Xl Botswana Lion
Vi skræddersyer jeres rejse til Afrika

Rejser til Afrika

Oplev Nyhavn Rejsers Afrika

Fantastiske rundrejser, safari og skønne strande

Oplev skræddersyede rejser til Afrika fra den bedste safari i Afrika til verdens bedste strande på Seychellerne. Lad jer forkæle på luksushoteller på Mauritius og Zanzibar og nyd vidunderlig vin og storslåede rundrejser i Sydafrika. Altsammen på rejser sammensat efter jeres ønsker. For par og for familier.

  • Kompromisløs safari til fods og i båd, kano og åbne jeeps
  • Håndplukkede hoteller og lodges i Afrika
  • Paradisstrande på Seychellerne, Mauritius og Zanzibar
  • Vidunderlig natur og skønne vine i Sydafrika
  • Rejser til Afrika med oplevelser afprøvet og udvalgt af Nyhavn Rejsers eksperter

Skræddersyede Afrika-rejser

Nyhavn rejser arrangerer rejser til flere rejsemål i Afrika - fra spændende kultur og safarirejser i SydafrikaBotswanaKenyaMozambique og Tanzania til skønne strande på Zanzibar og bjerggorillaer i Rwanda. På en drømmerejse til paradis på Seychellerne og Mauritius kan I nyde gastronomi, fantastiske hoteller og nogle af verdens smukkeste strande. Og i Marokko venter magiske byer, hvide strande og flot natur. Overalt udvælger vi hoteller for deres stemning og beliggenhed. 

Safari i Afrika i åbne jeeps

Rejs på safarirejse i Afrika med Nyhavn Rejser og bo i private reservater, hvor dyrene bevæger sig frit rundt. Vi har udvalgt små lodges og camps, så det er dyrene, der er i flok, ikke jer. Og vi anbefaler kun safari i Afrika i åbne jeeps, så I mærker duften af dyrene og ikke fotograferer gennem en rude i en minibus. Plus selvfølgelig safari til fods, i båd, i kano, i varmluftballon … !

Safarirejser med The Big Five

Oplev det bedste safari med Nyhavn Rejser til spændende dyreliv i de forskellige safarilande i Afrika, hvor I måsker møder The Big Five? (løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler). Men hvilket land skal I vælge? Se safariguide. Hvad med kvaliteten og er rundrejse mulig? Få et overblik i vores safariguide.

Mød vores eksperter

INTERVIEW MED DAR SALIM

På safari i Kenya

Læs interviewet, hvor skuespiller Dar Salim beretter om sin safari i Kenya med sin søn. Et interview med indblik i rejsers påvirkning på os som mennesker. Om at være på savannen og øjeblikke, der får tiden til at gå i stå.

Vinlandet, hvaler, migration, urskov og naturfolk

Udover afslappende badeferier og fantastisk safari byder Afrika også på mange andre eventyr.

I Sydafrika kan I fx bo på historiske vingårde og smage på fantastiske vine. Safari kan også være en tur på havet for at se på hvaler. Den store migration, hvor millioner af dyr samles kan I bl.a. opleve på savannen i Kenya. På Seychellerne kan I tage på øhop og møde kæmpeskildpadder. Og i Tanzania kan I møde Hadzabe-folket, en truet stammekultur med færre end 1.000 personer.

Aktiv tur - privat ekspedition til Kilimanjaro

I Tanzania får I enestående naturoplevelser, når I bestiger Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. En professionel bjerguide tager jer med til toppen af den mindst turistede rute, og undervejs overnatter I i telt under den stjerneklare himmel. Se mere om ekspeditionen til Kilimanjaro.

Håndplukket til jer

Lodge, telt, tog eller hotel i Afrika?

Nyhavn Rejser udvalg af indkvartering under rejsen til Afrika spænder vidt. Fra solferie på luksuriøse resort og eksklusive teltlejre til historiske hoteller, små lodges og suite på det legendariske tog, Pride of Africa.

Hør om muligheden for at kombinere de mange forskellige oplevelser, rejsetyper og hoteller på en rejse til Afrika helt efter jeres ønsker - så skræddersyr vi rejsen til jer.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Afrika

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Afrika. Hør om deres egne erfaringer fra rejser til Afrika, om de bedste strande og hoteller på Mauritius og Seychellerne. Om den bedste safari i bl.a. Kenya, om udvalgte lodges og private reservater med Afrikas dyreliv, når det er bedst inkl. den store migration i Masai Mara. Ring og få en rejse til Afrika efter jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.