XL Bali Seminyak Jajaliluna Villa At Dusk
Seminyak, Bali

Jajaliluna

Kæmpe villa med pool og personale på Bali

At holde ferie på Jajaliluna på Bali er som at have sit eget topmoderne slot. Personalet behandler jer som konger, og I kan sagtens blive her uden at skænke livet på den anden side af voldgraven en tanke. Luksusvilla med 4 soveværelser.

Seminyak - suferstrand og eksklusiv stemning

Jajaliluna ligger 2-300 meter fra stranden for enden af en lille vej. Området er præget af liv med gode restauranter, mange butikker, mulighed for en spabehandling og også et levende natteliv.

Stranden tiltrækker surfere, da vandet også er livligt, men de mindste børn har sikkert ikke noget mod at nøjes med poolen. Om aftenen kan I nyde stemningen på flere strandbarer, hvor I kan glide ned i en blød sækkestol med en drink i hånden.

Så selv om I bor på jeres eget lille slot, er der altså også gode grunde ti at bevæge sig lidt ud. Tal med jeres rejserådgiver om rejser til Bali og ophold på Jajaliluna i Seminyak.

Elite Havens luksusvillaer

Jajaliluna er en del af et netværk, Elite Havens, af luksusvillaer i mange lande.

XL Bali Seminyak Jajaliluna Downstairs Guest Room
XL Bali Seminyak Jajaliluna Pool Reflections
XL Bali Seminyak Seminyak Jajaliluna Alfresco Dining & Media Pavilions
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Huset rundt

Den 2-etagers villa er opdelt i en række pavilloner. Til venstre er køkkenet og spisesalen. Ovre i hjørnet på den anden side af poolen er pavillonen med loungen. Her er tv, dvd-afspiller, lydanlæg og dybe sofaer, hvis I skal se en film sammen.

Lige fremme er barbecue-området og til højre en stor stue. Møbler i rattan, rustikke træborde og lækre trægulve giver en varm stemning i alt det lyse. Her finder I også to af de fire soveværelser. Normalt er alle skydevinduerne i huset slået fra, så alt fremstår åbent ud mod pool og gårdhave.

En trappe leder ovenpå til en tv-lounge, der ud over et tv også har dvd afspiller og ikke mindst Nintendo Wii til glæde for børnene. Fra en balkon ser I ned over poolen. Fra tv-loungen er adgang til både et stort forældresoveværelse og et børneværelse med både køjeseng og enkeltsenge.

Førstesalen kan med andre ord anvendes som en separat afdeling for en hel familie, så I er tæt sammen om natten. Perfekt, hvis I rejser flere familier eller generationer sammen. Alle soveværelser har eget toilet og bad.  

Forkælet af personalet

At kalde indgangen til Jajaliluna 4* i Seminyak på Bali en voldgrav er selvfølgelig lidt af en tilsnigelse, men I træder ind i den store gårdhave til luksusvillaen Jajaliluna ad nogle store trædesten i et vandbassin, der markerer overgangen til verden udenfor.

Inde i gårdhaven glider jeres blik nu rundt over jeres hjem for de kommende dage. Foran jer er den store pool, der lokker til bare at fortsætte lige ud og hoppe i, men tøv en kende og gå på opdagelse i huset først. Alt er stilrent og flydt med lys. Hvide solsenge, daybeds og parasoller præger gårdhaven, hvor de store grønne panter skaber liv mellem de hvide mure.

Forkælet af personalet

Inkluderet i opholdet på Jajaliluna på Bali er det mest utrolige personale, som vil gøre alt for jer.

To butlere, rengøringshjælp og kok er klar så meget eller lidt, I ønsker det. I aftaler det fra dag til dag, så ønsker I at være jer selv, er I det, og ønsker I en vidunderlig seafood BBQ serveret ved poolen, så får I det. I betaler for de varer, personalet køber ind for jer med 20 % tillæg til prisen på markedet og i butikkerne.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.