Six Senses Ninh Van Bay, Nha Trang, Vietnam

Bæredygtig barfodsluksus med overdådige villaer – også til generationsrejser

Læs mere

I er i en smuk bugt, hvor en 2 km lang sandstrand omkranses af klipper og et frodigt bagland, der rejser sig mod himlen. Her har I en guddommelig villa med pool, egen butler og adgang til spabehandlinger og gastronomi. Kan man forlange mere?

Six Senses Ninh Van BayJa, nu om dage kan man faktisk godt forlange lidt mere. Nemlig fokus på bæredygtighed og ansvar for omgivelserne. Også på det punkt, er I havnet på et resort, der skiller sig markant ud. Velkommen til Six Senses Ninh Van Bay 5*. Resortet ligger i den lange Ninh Van-bugt, hvor store klippefremspring opdeler strandene i en række mindre bugter. Det betyder, at I ikke skal dele dette paradis med andre. 

Beachfront Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay i VietnamI speedbåd til Six Senses Ninh Van Bay

Nærmeste større by er Nha Trang. Herfra er der en time i bil og en halv time med speedbåd til Six Senses Ninh Van Bay. På afstand ser I kun bugtens lange strand og den store frodighed, men tæt på begynder villaerne at kigge frem mellem træer og palmer. 

Det er typisk Six Senses at integrere sig så smukt og hensynsfuldt med omgivelserne. På landgangsbroen siger jeres butler velkommen og tilbyder sin hjælp med alt, I har brug for under opholdet.

I kan komme rund på cykel, til fods og med golfbil på Six Senses Ninh Van Bay i Vietnam Afslappet luksus på Vietnams bedste resort

De rustikke og naturlige rammer og en personlig service, der er lige så nærværende, som den er diskret, er med til at skabe en afslappet stemning. Alt handler om jeres velbefindende. Luksus er ikke gods eller guld, men at hvile i sig selv og nyde at være til. At man så gør det i en villa med egen pool, skader jo ikke. 

Two bedroom hill top villa på Six Senses Ninh Van Bay i VietnamVillaer på Six Senses Ninh Van Bay

Der er 62 villaer på Six Senses Ninh Van Bay i størrelser fra 154 m2 til svimlende 900 m2. Alle er udført i Six Senses' magiske kombination af rustik enkelhed og æstetisk luksus med stor brug af naturmaterialer. Alle har egen pool og havudsigt – nogle begrænset af vegetation, som til gengæld sikrer privatlivet. 

Beachfront Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay, VietnamMange villaer ligger ud til stranden med et eller to soveværelser og privat strandhave med åbning i det grønne til sandet. Andre står op ad bjergsiden eller spektakulært på klipperne i enderne af bugten. Der er derfor forskel på afstand til vand, spa og restauranter, men der er cykler og buggyservice. Tal med jeres rejserådgiver om det kuperede terræn, hvis I er gangbesværede.

Water Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay i VietnamStore glasarealer og skydedøre lukker lys og luft ind. Når I først har fået vejret efter at have set det smukke værelse, så vent bare til I ser det fantastiske badeværelse, der også inkluderer udendørs brusebad. Her er tv, Wi-Fi, musikanlæg, kaffe/tefaciliteter, loftvifter og aircondition i alle villaer. Første sal i beachfront villaer køles dog af brisen fra havet. Nogle villaer har endda egen vinkælder!

Rock Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay i VietnamNyhavn Rejser kan især anbefale følgende villaer:

 • Beachfront Pool Villaer. Privat strandhave foran villaen. 176 m2 i to etager med opholdstue på første sal. Maks. 4 personer. 
 • Family Beach Villa. 207 m2 i to etager. To soveværelser og to badeværelser. Maks. 6 personer 
 • Hill Top Pool Villa. 158 m2. På bjergskråningen. Separat lounge ved pool. Maks. 4 personer. 
 • Rock Pool Villa. 187 m2 spektakulær villa på klipperne. Panorama havudsigt. Maks. 3 personer.

The Hill Top Reserve på Six Senses Ninh Van Bay i VietnamGenerationsrejser til Six Senses Ninh Van Bay

Rejser I flere vennepar eller generationer sammen, har Six Senses Ninh Van Bay overdådige retreats med plads til alle – både til at være sammen og til stunder, hvor man har brug for at være sig selv. 

