• Kom med ud i rismarkerne
 • Oplev fantastiske landskaber og udsigter på Pu Bin Hills
 • Der er masser af dyr og natur på Pu Bin Hills
 • Alle middage er inkluderet - her eksempel på traditionel vietnamesisk middag

Nordvietnams autentiske landsbyliv i Pu Bin

2 dages eventyr midt i rismarkerne og i øjenhøjde med de lokale

Oplev det autentiske lokalliv i øjenhøjde, Pu Bin Hills
Læs mere

Oplev det simple landbrugsliv i Pu Bin – en landsby så lille, at kun de færreste ved, at den eksisterer. I møder de lokale, når I f.eks. hjælper til i køkkenhaven og køkkenet. Et eventyr på tværs af kulturer med tempoet helt nede.

Udforsk naturen på egen hånd ved Pu BinDag 1: Fra storbyliv i Hanoi til landsbyliv i Pu Bin

I bliver hentet kl. 8.00 på jeres hotel i Hanoi, hvor I sætter kurs mod Pu Bin. Køreturen varer cirka fire timer, og I efterlader hurtigt storbyen bag jer, mens det ene grønne landskab med rismarker, landsbyer, skove og bjerge glider forbi. Som tiden går, forlader I alfarvej og kører ad fredfyldte veje, hvor det bare er jer og naturen. Af og til møder I måske en lokal, der cykler forbi i vejkanten for at komme fra en landsby til en anden.

Nyd de endeløse, grønne marker og bjerge ved Pu Bin HillsHelt i øjenhøjde med de lokale

Vel fremme i Pu Bin bliver I budt varmt velkommen af en lokal familie. Den lille landsby består af enkelte huse, der ligger spredt i et spektakulært landskab med grønne bjerge, ris- og majsmarker så langt, øjet rækker.

Landsbyen er udelukket drevet af de lokale, som ofte taler begrænset engelsk, så her er I virkelig i øjenhøjde med det autentiske lokalliv. Medbringer I et åbent sind og nysgerrighed, er I garanteret store oplevelser, som I ikke finder ret mange andre steder i Vietnam.

Eksempel på soveværelse, Pu Bin HillsPu Bin Hills – simpelt, men godt

Jeres overnatning for natten er simpel, men fin. I bor på den lokale gård Pu Bin Hills i et traditionelt hus bygget af træ, sten og bambus med udsigt til de smukke omgivelser. I kan muligvis høre naboen gennem de tynde bambusvægge, gulvene knirker, og toilet samt bad kan være delt. Men se det som en del af oplevelsen, hvor I kommer helt tæt på det simple, autentiske landsbyliv.

Her er ingen aircondition, men det savnes sjældent, da temperaturen er lavere i bjergene. Til gengæld kan det i især i vinterperioden være køligt i området, så husk en varm trøje til aftenen.

Lige uden for huset ligger familiens mange køkkenhaver, hvor de dyrker grøntsager, frugt og krydderurter. I er altid velkommen til en gåtur gennem afgrøderne og forbi den lille sø.

Kom med ud i rismarkerneOplev landsbyen og mød de lokale

Når I har fået vist, hvor I skal bo, får I serveret en traditionel vietnamesisk frokost. Bagefter har I resten af dagen på egen hånd til at udforske naturen og hilse på de lokale, der måske byder jer indenfor til en kop varm the eller lidt risvin. I afslutter dagen med en farverig vietnamesisk aftensmad, som er inkluderet i jeres oplevelse.

Grønt så langt, øjet rækker - Pu Bin HillsDag 2: I øjenhøjde med lokallivet

Efter en god nats søvn vågner I op til lyden af cikader, der synger i græsset og hanen, der galer, mens solen titter frem bag bjergene. I står op i jeres eget tempo og kan bagefter nyde en skøn morgenmad med panoramaudsigt til de omkringliggende, smukke omgivelser.

Oplev det autentiske lokalliv i øjenhøjde, Pu Bin HillsKom med i køkkenhaven og tilbered frokosten

Resten af dagen kan I nyde omgivelserne på egen hånd eller komme helt i øjenhøjde med de lokale, når I eksempelvis hjælper til i køkkenhaven og senere er med til at tilberede dagens frokost. Hjælp med at vande de mange grøntsager, grave søde kartofler op af jorden og pluk friske krydderurter. Hent æg hos hønsene og vær med til at fodre kvægende.

I køkkenet lærer I om det vietnamesiske køkkens hemmeligheder, mens I kommer endnu tættere på familien og hører om lokallivet.

Midt på dagen nyder I frokosten, før turen atter går tilbage til Hanoi.

Frisk frugt fra haven, Pu Bin HillsOplevelsen inkluderer:

 • Transport i bil til/fra Hanoi og Pu bin
 • 1 overnatning på Pu Bin Hills
 • Frokost og aftensmad på dag 1
 • Morgenmad og frokost på dag 2
 • Engelsktalende guide, som er med fra start til slut 

Oplevelsen indgår i rejsen Det autentiske Nordvietnam.

Pu Bin ligger i køreafstand fra Hanoi og på vejen mod Mai Chau-dalen. Oplevelsen er derfor oplagt at kombinere med enten Bjerge og rismarker i Mai Chau dalen eller 3 dages eventyr i gudesmukke Pu Luong.

 
Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.