Læs mere

Telefon: 33 18 84 50

Jens Christian Jensen

tager sig bl.a. af større grupper, interne strategimøder, konferencer og kongresser – både i Danmark og i udlandet og ofte med mere end 300 deltagere. Det har han gjort hos Nyhavn Rejser siden april 2005 og inden da i 20 år hos flere andre, større erhvervsrejsebureauer.

”Jeg møder på arbejde og lægger en plan, og når jeg går hjem om aftenen, er dagen endt med at se helt anderledes ud, end jeg troede,” siger Jens Christian med et smil.

Jens Christian holder styr på detaljerne og sørger for, at alt går op i en højere enhed. Og så er der de impulsive forespørgsler, uventede problemstillinger og akutte ændringer – det skal alt sammen løses hurtigt og effektivt.

”Jeg har mange tilbagevendende kunder, og de nære relationer mellem os betyder alt for mig. Vi arbejder sammen som ét team mod et fælles mål, og derfor bliver både planlægningsprocessen og rejsen en succes,” siger Jens Christian.

De helt store grupper ledsager Jens Christian altid i udlandet for at varetage den løbende kommunikation og koordination med leverandørerne.

”Uanset hvor rejsen går til, kan jeg altid finde noget charmerende ved rejsemålet – også på destinationer, som jeg ellers ikke selv ville være rejst til. Og selv efter 30 år gør jeg mig stadig nye erfaringer hver gang.”

Læs mere om Nyhavn Rejsers grupperejser og events.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.