Rock Retreat på 271 m2 står på klipperne i sin egen bugt 20 minutters gang fra restauranterne, men I kan ringe efter jeres butler 24/7. The Water Reserve på 900 m2 står også på klipperne ved vandet. med plads til 9 personer. Og Hill Top Reserve på 727 m2 står på bjergsiden også med plads til 9.

Læs mere om store luksusvillaer på Six Senses Ninh Van Bay >

Restaurant Dining at the bay på Six Senses Ninh Van Bay i Vietnam

Gastronomi på Six Senses Ninh Van Bay

Som altid på Six Senses er det gastronomiske niveau højt med stor fokus på økologi og sundhed, hvor det er muligt. Mange grøntsager kommer fra økologiske landbrug i bjergbyen Dalat og suppleres med grønt dyrket i resortets økologiske haver.

Den økologiske køkkenhave på Six Senses Ninh Van Bay, VietnamFlere af restauranterne supplerer smagsoplevelserne med stemningsfuld udsigt til havet. Vinkældrene bugner med fristelser, men prøv også de friskpressede juicer. 

Dining by the Bay

Restaurant i to etager med asiatisk/vestlig morgenmad og internationalt køkken til aften. 

Dining by the Rocks

Lokale råvarer omskabt til udsøgt gastronomi og serveret i romantiske omgivelser over klipperne for maksimalt 12 gæster ad gangen.

Dining by the Pool

Lette retter og snacks, serveret ved den store fælles pool. Kan suppleres med lækre cocktails og mocktails. Her er også småretter målrettet børnene. 

The Wine Cave

The Wine Cave er stedet, hvis I skal have en intim middag ud over det sædvanlige. En grotte, hvor der skabes et perfekt match mellem jer, vine og gastronomi.

Indgangen til spaen på Six Senses Ninh Van Bay i VietnamSpa og wellness

Det gode liv og det sunde liv går hånd i hånd på Six Senses Ninh Van Bay. Den smukke spa og welness centret tilbyder alt fra massager til egentlige programmer skabt ud fra jeres ønsker og helbred med fokus på f.eks. søvn, detox og fitness. I kan deltag i yoga og meditation, og her er fitness center, dampbad, sauna og udendørs motionsbane. 

Six Senses Ninh Van Bay leder et projekt til beskyttelse af de truede sortbenede douc langurerTil kamp for langurer og koraller

Six Senses Ninh Van Bay har lanceret et stort koralprogram i samarbejde med Nha Trang Institute of Oceanography, og gæster kan være med til at sponsere de rammer, der dyrkes koraller på. Resortet leder også et videnskabeligt projekt til beskyttelse af de truede sortbenede douc-langurer, der lever lokalt.

Lykken er, at få ting til at groAlle miljømæssige aftryk måles og begrænses efter bedste evne. Plastikflasker har været afskaffet længe, og der arbejdes målrettet med oprydning på strandene, solenergi, affaldsbehandling og samarbejde med/uddannelse af lokalområdet. Six Senses Ninh Van Bay fremstiller selv rente drikkevand, der hældes på glasflasker. Et initiativ, der i sig selv sparer både transport af vand 10.000 plastflasker om måneden. 

Nyd guidet meditation på Six Senses Ninh Van Bay i Vietnam En valgfri oplevelse hver dag

Når I bor mere end 5 nætter på Six Senses Ninh Van Bay, inkluderer vi en valgfri oplevelse hver eneste dag under jeres ophold. Dog min. 7 nætter henover jul og nytår. Vælg bl.a. mellem følgende:

 • Vietnamesisk kokkeskole
 • Mousserende vin og lækre kanapeer serveret på terrassen i jeres villa
 • High Tea serveret på The Jetty
 • 30-minutters fodmassage i spaen
 • Guidet meditation eller yoga i spaen
 • Picnic på stranden
 • Guidet vandretur til smuk natur og dyreliv
 • Lokalt besøg på en fiske- og hummerfarm
 • Sejltur med lokal fiskebåd
 • 15 minutter på vandski med guide
 • Morgenmad serveret på sengen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.