• Sultan Qaboos Grand Mosque i Muscat, er en af verdens største moskeer
 • Stranden på Six Senses Zighy Bay, Oman
 • På tur i ørkenen i Oman
 • Mand i Oman

Rejser til Oman

Lad vores eksperter hjælpe med at planlægge jeres rejse til Oman

Oplev Nyhavn Rejsers Oman

Romantik for to og barfodsluksus for familien

Vi har afprøvet og udvalgt de bedste resorts

Vi har boet i ørkenen og spist med beduinerne

Vi har været med i 1001 nats eventyr i Muscat

Hør om kombination med shopping i Dubai

Læs mere

Rejser til Oman er rejser til hoteller med storslået luksus krydret med møder med den autentiske arabiske kultur. Omans hovedstad Muscat er en historisk perle fyldt med stemning og et godt eksempel på de oplevelser, I kan få på rejser til Oman. 

REJSER TIL OMAN i mellemøsten

Trods udviklingen til et moderne samfund og turisme med luksushoteller hæger Oman om den autentiske kultur. På rejser til Oman vil I derfor opleve, at det lille sultanat har formået at få sjælen med, uden at tiden har stået stille.

Oplev eventyrlige Muscat

Besøg seværdigheder i Omans hovedstad Muscat under ferien. Se Sultan Qaboos imponerende moské. Udforsk den smukke gamle bydel, hvor I kan opleve byens ældste, lokale marked- Muttrah Souk. Nyd synet af de hvide huse i traditionel arabisk stil og de farverige paladser. Smag på lokale specialiteter og slut dagen med en aromatisk kop arabisk te.

HOTEL i by, ørken, bjerge eller ved strand?

Vores eksperter har på deres egne rejser til Oman personligt håndplukket hoteller og udvalgt de bedste oplevelser fra beduinlejre i ørkenen til barfodsluksus ved stranden.

En oase ved stranden

Det 5* luksusresort Six Senses Zighy Bay er et 5* ligger ud til en smuk sandstrand for foden af bjergene. Et unikt strandresort, der er populært blandt par og familier. En ferie her kan med fordel kombines med ekstra dage i Dubai, hvor I kan shoppe og se det himmelstræbende moderne Arabien, og I er tæt på flyveturen hjem.

Beduinlejr i Wahiba Sands

Blot 2 timers kørsel fra Muscat ligger den gyldne ørken Wahiba Sands. Her venter autentiske beduintelte, en magisk stjernehimmel, traditionelle arabiske retter og solopgang over ørkenen. Udlev drømmen om 1001 nats eventyr og bo som en sheik i 1000 nights Camp i Wahiba Sands.

Lækre strandresorts ved Muscat

The Chedi Muscat 5+* er et af de bedste hoteller i Mellemøsten, hvor I kan glæde jer til kulinariske oplevelser, et imponerende spa, flotte pools og en privat sandstrand. Ønsker I at bo på et hipt designhotel med moderne værelser, stort udvalg af restauranter og med udsigt til Qurum Beach, kan vi anbefale W Muscat 4*, der ligger blot 20 min. kørsel væk fra Muscat.

Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa 5* ligger ud til havet langs Al Jissah-bugtens skønne strande - omgivet af smukke bjerge. Det er en luksuriøs resortlandsby med tre hoteller. Perfekt til familierejsen.

Bo på kanten af Al Hajar-bjergene i Oman

Luksusoasen Alila Jabal Akhdar 5* ligger i bjergtagende omgivelser med en spektakulær udsigt. Her finder I forkælelse i særklasse og fantastiske oplevelser i naturen.

Hvordan er vejret i Oman?

Rejser I til Oman om sommeren, kan I forvente et varmt og tørt klima med gennemsnitstemperaturer omkring eller over de 30 grader. Ved de smukke sandstrande ud til Oman-bugten blæser en svag brise, og oppe i bjergkæderne falder der mest regn. I vintermånederne december, januar og februar ligger temperaturen på mellem 25-30 grader, hvilket gør Oman til det perfekte rejsemål året rundt.

Kombiner Oman med ferie i Dubai, Abu Dhabi eller Maldiverne!

Rejsen til Oman kan med fordel kombineres med et besøg i De Forenede Arabiske Emirater. Besøg metropolen Abu Dhabi eller fantastiske Dubai. Eller flyv til Maldivernes gudesmukke atoller - det tager blot 4 timer!

Tal med vores rejserådgivere, hvis I ønsker en kombinationsrejse.

Få et rejseforslag til Oman

Ønsker I en romantisk rejser til Oman for to, eller rejser I til Oman med børn? Tal med vores rejserådgivere om hoteller, oplevelser,  aktiviteter og den stemning og komfort, I søger på en ferie i Oman. Bestil direkte fly til Oman fra København, Aalborg eller Billund. Vi kan skræddersy rejsen til Oman for jer eller I kan vælge en af vores nøje udvalgte pakkerejser.

Tal med vores rejsekonsulenter om rejser til Oman for både par og familier.

Rejser til Oman

Se alle rejser til Oman

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Oman

Nyhavn Rejser har håndplukket hoteller og udflugter i Oman til både par og familier. Hør vores eksperter i rejser til Oman om, hvordan I kan få sammensat en ferie i Oman ud fra jeres ønsker. Ring og få hjælp til en rejse til Oman. Fra romantisk og eksklusiv luksus til barfodsluksus for hele familien. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Oman

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.