• New York med the statue of Liberty i front, NYC
 • Golden Gate Bridge, San Francisco
 • Udsigt over Great Smoky Mountains i North Carolina
 • Sequoia og Kings Canyon National Park er hjemsted for de største fyrretræer i det sydlige Californien
 • Bryce Canyons forunderlige klippeformationer

USA

Lad vores USA eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejser til USA

Træf de rigtige valg i mulighedernes land

Skønne byer, gæstfrie mennesker og fantastisk natur

Vi forbedrer konstant ruter ud fra egne erfaringer

Vi anbefaler konsekvent hoteller tæt på oplevelserne

Få hjælp til at vælge blandt de mange muligheder

Vi skræddersyr rejser til USA efter jeres ønsker

Læs mere

Få lande giver adgang til samme mangfoldighed som USA. Derfor handler planlægning af rejser til USA om at træffe de rette valg og fravalg. Her er Nyhavn Rejser eksperter.

Meget kan gøres billigere på rejsen til USA, hvis I går på kompromis med rejsetider og kvalitet af udflugter og hoteller. Alligevel anbefaler Nyhavn Rejser altid ruter i USA, hvadenten I vælger det vestlige USA eller det østlige USA, med tid til at opleve. At bo tæt på oplevelserne. At køre i en bil eller autocamper med plads nok. Og så videre. Sådan gør vi selv, når vi rejser til USA.

UDVIKLET EFTER UTALLIGE REJSER TIL USA

Vores USA-eksperter ved af erfaring, hvilke steder I skal se – og hvad I bør springe over på jeres rejse til USA. Når I taler med os, spørger vi ind til jeres ønsker og drømme. Vi lytter, men har også en holdning til det, vi anbefaler. Vi kender faldgruberne og ved, hvor lidt der skal til for at gå fra den almindelige rejse til den ekstraordinære.

BO TÆT PÅ OPLEVELSERNE

Vi håndplukker 3-5* hoteller med bedste beliggenhed og stemning. Vi anbefaler f.eks. altid at bo inde i nationalparkerne eller lige op til på rejser til USA. 

Mulighederne spænder vidt. Oplev f.eks. at bo inde i Yosemite eller på kanten af Grand Canyon på jeres ferie i USA. På charmerende historiske inns i New England. Eller i telt ved Colorado river på raftingtur med børnene!

vælg DEN RIGTIGE RUTE

Selv små ting gør en stor forskel, når I vælger rute på en kør selv-ferie. Udsigten er f.eks. meget bedre, når I kører fra nord til syd ad Highway 1 i Californien. Og alt for mange skyder genvej i det vestlige USA's nationalparker, så de går glip af Moab og Bryce Canyon, der er noget af den mest fascinerende natur, USA kan byde på. 

I kan også vælge at tage et roadtrip på den berømte Route 66. Køre fra Boston eller New York ned gennem sydstaterne til de fantastiske strande i Florida eller I kan opleve unik natur, dramatiske kyststrækninger og uendelige vinmarker på den amerikanske vestkyst.

HVAD SKAL I OPLEVE I USA?

Seværdighederne står i kø i USA, og det kan være svært at vælge. Er Las Vegas fx. værd at besøge? Hvilken nationalpark er bedst? Storbyferie - men hvilken by? Hvordan er klimaet? Kan man kombinere rejsen til USA med ferie på Hawaii, Canada eller Alaska? Kan vi anbefale rundrejse med børn? Hvor skal man bo i Miami? Og kan man tage på krydstogt til Caribien fra USA?

Få råd og vejledning af Nyhavn Rejsers USA-eksperter. De kender de største attraktioner, bedste strande, byer, ruter og hoteller efter mange års erfaringer fra deres egne rejser til USA.

FÅ DE STØRSTE OPLEVELSER PÅ PLADS HJEMMEFRA

Vi inkluderer på forhånd mange udflugter på vores rejser til USA. I slipper for selv at lede efter turoperatører. I stedet kommer I på udflugter, hvor I er sikre på kvaliteten og ved, at der er plads!

BESTIL REJSEN TIL USA HOS NYHAVN REJSER

Kontakt vores rejserådgivere og få et rejsetilbud til USA. Vælg fly fra København, Aalborg eller Billund. Tal med vores rejsekonsulenter om rejser til USA. Alt kan tilpasses jeres ønsker.

Anbefalede rejser til USA

Se alle rejser til USA

Anbefalede oplevelser i USA

Se alle oplevelser

Anbefalede hoteller i USA

Se alle hoteller i USA

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til USA

Få hjælp til at skræddersy en rejse til USA ud fra jeres ønsker. Nyhavn Rejsers eksperter er klar med inspiration, gode råd og masser af personlige erfaringer fra deres egne rejser til USA. Hør om de bedste udflugter på en ferie i USA og om de bedste hoteller tæt på oplevelserne. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til USA

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.