• Skiløb i Crans-Montana med udsigt til Mt Forts bjergtinde i baggrunden
 • Panorama over Verbier området i Schweiz
 • Skiområde i Crans-Montana, Schweiz
 • Verbier, Schweiz
 • Aftryk i sneen efter snowboardere, der har kørt off-piste

Rejser til Schweiz

Lad vores eksperter hjælpe med eksklusiv skiferie i Schweiz

Skiferie i Zermatt, Verbier, Grindelwald, St. Moritz og Crans-Montana

Håndplukkede og eksklusive hoteller

Ski in-ski out i Zermatt og Crans-Montana

Spændende udflugter fra luksustog til kælk

Skræddersyet skiferie og sommerferie i Schweiz

Læs mere

Lad Nyhavn Rejser arrangere jeres skiferie eller sommerferie i Schweiz. Vores eksperter har udvalgt eksklusive hoteller med bedste beliggenhed i de bedste skiområder i Schweiz - i byerne og på bjergene med ski in-ski-out.

En skiferie i Schweiz er til jer, der søger smukke alpepister, effektivt liftsystem og det strejf af stjernestøv og eksklusivitet, der altid følger med på rejser til Schweiz.

HOTELLER I SCHWEIZ

Vores hoteller i Schweiz ligger både oppe på bjerget med ski in – ski out og i hyggelige byer med ægte Alpestemning. De fleste er med udsøgte spaafdelinger og gourmetrestauranter, så I kan supplere skiløb med skøn forkælelse.

SKIFERIE I CRANS-MONTANA

Crans-Montana ligger i kantonen Valais i det sydlige Schweiz. Her er 140 km pister, der fordeler sig over fire områder, som også byder på snowparks, gletsjerløb og skirandonnee. Selv om terrænet primært er rødt og blåt, er her udfordringer for alle. Og masser af gode tilbud for familier også.

Se guide til Crans-Montana med pistekort.

SKIFERIE I VERBIER

Verbier er en del af det største skiområde i Schweiz, De Fire Dale med 410 km piste. Her er udfordringer for alle, men hovedvægten ligger på piste for de øvede, hvor de bedste kan nyde ekstrem off piste. Terrænet starter i 1.250 meter, og I kan løbe helt oppe fra 2.700 meters højde.

Se guide til Verbier med pistekort.

SKIFERIE I grindelwald

Grindelwald i Jungfrau-regionen er ægte alpeidyl med skiløb, snowboard, langrend og kælk i Grindelwald-First, Grindelwald-Wengen og Mürren Schilthorn. De 210 km pister byder på udfordringer for alle fra familieområder og begynderbakker til World Cup styrtløbsbanen Lauberhorn ved Wengen.

Se guide til Grindelwald med pistekort

SKIFERIE I ZERMATT

Den bilfri by Zermatt er en af de mest eksklusive byer i Schweiz, og få steder kan måle sig med områdets skønhed, hvor Matterhorn står som den store vogter over dalene. Zermatt giver adgang til verdens 8. største skiområde med 350 km pister og løb op til 3.883 m. Længste ubrudte løb er 14 km.

Se guide til Zermatt med pistekort

SKIFERIE I ST. MORITZ

Også St. Moritz er skiferie på første klasse med eksklusiv stemning og fokus på spa, wellness og gastronomi. Byen ligger smukt i Endegan-dalen, hvor Corvigliabjerget skuer ud over dalen med St. Moritz-søen. Af de 155 km pister området St. Moritz-Corviglia har hele 87 World Cup kvalitet. Vil I kombinere St. Moritz og Zermatt, går luksustoget Glacier Express mellem de to byer.

Se guide til St. Moritz med pistekort

SOMMERFERIE I SCHWEIZ

Mange hoteller og store dele af liftsystemerne i Schweiz holder også åbent om sommeren, hvor De Schweiziske Alper inviterer til fantastiske vandreture omgivet af Alpetoppe, grønne sætere og blomster. Spa og gastronomi er lige vidunderligt, om I tager på skiferie eller sommerferie i Schweiz.

Skræddersyede rejser til Schweitz

Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker til en sommerferie eller skiferie i Schweiz. Alt skæddersys efter jeres ønsker.  

Eksklusive skirejser til Schweiz

Se alle skirejser til Schweiz >>

Håndplukkede hoteller i Schweiz

Se alle hoteller i Schweiz >>

Læs om de fantastiske skiområder i Schweiz

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres skirejse til Schweiz

Tal med Nyhavn Rejsers ski-eksperter og få hjælp til at arrangere skirejsen til Schweiz. Hør om skiområdet, antal pister, snedybde, sværhedsgrader og indkvartering på eksklusive skihoteller i Schweiz. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.