• ArtScience Museum med det berømte hotel Marina Bay Sands i baggrunden
 • Chinatown, Singapore
 • Palawan Beach på Sentosa, Singapore
 • Besøg hindutemplet Sri Senpaga Vinayagar på Singapore Food Trail Adventure

Rejser til Singapore

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Singapore

Oplev Asiens ikoniske verdensby

Udforsk Chinatown, Little India og The Arab Quarter

Bo på unikke og historiske hoteller

Besøg museer i verdensklasse og fantasifulde temaparker

Nyd gadekøkkener, farverige markeder og Michelin-restauranter

Læs mere

Fra Chinatowns rygende gadekøkkener til kunstmuseer og temaparker taget ud af fremtiden. Tag på storbyferie i Singapore - Asiens blændende verdensby, hvor stolte traditioner og fordums dyder lever og trives på forkant med morgendagens verden.

Oplev Singapore – Asiens store verdensby

Singapore er om noget kontrasternes by - en ultramoderne, kosmopolitisk og højteknologisk millionby med stolte traditioner og dybe rødder i flere af Asiens ældste og største kulturer: Tre-fjerdele af singaporeanere er af kinesisk herkomst, mens 13 procent er malajere og cirka 10 procent er af indisk herkomst. 

Singapore er en østat og ligger på sydspidsen af Malayahalvøen mellem Malaysia og Indonesien. Det moderne Singapore blev grundlagt i 1819, som led i Det Britiske Imperiums handelsekspansion i Østen og byen udviklede sig hurtigt til en af den vigtigste byer i den ostindiske handel.

Byens historiske rolle som ”Porten til Asien” er ikke blevet mindre med årene og i dag er Singapore, som med sine godt 700 km2 ikke er meget større end Bornholm, et af verdens rigeste lande og vigtigste handelsbyer. 

Her mødes Asien og verden i fortid, nutid og fremtid i én stor smeltedigel. Der er kort fortalt rigtig mange gode grunde til at vælge en storbyferie til Singapore og byen er også et oplagt valg til et stopover på vej til f.eks. Bali, Australien eller New Zealand.  

Besøg Singapore historiske kvarterer

Singapores rige historie som havneby og bindeled mellem Østasien og verden, viser sig ikke mindst i byens mangfoldige, historiske kvarterer - fra Chinatowns autentiske spisehuse og Little Indias farverige facader til Haji Lane i det arabiske kvarter, hvor vintage butikker, kebabhuse, vandpiber og gadekunst sætter scenen for en hyggelig aften.

Glæd jer også til at udforske det historiske kvarter Tanjong Pagar og stemningsfulde Ann Siang Hill og Club Street, som huser et væld af byens mest hippe cafeer, restauranter og barer – og derfor også er lukket for trafik fra fredag aften til lørdag aften. 

Udforsk Singapores temaparker og museer i verdensklasse 

Fra engelske Country Clubs og ruiner fra den japanske besættelse under Anden Verdenskrig til Universal Studios temapark på Sentosa Island, tilbyder en rejse til Singapore vitterligt noget for enhver smag – og alder.  

Ved Marina Bay finder I et væld af teatre, museer, parker, promenader og spillestedet The Float, foruden Singapores ikoniske pariserhjul og restaurantområdet Makansutra Gluttons Bay. 

Og på den anden side af havneløbet kan I bl.a. opleve lys- og vandshowet Spectra, de fortryllende Gardens by the Bay og det banebrydende ArtScience Museum. 

Vest fra havneområdet løber den historiske Bras Basah Road op til byens fashionable butiksgade Orchard Road – en rute, som også bringer jer forbi Singapores nationalmuseum og nationale kunstmuseum SAM. 

Ø-hop og sjældne naturperler

Størstedelen af Singapore er bebygget, men der findes også grønne områder, særligt langs dele af øens kyst og i midten af øen, hvor Singapores store vandreservoirer findes. 

Her finder I bl.a. naturreservatet Bukit Thima, hvor I kan gå på hængebroer mellem de tropiske trætroppe – og så gemmer Singapore faktisk på nogle sjældne uberørte øer med rigtig fine strande, bl.a. Pulau Ubin og St John´s & Lazarus Island.

Smag på Singapores gadekøkkener og Michelin-restauranter

Singapore er et himmelsk sted for den madglade rejsende. Byen gemmer på alt fra autentisk kinesiske, indiske og singaporeanske gadekøkkener til nogle af Asiens førende restauranter på tværs af verdenskøkkener og moderne østasiatisk cuisine. 

Udforsk f.eks. Singapores madscene med en privat guide, så I kommer godt fra start på jeres kulinariske rejse gennem byen. 

Bo på unikke og ikoniske hoteller i Singapore

Sidst men ikke mindst, byder Singapore på store og unikke hoteloplevelser, og vi har håndplukket de bedste fra hippe designhoteller som The Warehouse 5* til Singapores grand old lady, det legendariske Raffles Singapore 5*.  

Vi skræddersyer jeres rejse til Singapore

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi jeres rejse til Singapore. Rejser I som par eller med børn? Er I interesseret i shopping, design, kulturelle oplevelser eller gastronomi? Hør med vores rejserådgivere, så vi kan sammensætte den helt rigtige rejse for jer.

Rejser med ophold i Singapore

Se flere rejser med ophold i Singapore >>

Unikke hoteller i Singapore og på tropeøer

Se alle hoteller og strandresorts >>

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Singapore

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Singapore. De kender storbyens utallige muligheder: Spændende museer, de bedste steder at spise, bedste shopping, temaparkerne, byens kvarterer og meget mere. Tal med dem om rejser til Singapore og hør om deres egne erfaringer. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.