• Vietnam i farver
 • Beachfront Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay, Vietnam
 • Pu Luong Retreat er omgivet af grønne, magiske rismarker og små landsbyer
 • Halong Bay

Derfor skal Vietnam opleves med Nyhavn Rejser

Ekstraordinære oplevelser - udvalgt af eksperter

Sans for detaljer, autentiske oplevelser, sjældne steder og en kompromisløs tilgang til komfort og kvalitet, der hæver jeres rejse til Vietnam over det ordinære. En rejse, der samtidig altid kan tilpasses efter jeres ønsker. Det er Vietnam med Nyhavn Rejser.

Se og oplev solnedgangen over Sapa fra Topas EcolodgeDet bedste af Vietnam og bag facaden

Når I rejser med Nyhavn Rejser til Vietnam, kan I forvente, at rejsen bliver ekstraordinær fra start til slut. Ekstraordinær, fordi vores rejserådgivere kender Vietnam ud og ind – og fordi de er rigtig gode lyttere, som vil hjælpe jer med at sammensætte den bedst mulige rejse for jer, uanset om I rejser som familie eller par.

Mor og barn fra Hmong-folket i Sapa, VietnamVores Vietnam-eksperter har personligt tjekket og håndplukket hoteller og resorts. Udvalgt unikke oplevelser og autentiske udflugter og fravalgt dem, I ikke er tjent med. Og så har vi sørget for, at I kan kombinere højdepunkter med flere af landets mindre kendte – og helt fantastiske – steder. Med Nyhavn Rejser, får I med andre ord det bedste af Vietnam. Hele Vietnam. 

Stilfuldt design går hånd i hånd med den gode service på AmanoiMest kvalitet til prisen

Pris og kvalitet hænger uløseligt sammen, så for os er det vigtigt, at I får mest mulig værdi for pengene. Derfor laver vi aftaler med nøje udvalgte samarbejdspartnere og holder os opdateret på, hvor kvaliteten er højest og oplevelserne størst. På den måde sikrer vi, at I får mest mulig ud af rejsen. 

Vi har f.eks. en række særlige aftaler med de førende hoteller og resorts i Vietnam. På Six Senses Ninh Van Bay har vi ikke blot en skarp pris, men børn (0-11 år) spiser også gratis fra buffet og børnemenu ved ophold på minimum 5 nætter, og så inkluderer vi en valgfri oplevelse hver eneste dag under jeres ophold. 

I Lak Lake Tented Camp bor I i luksustelte med udsigt ud over søenAutentiske oplevelser og sjældne destinationer

Med Nyhavn Rejser oplever I det autentiske Vietnam på originale og berigende måder, som løfter oplevelsen til noget helt specielt og bringer jer helt tæt på det skønne land, dets folk og fortællinger.

Tag f.eks. med på eventyr og glamping ved Lak Lake i Vietnams centrale højland eller oplev den betagende nationalpark Phong Nha i den centrale del af landet. I kan også sejle i rispram på Mekong-floden eller opleve landlivet i gudesmukke Pu Luong i det nordlige Vietnams bjerge.

Skibet Dragon Pearl i Halong Bay og Bai Tu Long Bay i VietnamHøjdepunkter væk fra alfarvej

Vi dækker selvfølgelig også alle Vietnams skønne højdepunkter og mest berømte destinationer, men vi sørger for at I kan opleve stederne i ro og mag – og væk fra mængderne. I Halong Bay, kan I f.eks. opleve de magiske kalkstensøer på en sejltur, som bringer jer til den lige så fantastiske, men mere uberørte Bai Tu Long Bay eller Lan Ha Bay – begge er Halong Bays nabo-bugter, hvor de fleste både for længst er vendt om.

Stranden ved Six Senses Ninh Van Bay, VietnamSuveræne resorts og originale strandferier

Vietnam har også nogle fantastiske resorts, som giver mulighed for nogle unikke strandferier, hvor I kommer væk fra mængden og kan vælge mellem et væld af skønne opleveler og aktiviteter. Her tænker vi ikke mindst på Six Senses Ninh Van Bay og Six Senses Con Dao, men også La Veranda på tropeøen Phu Quoc er et oplagt sted at afrunde jeres eventyr i landet. 

