• La Veranda Resort har egen, privat strand
 • Nyd livet ved poolen på La Veranda Resort
 • Overalt kan I nyde skønne, grønne og fredfyldte omgivelser

La Veranda Phu Quoc, Phu Quoc, Vietnam

Det bedste hotel på Phu Quoc

La Veranda Resort har egen, privat strand
Læs mere

Lad det være sagt med det samme; La Veranda er vores favoritresort på Phu Quoc af den simple grund, at det skiller sig ud fra alle de andre resorts på øen ved at have personlighed, historie og charme.

La Veranda Resort på Phu Quoc set oppefraEt resort fuld af sjæl og charme

La Veranda er et af de første resorts, som blev bygget på øen. Det kom til verden som et minde om Madame Catherines barndomshjem i Cambodia, og hendes sjæl samt den franske kolonistil er fortsat den røde tråd gennem både indretning og den hjemlige stemning.

Madame Catherine har i dag rundet de 90 år, men hun følger fortsat resortet tæt, ligesom hun fortsat sætter sit præg på indretningen. De høje papegøjeplanter, der idyllisk indrammer de små stier gennem resortet. Og det fine skakspil, som er placeret lige i dét hjørne, hvor morgensolens stråler rammer. Intet er overladt til tilfældigheden.

Her skal I nemlig føle jer hjemme, og I skal mærke personligheden og sjælen, når I bevæger jer fra jeres smukt indrettede værelse til den dybblå swimmingpool med udsigt over stranden og havet. Og videre til søjlegangene, hvor udsøgte vietnamesiske retter venter på jer. På La Veranda er det nemlig alle de små detaljer og den autentiske, varme indretning, der gør, at I virkelig har lyst til at være her ... bare liiiige en dag mere.

La Veranda Resort har egen, privat strandEt resort til tosomhed og familier

Med blot 70 værelser er det småt nok til at bevare en vis grad af intimitet i modsætning til de mange store hoteller på Phu Quoc. Samtidig er det stort nok til at have de faciliteter, der bare er rare at have, når I er på strandferie. La Veranda Phu Quoc er stort nok til, at her både er plads til par, der søger romantik og rolige omgivelser, og familier, hvor leg og plads er det vigtigste. Som regel er der en behagelig balance, og det er stadig småt nok til, at her aldrig bliver hverken for roligt eller det rene legeland.

Nyd smukke solnedgange over stranden på La Veranda Resortstrandferie og lokalkolorit

Phu Quoc er ved at udvikle sig til et yndet rejsemål for solhungrende rejsende, men øen rummer stadig autenticitet med lokale restauranter, små fiskerlandsbyer og livlige markeder og gode udflugtsmuligheder.

Det er med andre ord tilbagelænet strandferie med et skud lokalkolorit til dem, der ønsker det. La Veranda fuldender oplevelsen og sikrer både god placering og høj standard.

Nyd livet ved poolen på La Veranda Resortskøn Pool og privat strand

La Veranda ligger i en frodig have med eksotiske planter, direkte ned til stranden på Phu Quocs vestkyst. Særligt i vinterhalvåret fra oktober/november til april er stranden og havet som taget ud af et postkort; stranden er fin, hvid og velholdt og havet klart, roligt og indbydende.

Resortets pool ligger i haven mellem hovedbygningen og stranden og byder bl.a. på en separat del for børn.

Restaurant Pepper Treeinternationalt fusionskøkken

La Veranda har to restauranter, der begge byder på fusionen af det internationale og det lokale køkken. Men hvor The Pepper Tree er lidt mere elegant og innovativ -  i både smuk indretning og menu - så byder Le Jardin på uformel atmosfære og mindre armbevægelser i haven med udsigt til stranden og havet.

Restaurant Le Jardin på strandenlokale restauranter langs stranden

Er I til endnu mere tilbagelænet atmosfære og vidunderlig og billig lokal mad, så er det bare at slentre en lille tur ned ad stranden. Her vil I møde små, charmerende restauranter, der serverer alt godt fra havet komplementeret af øens berømte peber og ditto fiskesovs.

Eller besøg det atmosfærefulde natmarkedet i Duong Dong, hvor røgen fra den grillede seafood vil pirre både lugtesans og smagsløg. Det er både billigt og vanvittig godt og lever til fulde op til, at det bedste mad i Vietnam fås på gaden.

Overalt kan I nyde skønne, grønne og fredfyldte omgivelseryoga og spa

På La Veranda kan I trække stikket ud fra hverdagens stress og jag med et skønt besøg i spaen. I kan også deltage i yogaklasser og meditation på stranden i solens skær, der står op over havet i det fjerne.

Terrassen i en Deluxe Villa Garden View på La Veranda, Phu Quocstore VÆRELSER OG SUITER

De 70 værelser er fordelt på kategorier fra de 38m2 store deluxe garden view rooms til suiter på 69 m2 i forreste række med stor terrasse og havudsigt.

Her er nogle få værelser, der kan to ekstra opredninger, hvis I rejser med børn. Er I en større familie eller vil I bare have mere plads. Så er det alternativt muligt at få to værelser med en dør direkte i mellem. Alle værelser har terrasse eller balkon – nogle mod haven og andre mod havet. Værelserne er lyse og indrettet i en smuk fransk kolonitids-inspireret stil.

Og så har de selvfølgelig alle de faciliteter, man forventer af et 4* hotel såsom aircondition,  minibar, Wi-Fi, TV, kaffe- og te faciliteter, hårtørrer, toiletartikler og gratis flaskevand.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.