Krydstogt rejser. Vågn op til havudsigt og solopgang under din ferie
Krydstogter i nord, syd, øst eller vest. Krydstogtrejser med sol eller kultur.

Du er her

Book jeres krydstogt hos en ekspert

Det er utroligt nemt at booke et krydstogt på nettet. Men skal I vælge en kahyt mod styrbord eller bagbord? Hvilket dæk er bedst? Skal den ligge fremme eller bagude? Og i hvilken kahyt er det nu man bliver vækket af ankerspillet, når skibet lægger til kaj?

Tal med en krydstogt ekspert

Nogle krydstogtskibe er sejlende byer, andre små og intime. Nogle har masser af underholdning til børnene, andre henvender sig til det romantiske par. Nogle afgår på den anden side af jorden, andre fra København, så I sparer rejsetid. Det vigtige er derfor, at I vælger det krydstogtskib og den rute, der passer jer bedst.

Nyhavn Rejsers eksperter har viet deres arbejdsliv til krydstogter. Og en hel del af deres privatliv også. De kender skibene, kahytstyper, muligheder og faldgruber. De har været på dem, sejlet med dem, testet restauranterne... De ved, hvornår der er tilbud. Og de kan fortælle hvor meget mere I får inkluderet i lidt bedre kahytter. Ofte for en lille merpris.

Krydstogt til Caribien, Middelhavet eller Norge?

Drømmer du også om et eventyrligt cruise? Nyhavn har alle de spændende krydstogt destinationer. Vil du helst rejse rundt i Caribien eller Stillehaven? Skal du på krydstogt jorden rundt? Eller foretrækker du at starte ferien i København og lade krydstogtet gå mod Norge eller Middelhavet? Vi arrangerer krydstogter i det meste af verden.

Fly inkluderet i prisen

Vores rejsekonsulenter sørger for fly, så I får en samlet pakkerejse, og flyene er altid med i prisen når I ser vores tilbud. Ønsker I at forlænge rejsen på land, hjælper vi  også med at planlægge nogle ekstra dages oplevelser ude på rejsemålene før eller efter krydstogtet.

Året rundt er der hundredvis af krydstogtafgange at vælge mellem. så I ser kun et lille udvalg her. Tal med vores krydstogt eksperter, så anbefaler de det krydstogt, der passer jer bedst.

 

Se vores afrejsekalender