• Det Hvide Hus i Washington D.C.
 • Amish hestevogn, USA
 • Niagara Falls, USA

Northeastern Highlights

Naturen, magten og historien, kør selv inkl. udflugter, 15 dage fra 23.500 kr.

Glæd jer til:

Washington D.C.'s imponerende seværdigheder

Gettysburg - borgerkrigens milepæl

"Maid of the Mist" bådtur ved Niagara Falls

Udflugt i Amish Country

Vindistrikter, kanaler, natur og Lake Placid

Storbyliv og shopping i New York

Læs mere

Oplev Washington D.C.'s seværdigheder, storslået natur og metropolen New York i det nordøstlige USA. I rejsen har vi inkluderet en bådtur ved Niagara Falls og en udflugt til Amish folket.

USA's historiske landemærker

Ruten, der er sammensat af Nyhavn Rejsers eksperter, går fra Washington D.C. over Gettysburg, Amish Country, Niagara Falls, Finger Lakes, Adirondack National Park og Hudson River Valley til New York.

Langs ruten kan I se flere imponerende og spændende minder fra den amerikanske borgerkrig.

I skal også på en Amish Experience udflugt, hvor I oplever en "levende historie" hos Amish folket, hvis liv ikke har ændret sig væsentligt de seneste 200 år.

Niagara Falls

En af de største naturoplevelser er gigantiske Niagara Falls, hvor vi har inkluderet en bådtur. I kommer også gennem fascinerende landskaber i det nordlige Pennsylvania, i den store Adirondack Naturpark og ikke mindst Hudson River Valley.

Undervejs overnatter I på gode 3-4* hoteller, der er nøje udvalgt ud fra deres beliggenhed. I følger en gennemtænkt og afprøvet rute, der bringer jer til de største atttraktioner og slutter med tre dage i New York med alt, hvad byen har at byde på.

Program

Dag 1
Ankomst i Washington D.C.

I flyver med SAS direkte til Washington D.C., hvor I checker ind på jeres hotel midt på eftermiddagen. USA's hovedstad har utroligt meget at byde på, så I har to overnatninger i byen.

Dag 2
Washington D.C.

I er nu i magtens og historiens centrum, og næsten alt ligger, så I nemt kan nå rundt til fods: Det Hvide Hus, Capitol, Lincoln Memorial og National Mall er blot begyndelsen.

SHOPPING OG MUSEER I VERDENSKLASSE!

Her er shopping på M Street, fantastiske restauranter og et væld af gallerier og museer i verdensklasse som National Gallery of Art og Smithsonian med National Air & Space Museum, hvor I kan se rumsonder og meget mere fra USA's rumprogram.

PENTAGON, ARLINGTON OG J.F. KENNEDY

Man kan ikke undgå at blive berørt på Pentagons mindeplads for de 184 døde ved terrorangrebet 11. september 2001, og det samme gælder på Arlington kirkegården, hvor de hvide gravsten står i snorlige rækker så langt øjet rækker. 290.000 veteraner og dræbte fra USA's krige lige fra revolutionen til Irak-krigen hviler her.

På Memorial Day den sidste mandag i maj prydes hver eneste gravsten med et amerikansk flag. Det er også her, I kan se John F. Kennedys grav med den evige flamme.

CHARMERENDE ALEXANDRIA

Kort herfra ligger byen Alexandria med sin hyggelige hovedgade med gamle huse, restauranter og butikker.

Dag 3
Washington D.C. - Gettysburg - Lancaster, 220 km.

I henter bilen i Reagan-lufthavnen ikke langt fra centrum, og kører ved Gettysburg ind i et af de mest væsentlige afsnit i den amerikanske historiebog. Her stod et af de afgørende slag i den amerikanske borgerkrig.

50.000 FALDNE PÅ 3 DAGE

Nord og Syd kæmpede i tre dage, 50.000 soldater døde, og sydstaternes hær kom sig aldrig rigtigt oven på deres nederlag her.

