Xl Meeting Nyhavn Rejser Inspiration
Kom til arrangementer hos Nyhavn Rejser

Rejseforedrag

NYE REJSEFOREDRAG PÅ VEJ

Rejseforedrag

Vi planlægger flere nye datoer for rejseforedrag fra forskellige rejsemål. Datoerne bliver løbende publiceret her på siden.

Hvilke rejseforedrag og hvornår?

Se oversigt over foredrag nederst på siden.

Hvad sker der på et rejseforedrag?

Hvad er de bedste ruter på rundrejser? Hvor ligger de bedste hoteller? Hvordan er man sikker på at komme på de bedste udflugter? Er der sæsoner, man skal holde sig fra? Hvordan undgår man de store turiststrømme?

Det er bare nogle af de emner, vi kommer ind på, når I er med på et af Nyhavn Rejsers rejseforedrag, hvor vores rejserådgivere deler ud af deres viden og personlige erfaringer over et glas god vin og lidt snacks.

Foredragene afholdes i vores lokaler på Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø.

Begrænset parkering, men tog til døren

Der er et begrænset antal parkeringspladser langs selve kontorbygningen. Kommer I med toget, er nærmeste nabo dog Østerport Station med gangbro fra perronerne lige til Nyhavn Rejser og den indgang, der benyttes ved rejseforedrag. Nemmere bliver det ikke. 

Spændende for voksne. Nok kedeligt for børn

Vi har mange rejser, der vil skabe jubel hos de mindste, men rejseforedragene om dem kan for mange være lidt for lange, hvis man er vant til lidt mere action. I kender jeres børn bedst, men vi fraråder generelt børn under 14 år at deltage.

Sådan tilmelder I jer

Se nedenfor, hvornår der er rejseforedrag om de rejsemål, der interesserer jer. Under hvert enkelt foredrag kan I se, om der er plads, og i givet fald tilmelde jer online. Alternativt kan I ringe på tlf. 33 320 320. Vi glæder os til at se jer!

Venteliste ved fuldt bookede rejseforedrag

Det er ikke usædvanligt, at der bliver pladser ledige, så vi opfordrer til, at du tilmelder dig vores venteliste, hvis et foredrag er fuldt booket. Send os venligst en e-mail på [email protected], og angiv navn, kontaktoplysninger, hvor mange der ønskes tilmeldt (du kan tilmelde op til 2 personer pr. tilmelding), samt det specifikke event, du er interesseret i. Vi vil informere dig direkte, såfremt der åbner sig en mulighed for deltagelse.

Bemærk:

Det koster 50,- DKK pr. person at deltage, som betales via MobilePay. Beløbet går ubeskåret til vores partner SOS Børnebyernes arbejde med udsatte børn og børnefamilier i Cambodja og det nordlige Laos.

Betaling for rejseforedraget er bindende og kan ikke refunderes. Bliver I forhindret, har I mulighed for at overdrage pladsen til andre.

Foredraget afholdes den 21. maj kl. 17.00 – 19.00

Det Indiske Ocean - Maldiverne, Seychellerne og Mauritius

Maldiverne. Seychellerne. Mauritius. Tre ord, der vækker den samme drøm. Kridhvide strande. Azurblå laguner. Vajende palmer. Og rendyrket forkælelse på nogle af verdens mest eventyrlige resorts. Men hvad er egentlig forskellen på de tre lande, når det kommer til stemning og oplevelser? Og hvordan vælger man det rigtige, når valget er mellem paradis og paradis?

Kom og vær med, når vores rejseekspert Maria Andkær Øien tager os med til Det Indiske Ocean – vi nyder et glas vin, går på opdagelse på de forskellige øer, og så kommer vi tæt på nogle af de smukkeste resorts, I finder noget sted i verden.

TILMELD DIG HER
Xl Seychelles Praslin Beach
Xl Maldives Snorkling Turtle

Foredraget afholdes den 4. juni kl. 17.30 - 19.30

New Zealand

New Zealand er på én gang en velkendt og ukendt følelse. Et trygt og mildt land, og samtidig et dragende, dramatisk land med vulkaner, gejsere, fjorde, sneklædte bjerge, regnskove og tropiske strande. Mulighederne er nærmest uendelige, så hvor begynder man?

Kom og vær med, når vores rejseekspert Anny Stensvig tager os med til de største højdepunkter og alle de små, sjældne oplevelser, det bringer jer helt under huden på det fantastiske land.

Vi nyder et glas vin – naturligvis fra New Zealand – mens Anny fortæller om alt fra glamping, fredfyldte vandreture og enestående lodges til hæsblæsende naturoplevelser, vidunderlige boutiquehoteller og de bedste kør selv-ruter på Nordøen og Sydøen.     

TILMELD DIG HER
Xl New Zealand Knights Point Lookout South Island
Xl New Zealand Kiwi Bird

Foredraget afholdes den 27. maj kl. 17.00 - 19.00

Japan - Udforsk Japans vidundere! En inspirerende aften venter.

Kom og vær med, når vores Japan-ekspert Kim Carlsson sammen med Klaus Tøth fra Celebrity Cruises tager os med til Solens Rige – fra eventyrlige krydstogter og Osakas fortrinlige madscene til magiske tempelbyer, nationalparker og enestående ryokans med varme kilder og japansk Kaiseki-gastronomi. 
Vi byder velkommen til en aften fyldt med inspiration, personlige beretninger, velbevarede hemmeligheder og spændende nyheder, som vi glæder os til at dele med jer.
I løbet af aftenen bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål, og tale med Kim og resten af vores Japan team – og selvfølgelig med Klaus Tøth, som kan fortælle alt om Celebrity Cruises’ krydstogter i Japan.
FULDT BOOKET
XL Japan Chureito Pagoda Mt Fuji Fujiyoshida Spring Cherry Blossoms
Xl Japan Tokyo Gourmet Street Food Lanterns

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.