• Taj Mahal i Agra, Indien
 • Husbåd i Keralas Backwater, Indien
 • Holi Festival - forårsfestival, hvor hinduer kaster farvepulver efter hinanden
 • Indisk leopard, Indien

Rejser til Indien

Nu kan I også rejse til Indien med Nyhavn Rejser

Farverige byer, storslået natur og eventyrlig romantik

Vi har spist os igennem gadekøkkener og gourmetrestauranter fra nord til syd

Fra overdådig luksus på palads-hoteller til glamping i ørkenen

Store højdepunkter, autentiske oplevelser og sjældne steder

Vi skræddersyr jeres rejse til Indien

Læs mere

En rejse til Indien er stor arkitektur, storslået natur og en eventyrlig eksplosion af liv, tro, kultur og sanseindtryk, der bevæger sindet, som intet andet land. Bestil rejsen til Indien allerede nu - tal med os om en skræddersyet rejse efter jeres ønsker.

BESTIL REJSEN TIL INDIEN ALLEREDE NU

Allerede nu kan I få skræddersyet en rejse til Indien efter jeres ønsker. I begyndelsen af 2020 lancerer vi også pakkerejser til Indien, hvor flybilletten fra Danmark samt hotel og oplevelser under rejsen er nøje udvalgt og håndplukket af Nyhavn Rejser.

Vores rejserådgivere har rejst meget i Indien, og så er de også gode lyttere, for kun sådan sammensætter vi den rigtige rejse til Indien for jer. Og husk også, at vi begynder med et rejseforslag – den endelige rejse til Indien laver vi først, når I er helt trygge og tilfredse. Hør mere med vores rejserådgivere.

KOMPROMISLØS KVALITET OG ORIGINALE REJSER TIL INDIEN

Hos Nyhavn Rejser holder vi aldrig op med at udvikle os. Vores mål er hele tiden at skabe de bedste oplevelser og mest berigende rejser til Indien – uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. 

Vores eksperter tjekker og udvælger løbende de bedste hoteller i Indien og sørger for, at I kan opleve Indiens største højdepunkter væk fra mængderne, og samtidig kan udforske mere sjældne steder, der viser autentiske og fascinerende sider af det enorme land fra ørkenbyerne Jaipur og Udaipur til Taj Mahal, Delhi, Mumbai og Kerala i det sydlige Indien.

OPLEV TAJ MAHAL VÆK FRA MÆNGDERNE

Taj Mahal er den store diamant i Indiens krone og et højdepunkt på enhver rejse til Indien. Det ikoniske mausoleum i hvid marmor med indlagte ædelsten er at finde på Unesco´s verdensarvsliste og regnes for en af verdens syv nye vidundere. 

Af samme grund er det mageløse bygningsværk også Indiens mest besøgte destination, og derfor arrangerer vi udflugter, hvor I oplever Taj Mahal væk fra mængderne – og fra anderledes spændende og originale vinkler. Og bor I på The Oberoi Amarvilas 5*, kan I få direkte udsigt til Taj Mahal fra jeres egen terrasse.       

BO PÅ DE YPPERSTE PALADS-HOTELLER I RAJASTHAN

Overdådige maharaja-paladser, monumentale ørkenborge og pastelfarvede middelalderbyer. Kamelflokke, der drives over Thar-ørkenen og tigre, der slentrer langs floder i barske bjergdale. Silkeklæder, sigøjnerkaravaner, fortryllende markeder og farverige festivaller. 

Mere end nogen anden landsdel, er ørkenstaten Rajasthan indbegrebet af det eventyrlige Indien, indhyllet i fordums magi og 1001-nats stemning, som ingen andre steder i verden. Og der er ikke nogen bedre måde, at mærke eventyret på, end på Rajasthans bedste palads-hoteller som f.eks. Sujan Rajmahal Palace 5* i den lyserøde by Jaipur, Taj Lake Palace 5* i den hvide by Udaipur og Umaid Bhawan Palace 5* i den blå by, Jodhpur. 

FÅ DE BEDSTE OPLEVELSER I DELHI

I kan allerede starte eventyret med en storbyferie i Indiens hovedstad Delhi, f.eks. med et ophold på det ikoniske luksushotel The Imperial 5*, som flere gange er blevet kåret til Indiens bedste, historiske luksushotel. Hotellet ligger tæt på Delhis kolonitidskvarter Connaught Place, Gandhi-museet, og Old Delhi med Det Røde Fort og den fabelagtige moske Jama Masjid. 

GLAMPING OG SAFARI I INDIEN

Hvor er der bedst chance for at se tigre i Indien? Og hvilke andre dyr kan man egentlig opleve? Vores eksperter kender de bedste naturreservater og nationalparker i Indien og vil hjælpe jer med at finde de lodges og camps, der lever bedst op til jeres ønsker og drømme. På magiske Sujan Jawai 5* i Rajasthans stenørken, kan I f.eks. opleve det ypperste glamping i Indien, hvor I kan drikke morgenkaffe på jeres terrasse, mens leoparder springer rundt på klipperne i det fjerne. 

DRØMMEREJSER TIL KERALA OG GOA 

Fra gyldne strande og palmer, så langt øjet rækker, til historiske kolonitidsbyer, tågeindhyllede temarker og skønne nationalparker i det frodige højland, Western Ghats. 

I det sydlige Indien, oplever i Indien fra sin mest blide, hjertevarme og yndige side. Vi har fundet de bedste strandresorts og lodges i Kerala og de mest charmerende boutique-hoteller i Goa. 

Nu er spørgsmålet kun, om I vil begynde med at udforske Old Goas forladte, portugisiske kirker midt i junglen, slentre gennem Kochis historiske gader - eller om I hellere vil starte ud med en sejltur ind i solnedgangen på Keralas fortryllende backwaters. Og så er der selvfølgelig Keralas strande, som hører til de absolut bedste strande i Indien.   

BO PÅ HÅNDPLUKKEDE HOTELLER, RESORTS, LODGES OG CAMPS

Vi håndplukker de bedste hoteller, resorts, lodges og camps i Indien ud fra beliggenhed, stemning og service, og så holder vi hele tiden fingeren på pulsen. Hvilke ikoniske luksushoteller holder f.eks. det bedste niveau og hvilke er præget af tidens tand? Og hvor er det bedst at bo i megabyer som Mumbai og Delhi? Tal med vores rejserådgivere, så vi kan finde det helt rigtige hotel til jer. 

Særligt udvalgte hoteller i Indien

Få hjælp til jeres rejse til Indien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Indien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.