I dag er slagmarken omdannet til National Military Park med et utal af minder fra borgerkrigen. Overnatning i Lancaster.

Dag 4
Udflugt i Amish Country

I fortsætter til levende historie i Amish Country, hvor livet leves som for 200 år siden uden telefoner, biler og andre moderne hjælpemidler.

Vi har inkluderet en udflugt med besøg hos Amish-folket, hvor der er rig mulighed for at lære mere om og se nærmere på denne særegne levevis.

Et andet godt sted at komme helt tæt på Amish-folkets historie og liv er i Amish Village Museum i Strasburg. Overnatning i Lancaster.

Dag 5
Lancaster - Niagara Falls, 550 km.

Dagens rute går langs Susquehanna River forbi industribyen Harrisburg og gennem små samfund, som i sin tid var en del af industriens vugge i USA. Her er både jern og kul i bjergene, og man kan stadig se både miner og nedlagte stålværker i næsten alle byerne.

STÅL- OG KULBARONER I WILLIAMSPORT

I Williamsport kan I få et indtryk af fordums rigdom på den velbevarede "Millionaire's Row", hvor stål- og kul-baronerne byggede deres kæmpe luksusboliger. I sin tid var den hovedby i området og den by i verden med flest millionærer set i forhold til indbyggertallet.

RUNDVISNING, SMAGSPRØVER OG "STALDDØRSSALG"

For vin-entusiaster fører ruten videre gennem et af staten New Yorks bedste hvidvinsdistrikter, Wyoming- distriktet, der blandt andet er kendt for sine søde ice wines. Fiori Ice Wine fra Casa Larga i Fairport er USA's mest vindende dessertvin.

Flere vingårde byder gæster velkommen med rundvisninger, smagsprøver og salg "fra stalddøren".

To overnatninger i Niagara Falls.

 

Dag 6
Niagara Falls

Niagara Falls er en af de største naturoplevelser, I kan give jer selv, og selv 1.000 billeder og store beskrivelser kan aldrig gøre det ud for oplevelsen af at være der selv, høre bulderet og mærke den fine støvregn.

Når vandstanden er på sit højeste, passerer her 280.000 liter vand … i sekundet!

TRE VANDFALD UDGØR NIAGARA FALLS

Niagara Falls består i virkeligheden af tre vandfald: Det 230 meter brede American Falls og det mindre Bridal Veil Falls, brudesløret, på den amerikanske side og det 671 meter brede og 53 meter høje Horseshoe Falls på den canadiske side.

INKLUDERET BÅDTUR "MAID OF THE MIST"

Vi har inkluderet en bådtur med "Maid of the Mist", som sejler ganske tæt på faldene. Sørg for at have tørt tøj klar, når I kommer i land igen.

En halv times kørsel herfra, hvor Niagara River løber ud i Lake Ontario, ligger den smukke by Niagara-on-the-Lake med historiske bygninger, fine parker, shopping og restauranter. Her ligger Nordamerikas ældste golfbane, og I kan tage på guidet cykeltur ud i vinlandet.

Dag 7
Niagara Falls - Finger Lakes, 300 km.

I dag bevæger I jer ad en utrolig smuk rute gennem historiske områder og små byer langs Erie-kanalen og videre til det naturskønne og hyggelige Finger Lakes område.

Undervejs kan I opleve en sejltur på kanalen med hestetrukken båd, præcis som man gjorde for 150 år siden.

En overnatning ved Ithaca.

Dag 8
Finger Lakes - Lake Placid, Adirondack Park, 395 km.

Ved byen Rome kan I se det restaurerede Fort Stanvix National Monument og forestille jer, hvordan her har været under 21 dages belejring i 1777.

ADIRONDACK PARK

Den sidste del af ruten kører I inde i de fantastiske naturområder i Adirondack Park, hvor rå bjerge, rivende floder og brusende vandfald danner baggrund for et rigt dyreliv.

Dag 9
Lake Placid

Om vinteren er Lake Placid et stort skiområde. Om sommeren er byen centrum for aktive oplevelser i Adirondack, fra mountainbike over ridning til riverrafting. Om aftenen er her et afslappet feriemiljø med hygge, god mad og vin.

