• Lavtstående sol over spektakulært landskab med rødt ørkensand i Australien
 • Svøm med en hvalhaj i havet ud for Sal Salis
 • Middag i camp under trekkingturen i Australiens outback
 • Helikoptertur over Ayers Rock i Australien

Rejser til Australien

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Australien

Australien som vi selv ville gøre det

Vi har mærket forskellen på det traditionelle og det ekstraordinære

Håndplukkede oplevelser og hoteller

Oplev den bedste australske gastronomi

Kom tæt på det vilde dyreliv

Private udflugter eller små grupper

Læs mere

Nyhavn Rejser har Danmarks mest erfarne eksperter i rejser til Australien. Vi kender hoteller, camps og lodges. De største oplevelser. Og de små overraskelser. Men vigtigst af alt: Vi ved, hvordan I får en ferie i Australien til at hænge optimalt sammen.

GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS MED REJSEN TIL AUSTRALIEN

Meget kan gøres billigere på rejser til Australien, hvis man går på kompromis med rejsetider og kvalitet. Men som udgangspunkt anbefaler vi private udflugter eller i små grupper. At flyve til Ayers Rock i stedet for at bumle i bil fra Alice Springs. At bo ved Port Douglas' skønne strand i stedet for ved den kunstige strand i Cairns. At opleve Great Barrier Reef fra en mindre båd i stedet for fra en færge. Og så videre. Sådan ville vi selv rejse til Australien.

EKSTRAORDINÆRE UDFLUGTER I AUSTRALIEN

Overalt kan I gøre lidt ekstra for jeres rejse. Tag en vandflyver over Sydney. Oplev Fraser Island, når jeres ferie i Australien alligevel kommer omkring Queensland. Nyd store naturoplevelser i de australske nationalparker som Lamington og Kakadu og på Great Ocean Road. Og en middag under stjernerne ved Ayers Rock.

Vi kan også anbefale andre unikke udflugter, som de færreste oplever. Kom fx backstage i Sydney Opera House. Tag på campsafari i smuk natur i Australiens outback. Smag på vine i Barossa Valley eller Margaret River. Svøm med vilde delfiner, flyv i helikopter over Australiens mest ikoniske strand eller besøg hvalerne i Bremer Bay. Se flere oplevelser i Australien her.

GASTRONOMI I AUSTRALIEN

Nu vi er ved maden: Hør os om de bedste steder at opleve australsk gastronomi på rejser til Australien. Få gode råd til kulinarisk sightseeing i byer som Brisbane, Cains og Melbourne. 

AUSTRALIENS DYRELIV

Vil I tættere på det vilde dyreliv, så læg vejen omkring Kangaroo Island i South Australia, hvor I kan hilse på kænguruer. Eller fascinerende Blue Mountains, hvor I møder koalaer. Og hør om mulighederne for at komme tæt på den oprindelige australske kultur og aboriginerne i dag, bl.a. i Arnhem Land og Daintree Rainforest.

RUNDREJSE I AUSTRALIEN

Australien er stort. Meget stort. Og der er lige så meget at opleve. Er tiden knap, anbefaler vi fly som transportmiddel mellem de forskellige rejsemål. Er ferien lang, så kør i bil med overnatninger undervejs eller vælg en af de populære autocampere, hvor hotelværelset altid er lige ved hånden. 

HVORDAN ER VEJRET I AUSTRALIEN?

Australien ligger på den sydlige halvkugle, hvorfor sommer og vinter er modsat den danske. Klimaet i den nordlige del er tropisk med høje varmegrader og høj luftfugtighed om sommeren. Vinteren byder på tropiske regnskyl. Den sydlige del minder mere om det danske klima. Vejret kan variere meget fra egn til egn, så hør vores anbefalinger.

DERFOR SKAL I BESTILLE HOS NYHAVN REJSER

Nyhavn Rejsers Australien-eksperter har tilsammen været i Australien flere end 60 gange! Tal med dem om jeres ønsker og drømme og udnyt deres fantastiske erfaring fra egne rejser til Australien. Kontakt os, så vi kan sammensætte et rejseforslag ud fra jeres ønsker med flyafgang fra Kastrup, Aalborg eller Billund og med håndplukkede hoteller og oplevelser undervejs.

Hvor vil I hen i Australien?

Læs om rejser i hele Australien eller kontakt vores Australien-eksperter, hvis I har brug for råd og vejledning.

Anbefalede rejser til Australien

Se alle rejser

Spændende oplevelser i Australien

Se alle oplevelser i Australien

Anbefalede hoteller i Australien

Se alle hoteller i Australien

Krydstogter til Australien

Se alle krydstogter

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til rejsen til Australien

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Australien har tilsammen været i Australien flere end 60 gange. Udnyt deres store erfaring til at få inspiration og gode råd om oplevelser, ruter, hoteller og lodges i Australien, og lad dem sammensætte en rejse til Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Australien

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.