• Solopgang over Halong Bay i Vietnam
 • Tre kvinder blandt rismarker i Chang Chai, Yen Bai provinsen i Vietnam
 • Lille fiskerbåd på stranden ved Mercure Phu Quoc
 • Vietnams køkken er fyldt med friske råvarer
 • Se og oplev solnedgangen over Sapa fra Topas Ecolodge

Rejser til Vietnam

Lad vores eksperter hjælpe med at planlægge jeres rejse til Vietnam

Kom tættere på det autentiske Vietnam

Forførende byer, yndig natur og tidløs romantik

Vi har spist os igennem gadekøkkener og madmarkeder fra Hanoi til Saigon

Fra glamping i bjergene til barfodsluksus på strandene

Autentiske oplevelser, sjældne steder og håndplukkede hoteller

Vi skræddersyr jeres rejse til Vietnam

Læs mere

Fra Hanois tidløse charme og magiske Halong Bay til maleriske bjerglandsbyer og sejlture i Mekong-deltaets dyb. Det her er Vietnam. Yndig, hjertevarm, sanselig og indhyllet i den gamle verdens romantik, som få andre steder.

Kompromisløs kvalitet og individuelle rejser til Vietnam

Hos Nyhavn Rejser holder vi aldrig op med at udvikle os. Vores rejsemål Vietnam vokser hele tiden og vores mål er altid, at skabe de bedste og mest berigende rejser og oplevelser, som følger med udviklingen i Vietnam - uden at gå på kompromis med vores tilgang til kvalitet og komfort. 

Vores eksperter rejser rundt - tjekker og udvælger løbende de bedste hoteller i Vietnam og sørger for, at I kan besøge landets store højdepunkter som verdensarvsbyen Hoi An, kejserbyen Hue og Halong Bay væk fra mængderne, og samtidig kan udforske mindre kendte steder, der afslører nye, skønne og fascinerende sider af landet. 

vietnamesisk kultur, oplevelser, sjældne steder og badeferie

Fra traditionelle landområder og unikke resorts til hippe hoteller og gastronomi på forkanten af storbyernes puls, er Vietnam et land i rivende udvikling. Et land, hvor den gamle og nye verden hele tiden mødes og brydes på nye måder. 

Den udvikling vil vi gerne afspejle med vores rundrejser til Vietnam. Derfor kan I hele tiden forvente, at finde nye autentiske oplevelser og rejser til Vietnam med Nyhavn Rejser. Fra hyggelig glamping ved Lak Lake i Vietnams centrale højland og kokkeskole i Hanoi til eventyr i den betagende nationalpark Phong Nha i det centrale Vietnam og badeferie på 5* hotel i naturparadis.

I kan også glæde jer til f.eks. at køre rundt i Saigon på bagsædet af en Vespa eller vintage Citroen og til at sejle i rispram på Mekong-floden eller opleve landlivet i gudesmukke Pu Luong i det nordlige Vietnams grønne bjerge. Se vores store udvalg af spændende oplevelser i Vietham her.

Bo på håndplukkede hoteller og resorts 

Vi håndplukker de bedste og mest originale hoteller og resorts i Vietnam ud fra beliggenhed, komfort, stemning og service – fra homestays i Mekong-deltaet til unikke eco-lodges i Sapa. Og så har vi særlige aftaler med flere af landets førende resorts bl.a. Six Senses Ninh Van Bay, hvor I kan glæde jer til en fortryllende strandferie i Vietnam.

skræddersyet rejser til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt, rigtigt meget i Vietnam, og så er de også gode lyttere, for kun sådan sammensætter vi det helt rigtige rejseforslag til jer. Og husk også, at det alene er forslag – den endelige rejse til Vietnam laver vi først til her, når I er helt tilfredse. Hør mere med vores rejserådgivere om familieferie, badeferie, pakkerejser og individuelle rejser og husk, at I kan vælge afrejse med fly fra København, Aalborg eller Billund.

Destinationer og klima i Vietnam

Vietnam har hele tre vejrmønstre, så der er altid et godt tidspunkt at besøge Vietnam. Nyhavn Rejser byder på forskellige destinationer - rejs f.eks. til Hanoi i foråret, Hoi An om sommeren og det sydlige Vietnam i vinermånederne. Læs mere om klima i Vietnam her.

>> Se også vores rejser til Vietnam her

Anbefalede rejser til Vietnam

Se alle rejser til Vietnam

Anbefalede oplevelser i Vietnam

Se alle oplevelser i Vietnam

Anbefalede hoteller i Vietnam

Se alle hoteller i Vietnam

Kort over Vietnam

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Vietnam

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Vietnam. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, og de vurderer løbende de aktuelle turiststrømme, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Vietnam ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Vietnam

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.