USA

Du er her

Rejser til USA

Få lande giver adgang til samme mangfoldighed som USA. Derfor handler planlægning af rejser til USA om at træffe de rette valg og ikke mindst fravalg. Her er Nyhavn Rejser eksperter.

Mange USA rejser kan gøres billigere, hvis I går på kompromis med rejsetider og kvalitet af udflugter og hoteller. Men Nyhavn Rejser anbefaler altid ruter, hvor I har god tid til at opleve. Bor tæt på oplevelserne. Kører i en bil med plads nok. Og så videre. Sådan gør vi selv, når vi rejser til USA.

På mange af vores rejser til USA inkluderer vi på forhånd en række udflugter. I slipper for selv at bruge tid på at lede efter og vurdere diverse turoperatører. I stedet kommer I på udflugter, som vi har testet. I er sikre på kvaliteten og ved, at der er plads!

Vores USA-eksperter har været i USA igen og igen. Vi har afprøvet de bedste hoteller og ved, hvad I bør se – og hvad I bør springe over. Vi spørger vi ind til jeres drømme og tilpasser jeres rejse til USA efter dem. Men vi har også en holdning til det, vi anbefaler. Vi kender faldgruberne og ved, hvor lidt der skal til for at hæve almindelige rejser til USA til ekstraordinære rejser.