Luftfoto af hotellets bygninger på The Island Lodge, Mekong, VietnamI Mekong-deltaet, finder I The Island Lodge, som er et anderledes og originalt alternativ til parret eller familien, som ønsker et autentisk tilflugtssted med en stærk forankring i lokalkulturen. Med kun 2 timers kørsel til Saigon Lufthavn, kunne det måske være en alternativ, rolig afslutning på ferien? 

Prøv en tur rundt i Saigon på bagsædet af en VespaKyndige guides og lokale eksperter 

Det samme gælder alle vores heldags- og halvdagsudflugter, som handler om mere end sightseeing eller at krydse et højdepunkt af listen. Her kommer I i stedet tæt på og under overfladen med kyndige, engelsktalende guides f.eks. på bagsædet af en Citroen eller en Vespa i Saigon, på cykeltur omkring Hoi An og en gåtur langs jernbanen i Hanoi.

Ansvarlig lokal partner

Vi har ikke alene valgt en partner i Vietnam, som vi mener kan give jer de bedste oplevelser. Vi har også lagt stor vægt på at finde en partner, der tager et socialt, kulturelt og bæredygtigt ansvar.

Gennem lokale projekter bidrager de – og dermed I som rejsende – til at understøtte en ansvarlig udvikling og bæredygtige projekter i flere af de egne i Vietnam, der behøver det mest.

På helt lavpraktisk niveau betydet det også, at I får udleveret jeres egne drikkeflasker ved ankomst, og at vi hele vejen rundt sørger for rent drikkevand, så I ikke behøver købe litervis af vand i plasticflasker.

Lær at lave vietnamesisk mad med chef AiOplev det bedste af Vietnams køkken

Det vietnamesiske køkken er et højdepunkt i sin egen ret på enhver rejse til Vietnam. Vi er også vilde med det. Derfor har vi også et stor udvalg af unikke madoplevelser i Vietnam fra en slentretur gennem Hanoi med madbloggeren Mr. Tu og kokkeskole med Ms Ai til en kaffetur og en rejse ind i Saigons kulinariske hemmeligheder.   

Faktisk er vi så vilde med vietnamesisk mad, at vi har lavet en hel rejse om smagen af Vietnam

Tag med hele familien på gårdbesøg og kokkeskole i Hoi AnVietnam i børnehøjde

Vi synes, at Vietnam er et fantastisk rejseland for familier. Derfor har vi også fundet hoteller og arrangeret oplevelser, som hele familiens kan nyde sammen. Læs nogle af vores Vietnameksperters anbefalinger her og hør mere med jeres rejserådgiver om den rigtige familierejse for jer.   

Sejl med speedbåd i det smukke landskab i VietnamVi gør transport til en oplevelse

Fuld fart på eller helt ned i tempo. Hvor det er muligt, forsøger vi at gøre transporten til en oplevelse i sig selv. Tag f.eks en speedbåd til Cu Chi-tunnellerne eller hør med jeres rejserådgiver, om mulighederne for at rejse med tog mellem byer i Vietnam. Vi sørger for det hele – også jeres egen kupé, hvis I foretrækker det.  

Vietnam teametVi er med hele vejen og har 24 timers nødtelefon 

Selvom Vietnam er et meget trygt og sikkert rejseland, sker det, at naturen spiller med musklerne. Skulle I være nødt til at skifte lufthavn, ændre en rute eller aflyse en udflugt, sørger vi for dette i samarbejde med vores agent. 

Og skulle der opstå uforudsigelige problemer på jeres rejse, har vi 24 en timers åben nødtelefon, I altid kan ringe til. 

Traditionelle fiskerbåde en tidlig morgen på en strand i Da Nang i VietnamVi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Tag en snak med en af vores rejserådgivere om hvilken rejsestil I er til, og hvilke typer oplevelser I går efter. 

Udover at have rejst rigtigt, rigtigt meget i Vietnam, er vores rejserådgivere også gode lyttere, for kun sådan sammensætter vi det helt rigtige rejseforslag til jer. Og husk, at det alene er forslag – den endelige rejse kommer først på plads, når I er helt tilfredse.

Find f.eks. inspiration i en af vores rejser til Vietnam:

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.