• Familieværelse på Hoi An Chic 3+*, Hoi An
 • Restaurant på Hoi An Chic 3+*, Hoi An
 • Værelse på Hoi An Chic 3+*, Hoi An

Hoi An Chic, Hoi An, Vietnam

Romantisk oase med udsigt til rismarkerne i Hoi An

Udsigt til rismarkerne, Hoi An Chic 3+*, Hoi An
Læs mere

Er I til små hoteller med rolig beliggenhed og intim atmosfære, så er Hoi An Chic det rette valg for jer. Det lille, atmosfærefulde hotel ligger ud til rismarkerne i periferien af selve Hoi An. 

5-10 minutter på cykel eller med taxa mod vest, og I befinder jer i centrum af Hoi An’s gamle bydel. Kører I i stedet mod øst tager det ligeledes blot 5 minutter at nå havet og Cu Dai Beach.

Værelse på Hoi An Chic 3+*, Hoi AnKun 17 værelser

Hoi An Chic har blot 17 værelser, hvilket giver en naturlig begrænsning på antallet af gæster. Af samme årsag er stemningen og atmosfæren rolig og intim på en behagelig og uprætentiøs måde.

Nyd at sidde i restauranten eller ved poolen og kigge ud over rismarkerne, mens solen går ned i horisonten. Det er ren balsam for sjælen.

Alle værelser er pænt store og alle har enten balkon eller terrasse mod gårdhaven eller rismarkerne. De er smukt og romantisk indrettede med hyggelig belysning og lokal kunst på væggene.

De fleste værelser er ca. 45 m2 og ligger i stueplan eller på 1. sal. Men her er også et par større værelser med bedre udsigt aller øverst.

Morgenmad i smukke og fredelige omgivelser på Hoi An Chic, VietnamFriske råvarer og god mad

Maden, særligt morgenmaden, er overraskende god sammenlignet med nogle af Hoi Ans dyrere hoteller. Udbuddet er varieret og altid super frisk.

Morgenmaden byder bl.a. på friskpressede juicer og godt brød. Og så kan man ikke mindst nyde måltiderne med udsigt til det lokale liv i og omkring rismarkerne.

Poolen på Hoi An Chic, VietnamPool med udsigt

Hotellets pool ligger på taget af en af de lave bygninger med udsigt til rismarker og landsbymiljø. Et dejligt sted at slappe af og blive kølet af efter en cykeltur eller en tur i byen.

Cykel eller jeep

Der hører to cykler til alle værelser, og det er både nemt og sikkert at bruge dem til både byen, stranden eller en tur gennem landområdets marker og landsbyer. Der er tilmed monteret cykellygter på dem, så man også kan cykle om aftenen.

Alternativt tilbyder Hoi An Chic gratis shuttle-service til både byen og strande flere gange dagligt. Og som noget særligt foregår det med en restaureret militær-jeep.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.