PÅ BESØG I FORTIDEN.

Historiens vingesus

Shutterstock 127602548
Xl Japan Shiga Onsen Bath Flip Flops Sandals Wooden Floor
Shutterstock 722794084
Shutterstock 328960073
Xl Japan Women Temple Kimono Japanese
Xl Japan Biwako Lake Otorii Gate Shirahige Shine Sunrise

Når historien får vinger

Historiens vingesus er ikoniske steder og oplevelser, der imponerer. Ikoniske steder og oplevelser, der får datiden til at virke tidløs. Ikoniske steder og oplevelser, der giver både historien og hjertet vinger.

Mærk den blide brise fra historiens vingefang, når I oplever historien på tætteste hold. Eftertænksomheden ved Vietnam Memorial i magtens centrum Washington. Storheden af Lissabons tidligere kongeslot og ministerium, der i dag fungerer som hotel. Kuldegysningerne i Pearl Harbor. Og overvældelsen, når Inkarigets glemte by Machu Picchu toner frem af disen. Også med nutidens målestok er datidens
storhed imponerende. Og sikrer jer minder for livet.

Oplevelse historiens vingesus

Se solen stå op over Angkor Wat

Historien er overalt omkring os – men nogle steder føles den tættere på end andre. Følg med til nogle af de steder i verden, hvor historiens vingesus blæser højest og mest insisterende. Og bliv inspireret til, hvor jeres næste rejse skal gå hen.

Foretrækker I f.eks. at blive klogere på kolonihistorien og mumierne i Argentinas vilde vest, inkaernes hellige dal eller Burmas altoverskyggende vartegn, Schwedagon-pagoden? Eller hvad med nogle af alle de andre historiske eventyr, I finder hos Nyhavn Rejser? Alt sammen naturligvis med et gavmildt drys af luksus. 

Angkor Wats tempelkompleks er ikonisk - og mageløst, når solen står rød på morgenhimmelen. Angkor er en ruinby fra 1400-talllet, som ligger få kilometer nord for Siem Reap. Tempelkomplekset lå i mange år gemt og glemt for omverdenen, mens junglen tog over. Først i slutningen af 1900-tallet blev byen og templerne genopdaget, og i dag er de på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Angkor Wat fra solopgang til solnedgang
Xl Cambodja Anglor Wat Tempel
Xl Cambodia Angkor Thom Wat South Entrance Sunset
Forslag til historiens vingesus

Her begynder din rejse

Nedenfor har vi samlet inspiration inspiration til historiens vingesus. Det kan både være i form af rejseforslag, hvor du kan mærke historien, hoteller og selvfølgelig også en masse forskellige historiske oplevelser.

Husk, hvis du gerne vil indsnævre antallet af forslag til historiske vingesus, kan du selv tilføje flere filtre, så søgeresultatet passer endnu bedre til dine ønsker.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.