Xl Maldives Soneva Fushi Resort Beach Couple
Skræddersyede rejser kun for voksne

Adults Only

Adults Only med Nyhavn Rejser

Luksusrejser for voksne med stil og ro

Nyhavn Rejser er eksperter i at skræddersy rejser for voksne – uanset, om I rejser som par eller vennepar, er på udkig efter det ultimative getaway, et autentisk eventyr eller noget helt tredje.

  • Vi har håndplukket de mest unikke boutiquehoteller og strandresorts kun for voksne
  • Voksenferier til Italien, Mexico, Mauritius, Bali, Thailand og meget mere.
  • Vælg mellem forskellige aldersgrænser – f.eks. hoteller for børn over 12 år eller voksne over 18 år.
  • Udvalgte hoteller og luksusresorts har også særskilte områder og faciliteter, der kun er for voksne, som f.eks. The Ritz-Carlton Abama på Tenerife og The Slate i Thailand. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Drømmer I om en ferie kun for voksne? Om gastronomiske oplevelser, wellness, oplevelser, forkælelse og tosomhed. I eventyrlige omgivelser. Uforstyrret. Fredfyldt. Og helt på jeres egne præmisser. Hos Nyhavn Rejser er vi eksperter i rejser for voksne, uanset om I rejser som par eller vennepar. Vi har fundet de bedste hoteller og strandresorts kun for voksne – og vi skræddersyer den rejse, som passer til netop jeres ønsker.

Eksklusive getaways og luksusferier for voksne

Vi har ledt efter de mest unikke og luksuriøse adults only hoteller i Sydeuropa, hvor I kan være sikre på fred, ro og forkælelse. Og vi har fundet dem. Enestående hoteller med den helt rette stemning og placering, som f.eks. Canaves Oia Suites på Santorini i Grækenland eller Casa Angelina på Amalfikysten i Italien.

Det kan ikke gøres bedre, når det kommer til rejser for voksne - uanset, om I planlægger et kortere escape eller en sommeferie for voksne – det kunne f.eks. være en luksusferie ved Amalfikysten med egen bil. Hør mere om disse adults only hoteller og mange flere hos jeres rejserådgiver.

Uforglemmelige strandferier for voksne

Vi har nøje udvalgt de mest ekstraordinære og intime strandresorts, hvor I kan koble helt af fra omverden, lade roen indfinde sig og nyder livet i jeres helt eget tempo – samtidig med at der aldrig er langt til skønne oplevelser, uanset om det er snorkling med havskildpadder, streetfood eller historiens vingesus, der lokker.

Glæd jer f.eks. til et caribisk strandparadis på Secrets Akumal i Mexico til et eventyrligt refugie på Paradise Cove på Mauritius. Eller hvad med rendyrket og uforstyrret luksus på The Sarojin i Thailand eller Jamahal Private Resort & Spa på Bali? Ring og hør mere om disse og mange flere enestående refugier.  

Unikke refugier i pagt med naturen

Drømmer I om at komme lidt længere væk fra den moderne verden. Til den slags steder, hvor I kan genfinde forbindelsen. Nyde naturen, harmonien og forkæle jer selv det ekstra? På Nayara Springs i Costa Ricas regnskove og Beniya Mukayu i Japans bjerge er det lige, hvad der venter jer. På to helt forskellige, men lige fortryllende måder. Det er blot to forslag. Vi har mange flere.

Mød vores eksperter

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det,
du ikke finder

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.