Udforsk verden. Bag facaden.

Autentiske oplevelser

Shutterstock 443518774
Woman Asia Streetfood
Shutterstock 562612771
Shutterstock 1630175500
Hakan Nural Wle79qxwd9a Unsplash
Shutterstock 1411467326

Helt ind til kernen

Selv om I er langt væk, har I aldrig været tættere på. På kulturen. Stemningen. Menneskene. Kom med helt derind, hvor det virkelig tæller. Hvor det sætter værdifulde aftryk i sindet, og hvor det for alvor kan mærkes.

Autentiske oplevelser er oplevelser, der inviterer indenfor. I en verden bag facaden. I traditionelle skikke og kulturer. I lokale hjem. Mød mennesker på deres præmisser, og bliv en del af deres hverdag. Se, hvordan de bor og lever, og få en fornemmelse af en anden kultur – en helt anden måde at være til stede i verden på.

Selv en lille oplevelse kan sætte store spor. Så længe de er ægte. Det bliver de med Nyhavn Rejser. Her får I chancen for at stille skarpt på omgivelserne. På mødet mellem mennesker. På oplevelser, der bygger bro og nedbryder fordomme. Det eneste, det kræver, er, at I er nysgerrige. Udforskende. Og at I har hjertet med.

Det er i de små ting, at hjertet finder sin morgen og bliver fornyet
Khalil Gibran, forfatter

Kom helt tæt på!

Besøg verden bag facaden. Mød det virkelige liv på jeres valgte destination. Naturen. Maden. Menneskene. Lad jer inspirere til nogle af de uendeligt mange autentiske oplevelser, verden byder på, når blot man har hjertet – og nysgerrigheden – med. Uanset om I foretrækker tosomheden i den arabiske ørken, at komme helt tæt på Watumbatu-folket på øen Tumbatu, madoplevelser i Dubai eller noget helt andet, finder I inspiration til jeres næste tur hos os. Til oplevelser, der giver jer verden helt ind under huden. 

Bjerggorillaer er enorme muskelbundter. I filmens verden også brutale og farlige. Men dette er den virkelige verden. Når man først har mødt bjerggorillaerne, vil man have en helt andet opfattelse. Men først skal man finde dem dybt inde i junglen. Glæd jer til en helt unik oplevelse for livet.

Mød bjerggorillaerne i Rwanda
XL Rwanda Virunga National Park Mountain Gorilla And Tourist
Xl Gorilla
Forslag til autentiske oplevelser

Her begynder din rejse

Nedenfor har vi samlet vores autentiske oplevelser. Det kan både være i form af rejseforslag med forskellige autentiske oplevelser, hoteller og selvfølgelig også en masse forskellige steder og rejseoplevelser. 

Husk, hvis du gerne vil indsnævre antallet af forslag til autentiske oplevelser, kan du selv tilføje flere filtre, så søgeresultatet passer endnu bedre til dine ønsker.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.