• Skibet Ginger fra Heritage Line i Lan Ha Bay, Vietnam
 • Skibet Maria Theresa i Budapest, Uniworld
 • Suite på La Venezia, Uniworld
 • Skovområde langs floden, Uniworld

Flodkrydstogt

Oplev verden med de bedste flodkrydstogter – testet og udvalgt af vores eksperter

Oplev verden ad flodvejen med 5* flodkrydstogter

Eventyrlig stemning, romantik og prisvindende suiter

Mindre skibe med personlig service i højsæde

Gourmet, wellness og unikke udflugter med privat guide

Hør om flodkrydstogter i hele verden – fra Europa til Vietnam

Læs mere

Fra verdens store floder som Nilen og Mekong til Europas historiske vandveje, åbner flodrejser verden på ny – med en ro, romantik og klasse, som man for sjældent oplever, når man rejser i dag. Vi finder det skib, som opfylder netop jeres drømme. 

Luksuriøse flodkrydstogter i Europa og hele verden 

Mange af verdens floder og vandveje er ikke alene naturens livsårer. De er også arnesteder for mange af verdens store kulturer og er uløseligt forbundet til de fleste landes historie og identitet. Af samme grund er der måske ingen rejseform, der på samme måde bringer jer ind i sjælen af et land, som flodkrydstogter gør – og som på helt særlig vis forbinder jer til landskaberne og det lokale liv.
 
Det er netop den type flodkrydstogter og den slags rederier, vi har ledt efter. Og fundet. Ambitiøse rederier med små og luksuriøse skibe – og ruter, der spænder fra de største floder i verden og ikoniske vandveje til de bedst bevarede hemmeligheder verden rundt. 
 
På flodkrydstogter med Nyhavn Rejser, kan I glæde jer ægte eventyr og intime rejseoplevelser med passion – tilsat alt den luksus og suveræne stemning, man kan drømme om på vandet. 

 

Vi finder det bedste flodkrydstogt til netop jer

Vi har flodkrydstogter i hele verden og vores eksperter kender skibene, som få andre. Hvilken rute er bedst? Hvilket skib passer bedst til jer? Hvad er forskellen på de forskellige kahytter? Hvordan er stemningen, maden, spaen og de forskellige aktiviteter om bord? Og hvad med udflugter undervejs – er de inkluderet i rejsen? Og hvad med alt det praktiske? Hvor meget bagage må I f.eks. medbringe?
 
Ring til jeres rejserådgiver og få svar på alle jeres spørgsmål, så I sammen kan finde det rederi og flodkrydstogt, som opfylder netop jeres ønsker og drømme.  
 

All inclusive flodkrydstogter med drikkepakke

På langt de fleste af vores flodkrydstogter er alt mad og drikke inkluderet på jeres rejse, men hør nærmere med jeres rejserådgiver om gældende vilkår på jeres valgte flodkrydstogt. 
 

Vi har eksklusive aftaler med de ypperste rederier

Nyhavn Rejser har et tæt samarbejde med flere af de ypperste rederier i verden som f.eks. Uniworld Boutique River Cruises, der repræsenterer det bedste inden for luksuriøse flodkrydstogter – uanset, om turen går til Peru, Egypten, Vietnam eller Europa. Det betyder bl.a. særlige fordele, mere fleksibilitet og bedre adgang til de mest eksklusive og eftertragtede flodkrydstogter. 
 
Vores rejserådgiver ved f.eks. også, hvornår der er et særligt tilbud eller en unik rejse, som kun arrangeres en gang. Og de kan fortælle hvor meget mere I f.eks. får inkluderet ved at vælge de lidt bedre kahytter. 

 

Ring og få et tilbud på et flodkrydstogt inkl. fly

Med Nyhavn Rejser får I et samlet tilbud på en pakkerejse, hvor både flybilletter t/r og flodkrydstogt med helpension er med i prisen. I rejseforslaget inkluderer vi ofte hotel og oplevelser, og ønsker I at forlænge rejsen på land, hjælper vi gerne med det.
Ring og tal med jeres rejserådgiver, så I kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer. 
 

Få hjælp til jeres flodkrydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et flodkrydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de flodkrydstogtrejser, I kan se her. Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Ring 33 18 88 52

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.