PÅ JAGT EFTER EVENTYRET. DET ER LIGE DER, HVOR I LEDER EFTER DET.

Eventyrerens verden

Torres Del Paine National Park Patagonia Chile
Shutterstock 614530238
Xl Bolivia Kachi Lodge Aerial Cactus
Easler Island
Xl Diving Cave
Xl Hawaii Humpback Whale Breaching Animal

Med eventyr i blodet

Der er rejser – og så er der eventyr. Hvor I bryder med det traditionelle, opsøger det unikke og bliver blæst bagover af – og med – nye indtryk. Hvor blodet bruser i årerne og hjertet banker lidt hurtigere. Hvor det kan mærkes, at I lever.

Eventyret er lige der, hvor I leder efter det. Sejl mod fjerne kyster, bestig vulkaner og bo i telt i junglen. Tag på opdagelse i jeres egen tuk tuk, eller se det hele lidt fra oven i en luftballon. Eventyrets verden bringer jer helt tæt på. Ud i naturen. Helt ind bag byernes facader. Og efterlader jer med minder for livet. Om uforlignelige eventyr af det samme stof, som drømme gøres af.

På jagt efter eventyret

Verden er fyldt med eventyr – det er bare at kigge efter dem. Og har I brug for inspiration, finder du det hos Nyhavn Rejser. Tag med på 5 unikke eventyr i badebyen Port Douglas. Få nyt perspektiv på tilværelsen med eventyrlige ture i små privatfly. Oplev et unikt vandreeventyr i Patagonien. Og andre uforglemmelige oplevelser, der giver jer minder for livet.

Naturen i Tongariro National Park er intet mindre end enestående. Vest for vulkanerne er der frodig, tempereret regnskov med et rigt fugleliv og de kæmpe bregnepalmer "silver ferns". Mod øst er der til gengæld gold ørken, hvor I føler jer hensatte til månen.

Læs artiklen ''På glødende vulkaner''
XL Tongariro National Park New Zealand Volcano Colours
Tongariro Alpine Crossing Sign Winter
Forslag til eventyrerens verden

Her begynder din rejse

Nedenfor har vi samlet inspiration til, når du skal drage ud på eventyr. Det kan både være i form af rejseforslag fyldt med eventyrlige oplevelser, hoteller og selvfølgelig også en masse forskellige rejseoplevelser til dig, der søger eventyret.

Husk, hvis du gerne vil indsnævre antallet af forslag til eventyrerens verden, kan du selv tilføje flere filtre, så søgeresultatet passer endnu bedre til dine ønsker.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.