• Morgendis og pragtfuld udsigt over 98 Acres Resort and Spa på Sri Lanka
 • Teplukker i Sri Lanka
 • En flok kaskelothvaler ved Sri Lankas kyst
 • Par på en strand på Sri Lanka's vestkyst
 • Elefanter i Yala National Park, Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka

Lad vores rejseeksperter hjælpe med at planlægge jeres rejse til Sri Lanka

Vi hæver niveauet på Sri Lanka

Vi har udvalgt de største oplevelser på Sri Lanka

Fra Kandys krydderier til naturens elefanter og leoparder

Tag på rejser til Sri Lanka med oplevelser for livet

Kombinér Sri Lanka med skønne Maldiverne

Håndplukkede hoteller og de bedste guider

Læs mere

Rejser til Sri Lanka er rundrejser til templer, dyreliv med vilde elefanter og leoparder og naturscenenerier med bl.a. de smukke teplantager. Et særpræget rejsemål med høj oplevelsesfaktor.

Nyhavn Rejser lægger gennemtænkte ruter og håndplukker hoteller og udflugter, så I får den bedste oplevelse på Sri Lanka. På Sri Lanka kommer I tæt på hverdagen på cykeltur og på fiskernes marked. Og oplever den historiske triangel med de mange UNESCO World Heritage Sites på jeres rundrejse til Sri Lanka. Glæd jer til kongebyen Polonnaruwa og paladset på toppen af den store, lodrette Løveklippe, Sigiriya.

SRI LANKA - AUTENTISK CHARME I ASIEN

Som rejsemål byder Sri Lanka på en særlig autentisk charme og en rolig puls, hvor man kan nyde en mangfoldighed af indtryk. Her er smukke strande, unik flora og fauna samt en stor mængde af historiske og religiøse steder. Her er også white water rafting, cykling og mange andre eventyr for de mere aktive. Og overalt vil I bemærke befolkningens gæstfrihed.

Oplev Maleriske plantager

Sri Lanka er kendt for sine mange teplantager, som englænderne etablerede i det smukke højland. Her står nu plantage efter plantage i sirlige mønstre i det maleriske bakkeland. På jeres rejse til Sri Lanka kan I opleve teplantagerne - enten på en udflugt til fods eller på den populære og berømte togtur til Ella i højlandet. Ønsker I at bo omringet af fantastiske natur, anbefaler vi f.eks. glamping på en skøn øko-lodge, afslapning på et luksuriøst boutiquehotel eller forkælelse på et historisk hotel midt i Sri Lankas højland.

Hvad skal man se på Sri Lanka?

Det kan være svært at vælge mellem alt det bedste, som Sri Lanka har at byde på. Her giver vi jer tips til oplevelser, som I bør se under jeres rundrejse på Sri Lanka.

 • Antikke byer på UNESCO's liste over verdensarv. Vi anbefaler Polonnaruwa
 • Hvalsafari med blåhvaler, kaskelothvaler, finhvaler og delfiner
 • Yala Nationalpark - safari til elefantflokke og leoparder
 • Løveklippen Sigiriya
 • Togtur gennem Sri Lankas natur til Ella i højlandet
 • Anuradhapura - kongeby med kæmpe stupaer og templer
 • Magisk solopgang fra toppen af det 2.000 meter høje Adam's Peak

Sri Lankas storslåede dyreliv

Oplev øens mangfoldige dyreliv under en rundrejse på Sri Lanka. I de smukke nationalparker lever store elefantflokke, leoparder, krokodiller, læbebjørne og smukke fugle. På en hvalsafari kommer I tæt på verdens største pattedyr, blåhvalen, og flokke af legesyge delfiner.

Fantastisk kultur og unikke seværdigheder

Sri Lanka, den lille tropisk paradisø syd for Indien, er beriget med kulturskatte i særklasse. I kort køreafstand fra Colombo ligger f.eks. den imponerende klippefæstning Sigiriya og kongebyen Polonnaruwa med velbevarede bygningsværker, der er mere end 1.000 år gamle. Dambulla byder på grottetempel med skulpturer og buddha statuer, og i den maleriske kongeby Kandy ligger Tandens Tempel, hvor en af Buddhas tænder efter sigende bliver opbevaret. 

Anuradhapura byder på kæmpe stupaer, hellige templer og en aflægger af træet, hvorunder Buddha mediterede. I kan også vandre med pilgrimme til magisk solopgang til toppen af Adam's Peak. Tage på safari i nationalparkerne Udawalawe, Minneriya og Yala. Køre i tuk tuk til Colombos gadekøkkener eller opleve den gamle fæstningsby Galle med en fantastisk lokalguide.

Se de oplevelsesrige udflugter til Sri Lanka med Nyhavn Rejser her.

By, natur og strand - eller alle tre?

Hos Nyhavn Rejser skræddersyr vi jeres rejse til Sri Lanka - helt efter jeres ønsker. Vi har håndplukket hoteller rundt om på øen, så I får den bedste oplevelse under ferien. Bo centralt i Colombo eller historisk inden for de gamle bymure i Galle Fort. Nyd strandene i Bentota, Tangalle eller Balapitiya. Få safaristemning fra en teltlejr blandt dyrene i Yala National Park eller nyd udsigten til Sri Lankas frodige højland.

Vi giver jer individuelle rejseforslag, så I oplever det bedste af Sri Lanka.

Bestil rejsen til Sri Lanka hos Nyhavn Rejser

I kan vælge at slutte jeres ferie på Sri Lanka af ved Sri Lankas egne strande eller fortsætte til Maldivernes smukke atoller. Tal med vores rejserådgivere om pris på rundrejse Sri Lanka og badeferie på Maldiverne.

Kontakt Nyhavn Rejser for et rejsetilbud med fly, hotel og spændende udflugter på Sri Lanka.

Rejseforslag til Sri Lanka

Se alle rejser til Sri Lanka

Anbefalede oplevelser på Sri Lanka

Se alle oplevelser på Sri Lanka

Håndplukkede hoteller på Sri Lanka

Se alle hoteller på Sri Lanka

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Sri Lanka

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Sri Lanka. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, og de vurderer løbende de aktuelle turiststrømme, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Sri Lanka ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Sri Lanka

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.