• Nyd duften fra citrontræerne på Casa Angelina, Amalfikysten, Italien
 • Udsigt over det toscanske landskab fra COMO Castello del Nero i Italien
 • Belmond Villa Sant’Andrea på Sicilien ligger for foden af Taorminas klipper direkte ud til stranden
 • Lille gul bil med gamle nummerplader i Rom
 • Hotel COMO Castello del Nero i Italien er indrettet i et slot fra 1200-tallet

Rejser til Italien

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Italien

Oplev Nyhavn Rejsers Italien

Sol, kultur og det skønne italienske køkken

Udvalgte hoteller på vulkaner og ved skønne strande

Luksus for par og familier på Sicilien, De Lipariske Øer og i Toscana

Væk fra masseturismen men tæt på oplevelserne

Hør om ekstraordinære hoteller på rejser til Italien

Læs mere

Vores rejser i Italien er baseret på nogle af vores kontinents mest unikke og luksuriøse hoteller. Vi har specifikt udvalgt fantastiske hoteller, der skiller sig ud fra mængden, så både opholdet og destinationen bliver oplevelser i sig selv. Glæd jer til sol, strand og fantastiske oplevelser i Italien.

Bo på Håndplukket hotel i Italien

Nyhavn Rejser har håndplukket luksushoteller for par og familier på rejsemålet Italien, hvor vi har søgt på vulkaner, i olivenlunde og ved smukke strande for at finde hoteller med den bedste stemning og beliggenhed.

Ferie på Vulcano, De Lipariske Øer

Lige ud for Siciliens nordlige del ligger Unesco-beskyttede De Lipariske Øer, også kaldet De Æoliske Øer. Her har vi udvalgt luksuriøse Therasia Resort Sea & Spa 5* på øen Vulcano. Therasia, der er medlem af Small Luxury Hotels of the World, ligger med en unik udsigt over Middelhavet, hvor solnedgangene er helt unikke.

Nyd en fantastisk ferie på Vulcano med vulkanvandring og snorkling. På hotellet kan I slappe af omkring poolen og nyde gastronomi i Michelin-restauranten om aftenen.

sol, strand og luksushoteller på Sicilien

I Mazzarò-bugten ved Taormina ligger det smukke 5-stjernede hotel Belmond Villa Sant'Andrea direkte ud til bugten. Hotellets private strand og det krystalklare vand indbyder til afslapning og solbadning. Her er både plads til romantisk ferie for to og familieferier, hvor der er aktiviteter og klub for børnene. Udforsk området og tag på udflugter - fx. med kabelbanen op til Taormina, hvor I kan nyde udsigten til vulkanen Etna.

På sydkysten af Sicilien kan vi anbefale Verdura Resort 5*, der er strandluksus med nogle af Sicilines bedste golfbaner i baghaven. Tal med jeres rejserådgiver om rejser, der eventuelt kombinerer disse skønne hoteller. 

Slottet i Toscana og palæet på Amalfikysten i syditalien

I Toscana har vi fundet et 800 år gammel slot, hvor COMO Castello del Nero 5* inviterer til forkælelse og gastronomi på Michelin-restaurant, og den historiske stemning er også i fokus på verdens smukkeste kyst, Amalfikysten, hvor det hyggelige hotel Belmond Hotel Caruso 5* er indrettet i et palæ fra 1100-tallet. Begge steder er indrettet med stor respekt for kulturarven.  

Orientekspessen - luksustog gennem Europa

Tag toget. Rejs med Orientekspressen og få et eventyr uden lige, når toget kører fra storby til storby. Orientekspressen er berømt for sin service, stil, stemning, smukke omgivelser og gastronomi. Nyd fx turen fra London til Venedig, hvor I både starter og slutter på to legendariske hoteller. Kontakt os, hvis I vil vide mere om fantastiske Orientekspressen.

Krydstogter til og fra Italien

Mange krydstogter starter, slutter eller lægger vejen forbi de skønne havnebyer i Italien. Krydstogter fra venedig er bare ét ekspempel. Tal med jeres rejserådgiver om krydstogter i Middelhavet, hvor I kan kombinere med flere eventyrlige dage i land eller med en rundrejse i Italien.

Bestil rejse til Italien hos Nyhavn Rejser

Tal med vores Europa-eksperter om rejser til Italien i en klasse for sig. Få et rejsetilbud med fly, hotel og hør os om afgange fra København eller provinsen. På vores pakkerejser, hvor hotel, fly og transport er inkluderet, kan I se den samlede pris inden for et interval. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet, udrejsedato m.m.

Anbefalede rejser til Italien

Se alle rejser til Italien

Håndplukkede hoteller i Italien

Se alle hoteller i Italien

Uforglemmelige oplevelser i Italien

Se flere oplevelser i Italien her >>

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Italien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Italien fra romantiske rejser for to til ferie i Italien med familien. Vores rejserådgivere har personligt boet på og håndplukket hoteller i Italien ud fra stemning og beliggenhed væk fra masseturismen. Ring og få hjælp til en rejse til Italien. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Italien

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.