En verden af ro og skønhed

Retreat og Wellbeing

Xl Palm Background
XL Bali REVIVO Wellness Resort Breathing Exercise Tibetan Sounds
Xl Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Exterior Nature Hotel
Xl Woman Spa Wellbeing
Xl Spa Flower
XL Greece Euphoria Retreat Euphoria Waterwell From Top
RETREAT OG WELLBEING MED NYHAVN REJSER

Retreats, der viser dig vejen hjem

Rejs på et retreat til en verden af ro og skønhed, og genfind balancen og styrken – og dig selv. Et retreat, der sætter spor i krop, sind og sjæl. Skaber ro, balance og livsglæde. Et retreat, der viser dig vejen hjem. Renser ud i gammel bagage og sender dig hjem med nye, gode vaner og positive tanker – som den bedste udgave af dig selv.

Glæd dig til

  • Ro og balance
  • Eksklusive omgivelser
  • Den bedste udgave af dig selv
  • En rejse ud over det sædvanlige 

På en Retreat og wellbeing-rejse med Nyhavn Rejser du til unikke destinationer, hvor selvforkælelse og eksklusivitet er i højsædet. Hvor krop og sind genopbygges af kyndige kostvejledere og terapeuter, som tager nænsomt hånd om dig og dine mentale og fysiske behov. 

Alle destinationer er steder, du kan mærke – nøje udvalgt ud fra de professionelle behandlinger, de eksklusive rammer, de smukke omgivelser og det hjertevarme personale. På en rejse, der gør en forskel i dit liv. 

Fornyet energi og livsforståelse

På en Retreat og wellbeing-rejse med Nyhavn findes en bred vifte af luksuriøse behandlinger, der spænder fra massage og ansigtsbehandlinger til yoga, meditation og mindfulness. Alle behandlinger er skræddersyet til at lindre spændinger, forbedre dit flow og fremme balancen mellem krop og sjæl. Behandlingerne varetages af erfarne terapeuter, der kombinerer teknik og erfaring, så du får den ultimativt personlige oplevelse. 

LAD OS SKRÆDDERSY DIN RETREAT OG WELLBEING REJSE

Udforsk din vej til ro og velvære

Det er ikke kun kroppen, der slapper af på et retreat – du får også fornyet energi og livsforståelse. Rejsen er en hyldest til selvforkælelse og egenomsorg; et sted, hvor du opfordres til at sætte dig selv i fokus, lytte til din krop og give den det, den har brug for. En påmindelse om, at velvære ikke kun er en luksus, men en nødvendighed for at opretholde en sund livsstil.

EXPLORA WELLBEING

Ocean state of mind

Explora Journeys bygger på en filosofi om at henføre gæsterne til en "Ocean State of Mind" - en sindstilstand i pagt med havets rytme, hvor man kan genopdage, finde og styrke kontakten med alt det, der er godt her i livet. Netop derfor finder du her spændende wellbeing-retreats som fx yoga, immunity boost og ernæring.

Explora Journeys
XL EXPLORA I Services Pool
XL EXPLORA I WELLNESS Stone

Skræddersyede Retreat og wellbeing-rejser

Hos Nyhavn Wellbeing har vi stor erfaring i at skræddersy retreats og behandlinger ud fra lige netop dine behov og kan derfor tilbyde dig en rejse ud over det sædvanlige. Lige som vores samarbejdspartnere gør vi altid vores bedste, og sammen med dig sammensætter vi præcis den rejse, som indfrier dine ønsker, behov og drømme. Vi glæder os til at sende dig af sted på dit livs rejse.

XL Indien Six Senses Vana Wellness Watsu 3
NYE HORISONTER

Historier om Retreat og Wellbeing

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.