• Nyd omgivelserne på jeres gårdbesøg og kokkeskole i Hoi An

Økologisk gårdbesøg og kokkeskole i Hoi An

Halvdagsudflugt på landet med køkkenhaver, kokkeskole og økologisk frokost

Tag med hele familien på gårdbesøg og kokkeskole i Hoi An
Læs mere

Oplev et charmerende, økologisk landbrug lidt uden for Hoi An. Mød de passionerede ejere, udforsk de skønne køkkenhaver, pluk jeres egne ingredienser og begiv jer ind i det vietnamesiske køkkens forførende verden.

Find og pluk jeres egne råvarer til kokkeskolen på jeres gårdbesøg i Hoi AnØkologisk landbrug og lokale specialiteter

Det vietnamesiske køkken har for længst taget verden med storm – og det er der rigtig god grund til. For det er et fantastisk køkken og i Hoi An, vil I opleve en række unikke specialiteter, som har sat byen på Vietnams kulinariske landkort.

Glæd jer f.eks. til byens signaturret Cao Lau med tykke risnudler grillet svinekød eller de mere delikate ”hvide roser”, Banh Bao Vac, som er særlig lette og friske dumplings med svinekød, stegte løg, citron og rejebouillon.

På denne halvdagstur, besøger I et lille økologisk landbrug, som ligger 3 km fra Hoi Ans historiske bymidte. Landbruget blev etableret af en lokal ernæringsekspert, der beskriver hele projektet som en kærlighedserklæring til gode råvarer og lokalområdets madtraditioner.  

Tag med hele familien på gårdbesøg og kokkeskole i Hoi AnOpdag køkkenhavens hemmeligheder med kyndig guide

I bliver hentet kl. 8.15 på jeres hotel og er snart fremme på farmen, som kun ligger 3 km fra Hoi An. Jeres morgen begynder med en velkomst og rundvisning på gården, hvor en ernæringsekspert vil fortæller jer om om de forskellige grøntsager og krydderurters egenskaber og plads i det vietnamesiske køkken.   

Lær at lav vietnamesisk mad på kokkeskolen i Hoi AnFem retter og den rette balance

Mens I går rundt mellem marker og køkkenhaver, samler I de ingredienser ind, som I skal bruge til at lave mad i løbet af formiddagen. Og I skal virkelig have gang i gryderne, for der er fem retter på programmet og I får også mulighed for at prøve kræfter med at male jeres egen rismel og lave jeres egen rispapir – to grundelementer i det vietnamesiske køkken.

Og ellers gælder det bare om at nyde de landlige omgivelser og arbejde jer hen mod den helt rette balance: For det er, som i alle køkkener, balancen der tæller i det vietnamesiske køkken. Mellem det aromatiske, det varme, det kølige, det syrlige og søde, det friske og det fermenterede – og så er der den femte grundsmag, Umami, som ikke mindst fiskesaucen gerne sørger for.

Nyd omgivelserne på jeres gårdbesøg og kokkeskole i Hoi AnFrokost med økologisk juice

Ved frokosttid, skulle jeres fem retter gerne være klar og nu mangler I bare at lave jeres egen økologiske juice med et udvalg af gårdens grøntsager og frugt, inden I kan sætte jer til bords. Senere, bliver I kørt tilbage til jeres hotel i Hoi An med mætte maver og nye guldkorn i jeres kulinariske repertoire.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

  • Kontakt os

    Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
  • Ønsker og gode råd

    Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
  • I får en REJSEPLAN

    Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
  • Rejsen lægges fast

    Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
  • VI holder kontakt

    I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.