• Island Luxury Suite med egen opvarmet pool på Blue Palace, Kreta
 • Den smukke lounge på Restaurant Sea Grill, Puente Romano Beach Resort i Marbella, Spanien
 • Pool med unik udsigt på Therasia Resort Sea & Spa på Vulcano, Italien
 • Hotellets bygninger på Park Hyatt Mallorca er bygget i traditionel mallorcansk stil
 • Fantastisk badestrand på Six Senses Kaplankaya, Tyrkiet

Rejser i Europa

Lad vores Europa eksperter hjælpe med at planlægge jeres rejse til Europa

Oplev Nyhavn Rejsers Europa

Det bedste af Sydeuropa fra Tenerife til Kreta

Autentiske oplevelser fra historiske byer til stille strande

Familierejser, romantik for to og kulturelle eventyr få timers flyvning væk

Rejser til Europa skabt og afprøvet af Nyhavn Rejsers eksperter

Unikke skisportssteder og luksuriøse togrejser

Læs mere

Vores rejser i Europa er baseret på nogle af Europas mest unikke hoteller. Vi har specifikt udvalgt hoteller, der skiller sig ud fra mængden, så både opholdet og destinationen bliver en oplevelse i sig selv. Tal med vores Europa-eksperter om ferie i Europa. 

Hvorfor holde ferie i Europa?

Der er mange gode grunde, der taler for at holde ferie i Europa. Kort rejsetid er en af dem. Men vi kan også nævne de kridhvide strande, krystalklart hav, sol, varme, spændende seværdigheder, kultur og kulinariske oplevelser.

Nyhavn Rejser har håndplukket det bedste

Vi har nøje udvalgt særlige rejsemål i Europa: Vidunderlige destinationer i Spanien og Grækenland, skønne perler i Italien, Portugal og Tyrkiet, togrejse i Skotland og fanastiske skisportsteder i Schweiz og Frankrig.

Det er populære destinationer blandt danskerne, men i Nyhavn Rejser vægter vi kvalitet frem for kvantitet, hvorfor I nok ikke møder mange andre danskere på hotellet end de, der også har bestilt rejsen hos os.

HOTELLER I EUROPA AF EN ANDEN VERDEN

På rejser i Sydeuropa har Nyhavn Rejser udvalgt luksushoteller med autentisk og stemningsfuld atmosfære. Vi har været i olivenlunde, ad klippefyldte kyster, på fortryllende strande og på smukke vulkanøer. Og gennem gader og stræder i Europas mest charmerende byer. 

Det har været vigtigt også at finde steder med hoteller, hvor familier kan nyde forførende luksus, uden at børnene behøver være vandkæmmede dydsmønstre.

SMUKKE SANDSTRANDE, GASTRONOMI OG UBERØRTE OMGIVELSER

Hotellerne i Europa er udvalgt ud fra deres særlige kendetegn, som kan være beliggenhed, gastronomi, historie eller afstand til strande, seværdigheder, naturoplevelser, byer og golfbaner.

I kan f.eks. mærke historiens vingesus på et majestætisk hotel i Lissabon. Bo i uspoleret natur på Mallorcas nordøstkyst eller ved en fantastisk strand på Halkidiki i Grækenland. Nyde michelin-gastronomi i Porto eller den smukke kystlinje på Sicilien.

Tal med os om hoteller, hvor der er taget særligt højde for romantik for to eller resorts med mange faciliteter for børn.

Skal vi hjælpe med en skiferie i Europa?

Europa er ikke kun sol og sandstrande. Nyhavn Rejser tilbyder også skirejser af høj kvalitet. Vi har håndplukket hoteller i eksklusive Crans-Montana og Verbier i Schweiz og i Courchevel 1850 samt Megève i Frankrig. Tal med os om skiområderne, sværhedsgrader og hoteller særligt egnet for voksne, familier og børn.

Tag på krydstogt i Europa

Søger I en rejse i Europa, hvor I besøger flere charmerende byer, smukke øer og enestående attraktioner under én og samme ferie? Så skal I vælge et krydstogt i Middelhavet, hvor spændende ruter bl.a. går til lande som Kroatien, Grækenland, Malta, Montenegro, Frankrig, Italien og storbyer som Rom, Athen og Barcelona. Se krydstogter i Middelhavet eller sejl ud fra København til Norge, Skotland, Island m.fl.

Oplev Europa på en togrejse

Toget er enten luksuriøst eller legendarisk. Faktisk kan det også være begge dele. Uanset hvilket tog I vælger, så kan I se frem til førsteklasses service fra start til slut. Så læn jer tilbage, nyd de smukke togvogne, gastronomien, den udsøgte opvartning og den enestående udsigt fra The Venice Simplon-Orient-Express, Belmond Royal Scotsman eller Belmond Grand Hibernian.

BESTIL EUROPA REJSEN HOS NYHAVN REJSER

Ring til vores rejserådgivere og fortæl om jeres ønsker. I får et rejsetilbud på fly og hotelophold, og vi hjælper med fly fra Kastrup, Billund eller Aalborg og med oplevelser og transport, når I er kommet frem. Book jeres næste rejse i Europa hos Nyhavn Rejser.

Anbefalede rejser i Europa

Se alle rejser i Europa

Håndplukkede hoteller i Europa

Se alle hoteller i Europa

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

FÅ EKSPERTHJÆLP TIL DIN FERIE

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Europa fra romantiske rejser for to til ferie i Europa med familien. Vores rejserådgivere har personligt boet på og håndplukket hoteller i Europa ud fra stemning og beliggenhed væk fra masseturismen. Ring og få hjælp til en rejse til Europa. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Europa

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.