Passion 2023
FIND INSPIRATION TIL JERES NÆSTE REJSE I MAGASINET PASSION

Kundemagasinet Passion

Inspiration og nye rejsetrends

Passion, så det kan mærkes

Man må rejse for at lære. Sådan skrev den amerikanske forfatter Mark Twain. I år hylder vi de ord med et kundemagasin, der byder på alt fra sæsonens store hotelnyheder til historien om et dansk par, der arrangerer private sejlture til et hemmeligt ørige, de færreste har hørt om. Vi kommer også forbi Nordpolen – i et luftskib. Og så skal vi på safari med skuespilleren Dar Salim. Men alt det er kun begyndelsen.

Rigtig god læselyst.

 

Direkte til din postkasse

Bestil magasinet Passion

Tilmeld dig nedenfor, og du vil fremadrettet automatisk få tilsendt Passion med posten. Du kan til hver en tid framelde dig igen ved at kontakte os på [email protected]

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve, artikler, tilbud, events (eks. foredrag, arrangementer, messer), konkurrencer, gratis billetter samt inspiration til rejser og oplevelser fra Nyhavn Rejser via e-mail, sms og sociale media, herunder notifikationer på Facebook og Facebook Messenger. Jeg giver desuden tilladelse til, at Nyhavn Rejser må henvende sig om udvidelse af mit samtykke. Du kan altid tilbagekalde min tilmelding ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i nyhedsbrevet – eller ved at kontakte Nyhavn Rejsers kundeservice. Læs vilkår her.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.