Six Senses Ninh Van Bay, Nha Trang, Vietnam

Vietnams bedste resort - luksus, plads, forkælelse og overdådig gastronomi

Læs mere

Dramatiske klipper rejser sig bag resortet, mens bugten indrammes af store stenformationer i begge sider. I bunden af Ninh Van Bay breder den lange hvide sandstrand sig ud som et stort smil i det rå landskab.

Umiddelbart er det ikke tydeligt, at Vietnams bedste resort skulle ligge her, men når I kommer nærmere, så dukker rustikke trævillaer op mellem de grønne træer lige bag stranden. Først når I kommer helt tæt på, og speedbåden lægger til ved den lille bådebro, får I en fornemmelse af, at det ikke er hvilket som helst resort, I er kommet til.

Six Senses Ninh Van BayLuksus med bare tæer

Konceptet bag Six Senses er intelligent luksus, hvor der både tages hensyn til miljøet og den lokale kultur. Og derfor er resortet ikke blot smukt integreret i naturen, det er også bygget og designet i naturens egne materialer i et udpræget økologisk og bæredygtigt koncept. Det fremstår umiddelbart rustikt, men når I kommer ind bag facaden, så åbner der sig en verden af luksus, plads, forkælelse og overdådig gastronomi.

Bo direkte på stranden eller i villa bygget ind i klipperne

Alle villaer har eksempelvis en betagende udsigt over det turkisgrønne hav og en stor terrasse med privat pool, liggestole og parasol. Langt de fleste villaer har desuden direkte adgang til stranden, og der er således ikke mange meter til en dukkert i bugtens klare vand. Perfekt for familier og andre med hang til at bo på stranden.

Vilde villaer til generationsrejsen eller bare fordi...

Er I til det spetakulære så overvej en Water Pool Villa, der på imponerende vis er bygget både på og ind i de store klippeformationer, der omkranser bugten.

Hvis I er flere, der rejser sammen kan I kigge efter Hill Top Reserve, der med 3 soveværelser og inifinity pool har en fabelagtig udsigt over bugten. Skal det være det ypperste, så kig mod The Water Retreat, der giver jer 3 soveværelser og stor pool med vandrutschebane. Smukkere og mere magiske villaer skal I lede meget længe efter.

Et gastronomisk eventyr

Maden er et helt kapitel for sig, men kort sagt er det gennemgående fundament brugen af de allerbedste råvarer og innovativ fusion af øst og vest.

Her er hummere, tigerrejer og friskfangede fisk hver dag, her er friske økologiske grøntsager fra bjergbyen Dalat, her er smagsfulde krydderurter fra resortets egen økologiske urterhave, og så er her specialimporteret kød fra forskellige verdensdele. Om I vil skylle det ned med friskpresset frugtjuice, eller en af de 250 forskellige vine er vel så en smagssag.

Vælg mellem at spise på Dining by the Bay i bugtens venstre side, gourmetrestauranten Dining by the Rocks i den højre side, få arrangeret privat BBQ på stranden foran villaen eller få dækket op på bådebroen omgivet af levende lys til lyden af havets rislen.

Villaer og faciliteter

54 villaer med egen terrasse, veranda og pool, fordelt op ad bjergsiden, på og langs klipperne og på stranden. Alle villaer har IDD telefon, satellit TV/CD, te/kaffe faciliteter.

Nogle har endvidere egen vinkælder! Udover restauranter med speciale i fusion og "øst møder vest" har dette eksotiske hideaway en veludstyret bar, som også fungerer som spisested og ikke lukker før, den sidste gæst er gået til ro.

Aktiviteter - fra snorkling til udflugter

Tennis, badminton, volleyball, vandsport, dykning, snorkeling og fitnesscenter. Endvidere organiseres trekking, flod- og bjergture samt diverse kulturelle udflugter.

En valgfri oplevelse hver dag

Når I bor mere end 5 nætter på Six Senses Ninh Van Bay inkluderer vi en valgfri oplevelse for to personer hver eneste dag under jeres ophold. Dog min. 7 nætter henover jul og nytår. Vælg bl.a. mellem følgende;

 • Vietnamesisk kokkeskole
 • Mousserende vin og lækre kanapeer serveret på terrassen i jeres villa
 • High Tea serveret på The Jetty
 • 30-minutters fodmassage i spaen
 • Guidet meditation eller yoga i spaen
 • Picnic på stranden
 • Guidet vandretur til smuk natur og dyreliv
 • Lokalt besøg på en fiske- og hummerfarm
 • Sejltur med lokal fiskebåd
 • 15 minutter på vandski med guide
 • Morgenmad serveret på sengen
Peter Møller

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.