Læs mere

Telefon: 33 18 84 50

Sanne Fonager

brænder for Incentives og den kreative proces, hvor en masse enkeltelementer går op i en højere enhed, og hvor de små detaljer gør den store forskel. Hun har arbejdet i rejsebranchen hele livet og været hos Nyhavn Rejsers Incentives-afdeling siden februar 2012, og her har hun fundet sin rette hylde.

”Jo større gruppen er, eller jo mere kompliceret, programmet er, jo større risiko er der for, at noget kan gå galt undervejs. Min opgave er at finde de løsninger, der bliver en succes, og forudse og forebygge potentielle udfordringer, så kunden kan fokusere på at nyde rejsen,” forklarer Sanne.

Sanne rejser ofte selv med på de grupperejser, hun planlægger, og erfaringerne fra sådanne ture hjælper hende til bestandigt at forbedre oplevelsen for hendes kunder. Den nære interaktion giver hende stor indsigt i kundens behov og hvordan disse bedst indfries i praksis.

”En af mine bedste grupperejser gik til Canada for nogle år siden. Selv om jeg var med som teknisk rejseleder, havde vi nogle fantastiske oplevelser sammen, så jeg til sidst helt blev en del af gruppen. På den måde betyder de sociale relationer til kunden også meget for mig.”

Læs mere om Nyhavn Rejsers grupperejser og events.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.