Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Mellemøsten

Rejser til Mellemøsten

XL Dubai Desert Camel Man
Xl Oman Dubai Arabic Coffee In Pitchers
Xl Abu Dhabi Sheikh Zayed Grand Mosque Archway Collums
XL Oman Muscat Lacquer Boxes, Muttrah Souq
Xl Jordan Petra Ancient City Temple Mausoleum Al Khazneh
Xl Dubai Desert Hot Air Balloon Tour Aerial
Oplev Nyhavn Rejsers Mellemøsten

Oltidsbyer, ørkensand og moderne metropoler

En rejse til Mellemøsten er en rejse til oldtidsbyer, stærke kulturer og spektakulær natur fra uendelig ørken over dramatiske bjerge til strande, oaser og snorkling på koralrev. Tal med en ekspert om en skræddersyet ferie i Mellemøsten.

  • Omans autentiske kultur og stemning
  • De Forenede Emirater med Abu Dhabi og Dubai
  • Krydstogter i Mellemøsten

Der er mange gode grunde, der taler for at holde ferie i Mellemøsten. Kort rejsetid er en af dem.

På en ferie i Mellemøsten kan I samtidig nyde lange strande, moderne metropoler, stærke kulturer, gastronomi i særklasse, magiske eventyr i ørkenen og uendelig luksus på håndplukkede hoteller og resorts.

Mød vores eksperter

De enkelte lande og emirater er vidt forskellige, så tal med en ekspert om den rigtige rejse til Mellemøsten for jer. I kan kombinere flere lande og også tage på spændende krydstogter fra Mellemøsten eventuelt med ekstra oplevelser i land før eller efter.

Rejser til Israel

På en ferie i Israel kan I gå i de bibelske fodspor i Jerusalem med grædemuren nyde byliv og strande ved Tel Aviv eller Eilat og ikke mindst lade jer forkæle på Six Senses langt ude i Negev-ørkenen. Besøg Vestbredden med Bethlehem og tag eventuelt væk fra den gængse turistrute til vinområderne ved Golan-højderne. 

Rejser til Jordan

En ferie i Jordan er til jer, der elsker historiske rejser krydret med fantastisk natur og skøn afslapning. Oplev oldtidsbyerne Petra og Jerash, månelandskaber og glamping i Wadi Rum-ørkenen og badeferie i Aqaba med snorkling i Det Røde Hav. Jordan er også fascinerende byliv med kunst og gastronomi i Amman.

Rejser til De Forenede Arabiske Emirater

Nyhavn Rejser arrangerer skræddersyede rejser til Dubai, Abu Dhabi, Ajman og Ras Al Khaimah. De Forenede Arabiske Emirater er måske ét land, men med vidt forskellige oplevelser alt efter det emirat, I vælger at holde ferie i.

Oplev himmelstræbende skyskrabere, ørkensafari, shopping og badeferie i Dubai. Nyd freden ved den lange sandstrand i Ajman en kort køretur derfra. Lad jer forkæle ved stranden og langt ude i ørkenen i Abu Dhabi, hvor I også kan opleve Sheik Zayed-moskeen, Yas Waterworld og Ferrari World. Og nyd både Lawrence of Arabia-stemning og verdens længste zip-line i Ras al Khaimahs ørken også helt tæt på Dubai.

Rejser til Oman

En rejse til Oman er en ferie i det autentiske Arabien med hovedstaden Muscat som en historisk perle. Oman inviterer til overdådig og afslappet luksus ved strandene og i bjergene.

Xl Oman Camel Caravan In The Desert
Håndplukket til jer

Fantastiske oplevelser
i Mellemøsten

Håndplukket til jer

Udvalgte hoteller
i Mellemøsten

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mellemøsten

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mellemøsten, og de glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.