• Slap af ved infinity-poolen, Pu Luong Retreat
 • Cham-floden nær Pu Luong Retreat
 • Pu Luong Retreat ligger på en lille bjergside
 • Bo i skønne bungalows i grønne omgivelser på Pu Luong Retreat

Pu Luong Eco Retreat, Pu Luong, Vietnam

Rustik charme og landidyl i det nordlige Vietnam

Pu Luong Retreat ligger på en lille bjergside
Læs mere

Pu Luong-distriktet er et skønt, fredfyldt landområde, som kun de færreste rejsende finder vej til på egen hånd. På Pu Luong Eco Retreat bor I i en stor bungalow på en bjergside, omkranset af køkkenhaver, frugttræer og yndige risterrasser. 

Pu Luong Retreat ligger på en lille bjergsideTæt på Hanoi og meget langt væk

Pu Luong-distriktet strækker sig fra Mai Chau til nationalparken Cuc Phuong i det nordlige Vietnam. Selve Pu Luong Eco Retreat ligger ved landsbyen Don, cirka 150 km sydvest for Hanoi.  

I dette område oplever I højlandet og det traditionelle nordvietnamesiske landliv på en mere rolig og autentisk måde, end hvis I f.eks. besøger de mere travle landdistrikter Mai Chau og Ninh Binh.

Glæd jer bl.a. til skønne vandreture, rafting og cykelture og ikke mindst til kulturmøder med områdets Thai- og Muong minoriteter. Og til at nyde jeres morgenkaffe på terrassen, mens disen rejser sig drømmende over rismarkerne og dalen under jer. 

Slap af ved infinity-poolen, Pu Luong RetreatTraditionelle pælehuse og fokus på ansvarlighed

Pu Luong Eco Retreats stråtækte huse putter sig diskret mellem høje træer og frugtgaver på en bjergside med en betagende panoramaudsigt til en vidunderlig dal, der bedst kan beskrives som en idyllisk og landlig oase langt fra verdens mylder og travlhed.   

Lodgen fordeler sig i flere etager på bjergsiden med det store, fælles pælehus og restauranten som omdrejningspunkt. Det meste er bygget i naturmaterialer fra området lige som der generelt er fokus på at reducere alle former for negative aftryk på miljøet og lokalområdet - og i stedet styrke og inddrage det lokale samfund. 

Oplev Pu Luong på cykelDen hyggelige restaurant, som har fokus på områdets traditionelle landkøkken, bruger f.eks. kun råvarer fra de lokale landbrug samtidig med at lodgens skønne Infinity-pool ikke bruger klor. I stedet tømmes poolen ugentligt, og vandet kanaliseres videre ned til dalens rismarker.  

På samme måde, er alle aktiviteter og udflugter arrangeret i samarbejde med lokalsamfundet lige som flere af lodgens ansatte er fra de lokale landsbyer. 

Bungalow med eget badeværelse, Pu Luong RetreatKomfortable bungalows med betagende udsigt

Pu Luong Eco Retreat har ni bungalows fordelt på to kategorier: Valley View Bungalow (42m2) og Valley View Suite Bungalow (50m2). Begge kategorier er enkelt og komfortabelt indrettet i lyse farver, som brydes af farverige, traditionelle tæpper og puder. 

Moderne flisegulve og marmorbadeværelser giver moderne komfort, mens træbjælker, stråmåtter og bambusmøbler på de store terrasser giver naturlig varme og ro. På Valley View Suite Bungalow, kan I også glæde jer til egen ildsted og udendørs badekar. Alle værelser har Wi-Fi. 

Og så er der panoramaudsigten. Den er ganske enkelt fortryllende.

Bo på Pu Luong Retreat på 3-dages eventyr til gudesmukke Pu Luong.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.