Tid til forkælelse

For krop og sjæl

Xl Laos Pakse Wat Phou Temple Buddha
XL Maldives Joali Being Wellbeing Ocean Sala Meditation
Shutterstock 269801189
Alex Perri Bmm Idld1sa Unsplash
XL Sri Lanka Jetwing Ayurveda Pavilions Kati Basti Treatment (2)
Xl Thailand Phuket Amanpuri Wellness Spa Detox

Længe leve det gode liv

Nogle gange fortjener livet og velværet at få en hjælpende hånd. Måske er der noget, der trykker? Måske vil du gøre noget ekstra for dig selv. Løsne op. Leve sundt. Mærke forkælelsen. Livet. Sæt fokus på dig selv og dit velbefindende med en wellness-rejse for krop og sjæl. 

Der er muligheder overalt. Og du vælger helt selv, om det skal være omdrejningspunktet på din rejse eller blot en del af en rejse. Uanset om det skal være wellness og spa, ayurveda, detox og vægttab, yoga eller noget helt andet, finder vores rejseeksperter det rigtige til netop dig.  

Træk stikket, lad batterierne op og forkæl dig selv. Mærk, hvordan roen og fordybelsen får tag i dig og skærper dine sanser. Med rejser for krop og sjæl henter du sjælen hjem og får energien tilbage. Så du er rustet til hverdagen, når du er hjemme igen.  

Den bedste udgave af dig selv

Det kræver noget særligt at holde sig kørende mentalt i en travl hverdag, og er det nødvendigt at stoppe op og mærke efter. Måske har du brug for at trække stikket, slappe af og lade op. Måske har du brug for at rejse ud for at finde hjem. Gå på opdagelse i vores Wellbeing-univers, hvor du finder rejser og retreats indenfor blandt andet Ayurveda, yoga og Destress & Mental Wellbeing. Eller lad dig inspirere til en rejse med afslapning og forkælelse under Wellness & Spa.

Forslag til rejser for krop og sjæl

Her begynder din rejse

Nedenfor har vi samlet masser af inspiration til rejser for krop og sjæl. Både i form af rejseforslag, hoteller og andre oplevelser, der alt sammen er ren forkælelse for krop og sjæl. 

Husk, at du selv kan tilføje flere filtre, hvis du gerne vil indsnævre antallet af forslag til rejser for krop og sjæl. Så vil søgeresultatet passe endnu bedre til dine ønsker. 

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.