• Tag på eventyr fra &Beyond Benguerra Island, Mozambique
 • Snorkling ved &Beyond Benguerra Island, Mozambique
 • Jeres private paradis på &Beyond Benguerra Island, Mozambique
 • Nyd en privat picnic på stranden på &Beyond Benguerra Island, Mozambique

Mozambique

Lad vores Mozambique-eksperter hjælpe med at planlægge jeres rejse til Mozambique

Eksklusive luksusresorts og private paradisøer

Gastronomi og service i verdensklasse

Storslåede naturoplevelser til lands og vands

Fænomenal snorkling ved uberørte koralrev

Kombiner med safari i Sydafrika eller Tanzania

Læs mere

Det østafrikanske land Mozambique er et af Det Indiske Oceans mest oversete ferieperler. Når I rejser til Mozambique, kommer I langt væk fra turistsporet til regionens mest eksklusive luksusresorts. Kombiner med safari i Sydafrika eller Tanzania - vi skræddersyer Mozambique rejser ud fra jeres ønsker.

skræddersyede mozambique rejser

Mozambique er i rivende udvikling. For blot få år siden var det nærmest uhørt at rejse til Mozambique. Nu er Mozambique hjemsted for flere ekstraordinære strandresorts, der alle garanterer en uforglemmelig badeferie både for familier og par.

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi rejser til Mozambique, så de bliver præcis, som vores gæster ønsker. Vi håndplukker og tester selv vores resorts i Mozambique, og vi følger udviklingen nøje, så vi altid kan opdatere vores gæster om de mange nye, spændende muligheder inden for Mozambique rejser.

Snorkling og strandliv i mozambique

Mozambique ligger ud til Det Indiske Ocean, og vores Mozambique rejser bringer jer til de mest paradisiske strande. Strande, som I har helt for selv, og hvor de eneste, I møder, er havskildpadder, rokker og tropefisk.

Mozambiques strande er kendetegnet ved lange striber af koralrev lige ud for kysten, og eftersom besøgende først har fundet hertil for ganske nylig, vil I opleve fænomenal snorkling på jeres Mozambique rejser. Det er som at rejse til Maldiverne, inden øgruppen blev berømt - blot langt mere eksotisk.

Luksusresorts i særklasse

Flere internationalt anderkendte luksusbrands har valgt Mozambique som deres nye flagskib på grund af de private paradisøer og afsondrede kyststrækninger, der danner den perfekte ramme om en eksklusiv og unik badeferie. På vores Mozambique rejser vil I opleve eminent, personlig service, delikat gastronomi og en smittende, lokal hjertevarme. Moderne komfort går naturligt hånd i hånd med traditionel arkitektur.

Kombiner med safari i sydafrika eller Tanzania

Det er oplagt at kombinere jeres Mozambique rejse med en safari i Sydafrika. Direkte flyforbindelser fra Kruger Nationalpark til Vilanculos gør det nemmere end nogensinde at opleve Afrikas bedste safari og bedste badeferie på én og samme rejse. Områder som Vamizi Island i det nordlige Mozambique kan med fordel besøges i kombination med en safari i Tanzania. Tal med jeres rejserådgiver om jeres drømme - så finder vi den Mozambique rejse, der gør drømmen til virkelighed.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Mozambique

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Mozambique. Hør om deres egne erfaringer fra rejser til Mozambique, om den bedste safari, lodges og hoteller. Ring og få en rejse til Mozambique efter jeres ønsker. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.