• Vietnam
 • Den gamle by i Vietnam
 • Hoi An, Vietnam
 • Cykeltur i Vietnam

Fredfyldt cykeltur fra Hoi An

Tag ud i det grønne til rismarker og landsbyer i Vietnam med guide

Cykeltur i Vietnam
Læs mere

Hoi An er omgivet af smukt landbrugsland med fine urtehaver, rismarker, landsbyer og vandveje. Det er fladt og perfekt til en cykeltur ud i det grønne ad de små veje. I bliver budt hjerteligt velkommen af de lokale.

På cykel gennem Hanois landsbyagtige forstæder

Byen Hoi An er fyldt med charme. Fine, gamle huse i smukke gader og masser af dejlige restauranter side om side med skræddere og skomagere, der leverer fra dag til dag. Men det kan alligevel godt betale sig at sætte tid af til at komme ud af byen. For her møder I et autentisk sceneri fyldt med lokalt liv i de smukkeste rammer.

Cykeltur i VietnamHer er urtehaver passet til perfektion. Rismarker og alskens andre afgrøder supplerer med mere frodighed, og de små landsbyer får smilene endnu mere frem. Børn og voksne hilser hjerteligt, og hist og her kigger et husdyr frem for at se, hvem der kommer forbi. Der kommer jo ikke så mange. Det er autentisk, og det er dejligt.

Kom forbi frodige køkkenhaver og landbrug på cykeltur ved Hoi AnGuidet cykeltur

I cykler med en guide, der kan fortælle om alt det, I ser. I bliver hentet 7.45 på hotellet og kører i bil til startstedet i byen. I tager så tidligt af sted for at opleve morgenlivet på landet, men selvfølgelig også for ikke at cykle i de varmeste timer. Oppe på cyklerne sætter i kurs mod den hyggelige havnekaj midt i byen for at tage cyklerne med om bord på en lille færge, der sejler de lokale over floden til og fra byen. 

10 minutters sejlads over Thu Bon-floden fører jer ind i en ny verden, som I nu udforsker med jeres guide. Nyd, hvor nemt det er at stoppe for at tage et af de utallige fotos, som denne tur vil fylde jeres kameraer med. Jeres guide har rigeligt med vand med, hvis I bliver tørstige, og der er flere stop undervejs i de små værksteder, der ligger langs vejene. Her laves alt fra små både over møbler til statuer i træ.

Suppe med nudler, kød, ris og grøntsager i VietnamVietnamesisk frokost

I får en vietnamesisk frokost serveret hos en lokal familie, der lever af at flette måtter. Og efter den dejlige pause hopper I med cykler om bord på endnu en færge, der sejler jer tilbage til Hoi An. Sejlturen tager denne gang 45 minutter, så find en god plads og nyd landskaberne langs flodbredderne, og husk at tage nogle gode billeder af byen, når I nærmer jer fra flodsiden. I skal gå lige derinde i aften og nyde stemningen og endnu et måltid på en af de gode restauranter.

Kom tæt på de lokale på cykeltur ved Hoi AnI cykler i alt 9 km ad små veje med meget lidt trafik, og I er hjemme igen midt på eftermiddagen.

Rasmus Købgaard

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Oplevelsen indgår i disse rejseforslag

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.