• Stranden på Six Senses Zighy Bay, Oman
 • Oldtidsbyen Petra i Jordan
 • Dubai Marina skyline og smukke strand
 • Jerusalem ved solnedgang

Rejser til Mellemøsten

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres ferie i Mellemøsten

Israel fra Grædemuren i Jerusalem til luksus i ørkenen

Omans autentiske kultur og stemning

Jordans med oldtidsbyer og glamping

De Forenede Emirater med Abu Dhabi og Dubai

Krydstogter i Mellemøsten

Læs mere

En rejse til Mellemøsten er en rejse til bibelske steder, oldtidsbyer, stærke kulturer og spektakulær natur fra uendelig ørken over dramatiske bjerge til strande, oaser og snorkling på koralrev. Tal med en ekspert om en skræddersyet ferie i Mellemøsten.

En rejse til Mellemøsten er en rejse til attraktioner, der i bogstavelig forstand er af bibelske og historiske dimensioner med Jerusalem i Israel og oldtidsbyerne i Jordan som nogle af de helt store seværdigheder.

På en ferie i Mellemøsten kan I samtidig nyde lange strande, moderne metropoler, stærke kulturer, gastronomi i særklasse, magiske eventyr i ørkenen og uendelig luksus på håndplukkede hoteller og resorts.

Skræddersyet rejse til Mellemøsten

De enkelte lande og emirater er vidt forskellige, så tal med en ekspert om den rigtige rejse til Mellemøsten for jer. I kan kombinere flere lande og også tage på spændende krydstogter fra Mellemøsten eventuelt med ekstra oplevelser i land før eller efter.

Rejser til Israel

På en ferie i Israel kan I gå i de bibelske fodspor i Jerusalem med grædemuren nyde byliv og strande ved Tel Aviv eller Eilat og ikke mindst lade jer forkæle på Six Senses langt ude i Negev-ørkenen. Besøg Vestbredden med Bethlehem og tag eventuelt væk fra den gængse turistrute til vinområderne ved Golan-højderne.

 

Rejser til Jordan

En ferie i Jordan er til jer, der elsker historiske rejser krydret med fantastisk natur og skøn afslapning. Oplev oldtidsbyerne Petra og Jerash, månelandskaber og glamping i Wadi Rum-ørkenen og badeferie i Aqaba med snorkling i Det Røde Hav. Jordan er også fascinerende byliv med kunst og gastronomi i Amman.

Rejser til De Forenede Arabiske Emirater

Nyhavn Rejser arrangerer skræddersyede rejser til Dubai, Abu Dhabi, Ajman og Ras Al Khaimah. De Forenede Arabiske Emirater er måske ét land, men med vidt forskellige oplevelser alt efter det emirat, I vælger at holde ferie i.

Oplev himmelstræbende skyskrabere, ørkensafari, shopping og badeferie i Dubai. Nyd freden ved den lange sandstrand i Ajman en kort køretur derfra. Lad jer forkæle ved stranden og langt ude i ørkenen i Abu Dhabi, hvor I også kan opleve Sheik Zayed-moskeen, Yas Waterworld og Ferrari World. Og nyd både Lawrence of Arabia-stemning og verdens længste zip-line i Ras al Khaimahs ørken også helt tæt på Dubai.

Rejser til Oman

En rejse til Oman er en ferie i det autentiske Arabien med hovedstaden Muscat som en historisk perle. Oman inviterer til overdådig og afslappet luksus ved strandene og i bjergene.

Krydstogt i Mellemøsten

Oplev også om krydstogter i Mellemøsten f.eks. fra Dubai og hør, hvordan I bedst kan kombinere med flere oplevelser i land.

Tal med vores eksperter om en skræddersyet rejse til Mellemøsten med udvalgte hoteller og oplevelser efter jeres ønsker.

 

Udforsk og oplev Mellemøsten

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.