ÉN REJSE, FLERE DESTINATIONER.

Jorden rundt

Xl Argentina Humahuaca Scenic Historic Street Woman
Xl Bolivia Potosi Incahuasi Island Salar De Uyuni Salt Flat Cactus
Australia 6138823
Shutterstock 55990720
Shutterstock 1863015289
Shutterstock 110853707

Befri den indre globetrotter

Hvorfor nøjes med én destination på drømmerejsen, når I kan besøge flere? Slip den indre globetrotter fri, og rejs jorden rundt. Alene, i tosomhed eller flere sammen. En jordomrejse er fyldt med fabelagtige sandstrande, frodig grøn natur, farverig kultur og sanselige madoplevelser. Blandt meget andet. Uanset hvor I rejser hen, hvordan I rejser og hvor lang tid I har til rådighed, er der masser af spændende aktiviteter at kaste sig over på rejsen.

Vores magiske klode kan opfylde alle ønsker – det er bare at vælge. Så nyd eventyret og den ultimative frihed, mens I oplever verdens forskelligheder, udforsker lokale kulturer og bliver klogere på jer selv – og måske hinanden.

Verden venter i vulkanernes højland

Kloden er fyldt med eventyr – til lands, til vands og i luften. Hvor I end vender jer, venter eventyret. Har I brug for inspiration til jeres jordomrejse? Så finder I den hos os. Se pingviner og albatrosser ved Dunedin. Gå under jorden og ind i historien i Edinburgh. Tag på historisk byvandring i Sydney. Eller trek til toppen af Japans hellige vulkan, Ontake-san. I kan også vælge at gøre det hele. Eller noget helt andet. Uanset hvad er verden jeres – og den venter på jer.

Oplev Fransk Polynesien, hvor I ikke bare kommer til strande og laguner på de smukke Stillehavsøer Tahiti, Moorea og Bora Bora, men også på udflugter op i vulkanernes højland og ud blandt revhajer og rokker.

Drømmen om Tahiti, Moorea og Bora Bora
Xl French Polynesia Bora Bora Aerial View Lagoons 2
XL French Polynesia Women Polynesian People Culture Sea Flowers
Forslag til Jorden rundt

Her begynder din rejse

Nedenfor har vi samlet inspiration til oplevelser rundt om i verden. Det kan både være i form af rejseforslag, hoteller og selvfølgelig også en masse forskellige oplevelser til dig, der søger inspiration til at tage ud og udforske den store verden.

Husk, hvis du gerne vil indsnævre antallet af forslag, kan du selv tilføje flere filtre, så søgeresultatet passer endnu bedre til dine ønsker.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.