Xl India India Rajasthani Woman
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL INDIEN

Rejser til Indien

Oplev Nyhavn Rejsers Indien

En eventyrlig eksplosion af liv, tro, kultur og sanseindtryk

En rejse til Indien er en rejse til et subkontinent - formet af en næsten ubegribelig rig og mangfoldig historie og natur. Det er en eventyrlig eksplosion af liv, tro, kultur og sanseindtryk, der bevæger sindet, som intet andet land i verden. Bestil rejsen til Indien allerede nu - tal med os om en skræddersyet rejse efter jeres ønsker.

  • Farverige byer, storslået natur og eventyrlig romantik
  • Vi har spist os igennem gadekøkkener og gourmetrestauranter fra nord til syd
  • Fra overdådig luksus på palads-hoteller til glamping i ørkenen
  • Store højdepunkter, autentiske oplevelser og sjældne steder
  • Vi skræddersyr jeres rejse til Indien

Lad os skræddersy din rejse til Indien

Vores rejserådgivere har rejst meget i Indien, og så er de også gode lyttere, for kun sådan sammensætter vi den rigtige rejse til Indien for jer. Og husk også, at vi begynder med et rejseforslag – den endelige rejse til Indien laver vi først, når I er helt trygge og tilfredse. Hør mere med vores rejserådgivere.

Kompromisløs kvalitet og originale rejser til Indien

Hos Nyhavn Rejser holder vi aldrig op med at udvikle os. Vores mål er hele tiden at skabe de bedste oplevelser og mest berigende rejser til Indien – uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. 

Vores eksperter tjekker og udvælger løbende de bedste hoteller i Indien og sørger for, at I kan opleve Indiens største højdepunkter væk fra mængderne, og samtidig kan udforske mere sjældne steder, der viser autentiske og fascinerende sider af det enorme land fra ørkenbyerne Jaipur og Udaipur til Taj Mahal, Delhi, Mumbai og Kerala i det sydlige Indien.

Mød vores eksperter

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser
til Indien

Xl Cruise Silversea Sliver Muse Aerial view
Krydstogt, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

5-stjernet luksusskib med gastronomisk all-inclusive

Sejl langs USA's vestkyst til Alaska og Canada eller fra Cape Town til Seychellerne

Cruises til Østen - se Singapore, Bali, Indien, Indonesien, Sydkorea, Japan, Filippinerne, Vietnam og Malaysia

Sejl fra Australien til Østen eller New Zealand rundt

Oplev Middelhavsområdet og Mellemøsten - sejl fra de græske øer til Egypten, Tyrkiet, Saudi-Arabien og Emiraterne

Xl Bhutan Six Senses Paro Main Building Terrace Setup
Bhutan, Asien

Glæd jer til

Et ultimativt luksuseventyr med privat chauffør og guide

Mødet med Bhutans sprudlende kultur og lokalbefolkningen

Bhutans uberørte bjerge, magiske templer og Tiger's Nest

Sublime 5* lodges og wellness med Six Senses i Bhutan

Taj Mahal og Old Delhi med ophold på Oberoi Delhi 5* og overdådige Oberoi Amarvilas 5*+

Start med en storbyferie

Få de bedste oplevelser i Delhi

I kan allerede starte eventyret med en storbyferie i Indiens hovedstad Delhi, f.eks. med et ophold på det ikoniske luksushotel The Imperial 5*, som flere gange er blevet kåret til Indiens bedste, historiske luksushotel. Hotellet ligger tæt på Delhis kolonitidskvarter Connaught Place, Gandhi-museet, og Old Delhi med Det Røde Fort og den fabelagtige moske Jama Masjid. 

Håndplukket til jer

Bo på håndplukkede hoteller, resorts, lodges og camps

Vi håndplukker de bedste hoteller, resorts, lodges og camps i Indien ud fra beliggenhed, stemning og service, og så holder vi hele tiden fingeren på pulsen.

Hvilke ikoniske luksushoteller holder f.eks. det bedste niveau og hvilke er præget af tidens tand? Og hvor er det bedst at bo i megabyer som Mumbai og Delhi? Tal med vores rejserådgivere, så vi kan finde det helt rigtige hotel til jer. 

Xl India Kerala Backwaters House Boat In Alappuzha
Det kan I se frem til

Oplevelser i særklasse

Oplev Taj Mahal væk fra mængderne

Taj Mahal er den store diamant i Indiens krone og et højdepunkt på enhver rejse til Indien. Det ikoniske mausoleum i hvid marmor med indlagte ædelsten er at finde på Unesco´s verdensarvsliste og regnes for en af verdens syv nye vidundere. 

Af samme grund er det mageløse bygningsværk også Indiens mest besøgte destination, og derfor arrangerer vi udflugter, hvor I oplever Taj Mahal væk fra mængderne – og fra anderledes spændende og originale vinkler. Og bor I på The Oberoi Amarvilas 5*, kan I få direkte udsigt til Taj Mahal fra jeres egen terrasse.     

Drømmerejser til Kerala og Goa

Fra gyldne strande og palmer, så langt øjet rækker, til historiske kolonitidsbyer, tågeindhyllede temarker og skønne nationalparker i det frodige højland, Western Ghats. 

I det sydlige Indien, oplever i Indien fra sin mest blide, hjertevarme og yndige side. Vi har fundet de bedste strandresorts og lodges i Kerala og de mest charmerende boutique-hoteller i Goa. 

Nu er spørgsmålet kun, om I vil begynde med at udforske Old Goas forladte, portugisiske kirker midt i junglen, slentre gennem Kochis historiske gader - eller om I hellere vil starte ud med en sejltur ind i solnedgangen på Keralas fortryllende backwaters.

Og så er der selvfølgelig Keralas strande, som hører til de absolut bedste strande i Indien.   

Glamping og safari i Indien

Hvor er der bedst chance for at se tigre i Indien? Og hvilke andre dyr kan man egentlig opleve?

Vores eksperter kender de bedste naturreservater og nationalparker i Indien og vil hjælpe jer med at finde de lodges og camps, der lever bedst op til jeres ønsker og drømme.

På magiske Sujan Jawai 5* i Rajasthans stenørken, kan I f.eks. opleve det ypperste glamping i Indien, hvor I kan drikke morgenkaffe på jeres terrasse, mens leoparder springer rundt på klipperne i det fjerne. 

Bo på de ypperste palads-hoteller i Rajasthan

Overdådige maharaja-paladser, monumentale ørkenborge og pastelfarvede middelalderbyer. Kamelflokke, der drives over Thar-ørkenen og tigre, der slentrer langs floder i barske bjergdale. Silkeklæder, sigøjnerkaravaner, fortryllende markeder og farverige festivaller. 

Mere end nogen anden landsdel, er ørkenstaten Rajasthan indbegrebet af det eventyrlige Indien, indhyllet i fordums magi og 1001-nats stemning, som ingen andre steder i verden.

Og der er ikke nogen bedre måde, at mærke eventyret på, end på Rajasthans bedste palads-hoteller som f.eks. Sujan Rajmahal Palace 5* i den lyserøde by Jaipur, Taj Lake Palace 5* i den hvide by Udaipur og Umaid Bhawan Palace 5* i den blå by, Jodhpur. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Indien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.