• Khu Tuong Eco Farms smukke peberplantager på Phu Quoc
 • Vietnam byder på udsøgte retter
 • Trung Truc templet på Phu Quoc

På cykel gennem Phu Quocs magiske natur

Oplev en peberplantage, besøg en idyllisk bifarm og nyd frokost ved Cua Can-floden

Khu Tuong Eco Farms smukke peberplantager på Phu Quoc
Læs mere

Phu Quoc er mere end gyldne badestrande og turkisblåt hav. Tag på en sansefuld cykeltur ind på øen til der, hvor peberet gror. I oplever også en idyllisk bifarm og et hellig tempel, før I nyder frokosten på en restaurant ved Cua Can-floden.

Oplev Phu Quoc på cykelTid til fordybelse og stop undervejs

I bliver hentet på jeres hotel kl. 8.00 om morgenen af jeres chauffør, som kører jer til startpunktet for dagens cykeltur. Her bliver I budt varmt velkommen af jeres engelsktalende cykelguide, som kender Phu Quocs mange ruter, veje og smutveje bedre end de fleste. Han ved præcis, hvor I får de bedste oplevelser, og I lader ham blot vide, hvis I har specielle ønsker til oplevelser undervejs. Planlagte såvel som spontane.

I får udleveret cykler og hjelme, der passer til jer hver især – og så er I klar til dagens eventyr. Forude venter en fredfyldt cykeltur ad snoede landeveje, forbi små landsbyer, hvor de lokale er i gang med dagens gøremål, gennem frodige frugtplantager og forbi endeløse, grønne marker. Turen foregår I et roligt tempo – eller i det tempo, som I ønsker, så I kan nyde hvert et glimt af landskabet.

Peberplanter i sirlige rækker på Khu Tuong Eco Farm, Phu Quocbesøg på lokal peberplantage

Dagens første stop er Khu Tuong Eco Farm, der er den største peberplantage på Phu Quoc. Så langt øjet rækker, ser I smukke, grønne marker med sirlige rækker af peberplanter, der fredfyldt suger solens varme stråler til sig og gør sine grønne peberkorn klar til at blive plukket.

Her stiger I af cyklerne og tager ud i plantagerne med en ekspert. En skøn gåtur gennem de grønne marker, mens I lærer om, hvordan peberet, som I kender det hjemme fra jeres eget køkken, bliver til. Eksperten ved alt om at dyrke peber, og I kan garanteret få et par tips med hjem til jeres egen køkkenhave.

Lokal bifarm på Phu QuocOplev en idyllisk bifarm

I hopper atter på cyklerne med kurs mod en lokal bifarm, som fremstiller den sødeste, lækreste honning. Undervejs stopper I ved det hellige Nguyen Trung Truc-tempel, hvor I tager et lille hvil og oplever den helt særlige, fredfyldte stemning, der hersker i og omkring templet.

Vel fremme ved bifarmen kan I glæde jer til at se, hvordan de lokale på farmen passer bierne og fremstiller honning. Bifarmen har en bæredygtig tilgang til alt, hvad de gør, og har skabt skønne rammer for de sultne bier. I den store, grønne have har de bygget bistader af genbrugstræ, og overalt i haven kan bierne finde næring og nektar i de mange blomster og planter. Det hele er utrolig idyllisk, og måske I også møder en høne eller to i færd med at finde orme i græsset … 

Vietnam byder på udsøgte retterfrokost ved Cua Can-floden

Som prikken over i'et afslutter I med frokost på den lokale restaurant ved Cua Can-floden, der er den andenstørste flod på Phu Quoc. Fra restauranten kan I nyde udsigten ud over den rolige flod, der er omgivet af frodig, grøn skov. Nyd en skøn frokost og den harmoniske natur, som omgiver jer. 

Efter frokost bliver I hentet og kørt tilbage til jeres hotel.

Nguyen Trung templet på Phu quocPraktisk information

Cykelturen foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med – dog er minimumsalderen 10 år. I alt tilbagelægger I en strækning på cirka 15 km. Der følger dog altid en følgebil efter jer på cykelturen, så I har mulighed for at blive kørt undervejs afhængigt af behov. Cyklerne smides naturligvis blot op på bagladet af bilen.

I kan selv være med til at præge ruten og de forskellige stop undervejs. Jeres guide tager desuden hensyn til vind og vejr i det omfang, det er muligt.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.