Colorados første nationalpark, og I skal bo lige ved indgangen i Estes Park. 

Det er ikke bare praktisk for oplevelser i nationalparken, der er også perfekt for turen videre. I kan være fremme på 3 timer og allerede denne dag kan I altså begynde at udforske Rocky Mountains National Park. 

I har dog også mulighed for at stoppe i Wyomings hovedstad, Cheyenne, på vejen, hvis I trænger til lidt byliv og shopping midt i al den vidunderlige natur. 

Latitude 105 Restaurant og bar på The Ridgeline Hotel, Estes Park, ColoradoThe Ridgeline Hotel 3*, Estes Park

I skal bo 2 nætter på The Ridgeline Hotel i Estes Park. God stemning, moderne indretning og bl.a. indendørs pool fuldender opholdet. Her er mange faciliteter fra indendørs pool til billard og Xbox. Estes Park er en lille by præget af lavt byggeri og lange alleer med gamle træer. Her er et hyggeligt bycentrum.

Dag 14
Rocky Mountains National Park

Ad Trail Ridge Road op i over 3.6 km højde i Rocky Moutain National Park.Rocky Mountains National Park byder på smukke bjerge, hvor 60 bjergtoppe rejser sig over 3.700 m med Longs Peak på 4.346 m som den højeste. Mange af bjergtoppene er en del af Continental Divide, der deler kontinentet. Floder på den ene side løber mod Stillehavet. Floder på den anden side søger mod Atlanterhavet. 

Det rige dyreliv rummer bl.a. sorte bjørne, kronvildt, pumaer og elge. Kør ad Trail Ridge Road, men husk at stoppe, for landskabet er skabt til vandreture. Hør evt. om muligheden for at se Rocky Mountains National Park fra hesteryg. 

Indendørs pool på The Ridgeline Hotel, Estes Park, ColoradoNår I kommer hjem på hotellet, så smid vandrestøvlerne og hop i den opvarmede indendørs pool, før I tager et måltid mad i restauranten. Har I ikke rørt jer nok, så smut omkring fitness centret! 

Dag 15-16
Hjem fra rejse til USA

Hjorte på Rocky Mountains, Colorado Det er tid til at tage hjem fra jeres rejse til USA. I siger farvel til Rocky Mountains National Park og de mange andre fantastiske naturscenerier, I har set på jeres vej. 

Alt afhængig af jeres flyplan, kører I mod Denver ud på formiddagen. Her vil I nyde, at det var fra indgangen ved Estes Park, at I oplevede Rocky Mountains National Park. Estes Park ligger nemlig perfekt for lufthavnen i Denver med kun 1½ times kørsel dertil.

I lander i Danmark dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

USA on the rocks, 17 dages kør selv
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.21 - 19.06.2121.000-23.00035.000-37.000
20.06.21 - 11.08.2126.000-28.00043.000-45.000
12.08.21 - 31.10.2122.000-24.00038.000-40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ring og hør børnepriser. Rejser i med op til 2 børn, betaler I kun for deres flybilletter, hvis I bor på samme værelse. 

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Denver t/r
 • 15 dages billeje: Standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 2 nætter på The Curtis - a Doubletree by Hilton 3*, Denver. Standard King room
 • 1 nat på Steamboat Grand 3+*, Steamboat Springs. Deluxe King room
 • 1 nat på Hampton Inn 3*, Rock Springs. Standard King room, inkl. continental breakfast
 • 2 nætter på Rustic Inn Creekside Resort & Spa 4*, Jackson. King room
 • 2 nætter på Canyon Lodge & Cabins 3*, Yellowstone National Park. Premium Lodge room
 • 1 nat på Best Western Sheridan Center 3*, Sheridan. Standard King room, inkl. continental breakfast
 • 1 nat på Baymont Inn & Suites 3*, Keystone. Standard King room
 • 1 nat på Cedar Pass Lodge 3*, Badlands National Park. Cabin room
 • 1 nat på Hampton Inn 3*, Scottsbluff. Standard King room, inkl. continental breakfast
 • 2 nætter på The Ridgeline Hotel 3*, Estes Park . Standard King room

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen
 • Hotelovernatninger i 14 nætter på de nævnte hoteller eller tilsvarende