Vi har afsat to overnatninger i Lake Placid, men vil I opleve flere af de mange aktiviteter i dette naturens legeland, kan I vælge at forlænge med en ekstra dag.

Dag 10
Lake Placid - Williamstown, Mass, 270 km.

Fra Adirondacks bjergrige natur kører I først langs Hudson Kanalen med de berømte syv fyrtårne. Flere af dem er åbne for besøgende.

Herefter fortsætter I langs med selve Hudson River i et bakkelandskab, der iklæder sig de mest fantastiske farver om efteråret. Undervejs kan I opleve minder fra USA's tidligste nybyggerhistorie ved blandt andet byen Stillwater.

En overnatning i den hyggelige universitets by Williamstown i det nordøstlige hjørne af Massachusetts.

Dag 11
Williamstown - New York, 270 km.

Nyd den smukke køretur gennem Hudson River Valley mod New York City.

Dag 12-13
New York City

New York er en by i evig bevægelse og forandring. Nye trends opstår og andre går i glemmebogen.

CHINA TOWN, GREENWICH, GROUND ZERO, FRIHEDSGUDINDEN ...

Tag ud og oplev de klassiske nabolag som Harlem, China Town, trendy SoHo og bohemedistriktet Greenwich, der stadig forbliver manges favorit.

Oplev stemningen ved Ground Zero, hvor World Trade Center stod, Frihedsgudinden, Empire State Building, Guggenheim, Museum of Modern Art, Wall Street, Broadway, Central Park, Times Square ... listen er nærmest uendelig.

SHOPPING I SÆRKLASSE I NEW YORK

New York betyder shopping. Ofte til priser langt under de danske.Tjek f.eks. butikkerne i områderne Columbus Circle, Broadway Upper West og glem ikke SoHo og Meatpacking District.

TRENDY MIDDAG ELLER AFSLAPPENDE DELI

Når I skal spise, så tag ned til det gamle Meatpacking District. Endnu et nyt trendy område lidt i stil med Halmtorvet og kødbyen i København.

I de originale bygninger i de brostensbelagte gader er cafeer, restauranter og hotellet Ganzevoort, som har den mest pragtfulde tagterrasse med swimmingpool, cool bar og fabelagtig udsigt.

Dag 14-15
New York - hjemrejse

Nyd den sidste dag i New York, før det er tid til at tage i lufthavnen og rejse hjem til Danmark. Ankomst til Danmark dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person

Northeastern Highlights, 15 dages kør selv-ferie i USA
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.09.17 ‑ 31.10.1725.000‑27.00045.000‑47.000
01.04.18 ‑ 31.10.1823.000‑27.00041.000‑48.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Camilla Flint

Få hjælp til rejsen

Vores rejserådgivere hjælper gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra jeres ønsker. Ring på nedenstående nummer og spørg efter Camilla
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Flyrejse København til Washington D.C. og New York/Newark til København med SAS
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 2 overnatninger på 4* hotel i Washington DC
 • 2 overnatninger på 4* hotel i Lancaster
 • Udflugt: Besøg Amish-folket i Pennsylvania
 • 2 overnatninger på 3+* hotel ved Niagara Falls (den Canadiske side)
 • Udflugt: Bådtur til buldrende Niagara Falls
 • 1 overnatning på 3* hotel ved Finger Lakes
 • 2 overnatninger på 3* hotel i Lake Placid
 • 1 overnatning på 4* hotel i Williamstown
 • 3 overnatninger på 3+* i New York City
 • Hertz kategori F (Fullsize 4-door) bil inklusive Neverlost satellitnavigeringsudstyr, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), første tank benzin og en ekstra chauffør

Ikke inkluderet

 • Øvrige forsikringer, Nyhavn Rejser anbefaler Europæiske og Gouda
 • Diverse entreer, benzin mm.
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
 • Andre ydelser, der ikke er nævnt

Bemærk

 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.