• Isbjerg og båd i Diskobugten, Grønland
 • Camp Kiattua, Grønland
 • Julianehåb (Qaqortoq) i Grønland

Rejser til Grønland

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Grønland

Glamping, natureventyr og gastronomi på Grønland

Hvalsafari, midnatssol og inuitkultur

Oplev Eqi-gletsjeren kælve og flyv i helikopter over indlandsisen

Fang laks med hænderne og svøm med specialdragt i det arktiske hav

Fluefiskeri, kajakture, hundeslæde og vandreture med privat guide

Læs mere

En urokkelig stilhed, der kun brydes af den knasende lyd af indlandsisen under jeres fødder. Endeløse vidder og en fortryllende sommeraften i et vildmarksbad med udsigt til fjord, højfjelde og isbjerge, der flyder forbi. Velkommen til Grønland.

Få den bedste ferie på Grønland

Grønland er et land af grænseløs skønhed. Et land så stort og dramatisk, at kun stilheden kan beskrive det. Der er en årsag til at de fleste, som har besøgt landet, ønsker at vende tilbage – og har svært ved at sætte ord på, hvad der gør landet så enestående.

På en rejse til Grønland et det naturen, der råder. Utæmmet og overvældende. Det er lyset og luften. Det er de åbne vidder, de dramatiske klippebjerge, de spektakulære fjorde og forrevne månelandskaber, der folder sig endeløst ud under verdens største himmel. Og så er det udendørs aktiviteter i verdensklasse – fra havkajak, hundeslæde og vandreture til fluefiskeri og magiske sejlture mellem isbjerge og klippeøer.  

Luksusrejser til Grønland med privat guide

Vores rejser til Grønland er skabt i denne ånd. I bor helt tæt på naturen med høj komfort og alle de største og mest sjældne oplevelser i selskab med kyndige, private guides. Fortæl os blot, hvad I drømmer om, så vi sammen kan skræddersy jeres unikke ferie på Grønland.

Glamping på Grønland med Nyhavn Rejser

Vores rejser til Grønland er baseret på håndplukkede hoteller og camps, der bringer jer helt tæt på de storslåede omgivelser og den særlige, magiske stemning, som kun kan opleves i dette enorme land.

Glæd jer f.eks. til den ultimative naturoplevelse på Grønland med glamping på Camp Kiattua 4*, hvor I bor i rustikke luksustelte med personlig vært, gastronomi, vildmarksbad, sauna og eksklusive udflugter med privat guide hele vejen.

På krydstogt til Grønland

Vi arrangerer også en række cruises til Grønland med Hurtigruten og Silversea Cruises, hvor der er mulighed at kombinere jeres rejse til Grønland med en rejse til Island eller Canada. Hør mere om krydstogt med jeres rejserådgiver.

Bestil jeres rejse til Grønland med Nyhavn Rejser

Tal med vores rejserådgivere om jeres rejse til Grønland. Få et rejsetilbud, hvor fly, hotel, transport og udflugter er inkluderet - og hør om afgange med fly fra København, Billund og Aalborg.

Få fantastiske oplevelser på Grønland

Få hjælp til jeres rejse til Grønland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Grønland. Om oplevelser, aktiviteter, naturen og ikke mindst de unikke overnatningsmuligheder. Hør dem også om krydstogtrejser til Grønland. Fortæl dem om jeres ønsker og få sammensat en rejse til Grønland ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.