• Tag på safari og se elefanter i Sydafrika fra Ngala Lodge
 • Coco Beach på La Digue, Seychellerne
 • Den store dyrevandring i Masai Mara
 • Stranden ved JW Marriott Mauritius

Rejser til Afrika

Stort udvalg af rejser til Afrika. Safari, ferie på paradisøer, små og store nationalparker og unikt dyreliv!

Oplev Nyhavn Rejsers Afrika

Kompromisløs safari til fods og i båd, kano og åbne jeeps

Håndplukkede hoteller og lodges i Afrika

Paradisstrande på Seychellerne, Mauritius og Zanzibar

Vidunderlig natur og skønne vine i Sydafrika

Rejser til Afrika med oplevelser afprøvet og udvalgt af Nyhavn Rejsers eksperter

Læs mere

Oplev skræddersyede rejser til Afrika fra den bedste safari i Afrika til verdens bedste strande på Seychellerne. Lad jer forkæle på luksushoteller på Mauritius og Zanzibar og nyd vidunderlig vin og storslåede rundrejser i Sydafrika. Altsammen på rejser sammensat efter jeres ønsker. For par og for familier. 

Skræddersyede afrikarejser

Nyhavn rejser arrangerer rejser til flere rejsemål i Afrika - fra spændende kultur og safarirejser i Sydafrika, Botswana, Kenya, Mozambique og Tanzania til skønne strande på Zanzibar og bjerggorillaer i Rwanda. På en drømmerejse til paradis på Seychellerne og Mauritius kan I nyde gastronomi, fantastiske hoteller og nogle af verdens smukkeste strande. Og i Marokko venter magiske byer, hvide strande og flot natur. Overalt udvælger vi hoteller for deres stemning og beliggenhed. 

Safari i Afrika i åbne jeeps

Rejs på safarirejse i Afrika med Nyhavn Rejser og bo i private reservater, hvor dyrene bevæger sig frit rundt. Vi har udvalgt små lodges og camps, så det er dyrene, der er i flok, ikke jer. Og vi anbefaler kun safari i Afrika i åbne jeeps, så I mærker duften af dyrene og ikke fotograferer gennem en rude i en minibus. Plus selvfølgelig safari til fods, i båd, i kano, i varmluftballon … !

Safarirejser med The Big Five

Oplev det bedste safari med Nyhavn Rejser til spændende dyreliv i de forskellige safarilande i Afrika, hvor I måsker møder The Big Five? (løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler). Men hvilket land skal I vælge? Se safariguide. Hvad med kvaliteten og er rundrejse mulig? Få et overblik her.

Lodge, telt, tog eller hotel i Afrika?

Nyhavn Rejser udvalg af indkvartering under rejsen til Afrika spænder vidt. Fra solferie på luksuriøse resort og eksklusive teltlejre til historiske hoteller, små lodges og suite på det legendariske tog, Pride of Africa.

Hør om muligheden for at kombinere de mange forskellige oplevelser, rejsetyper og hoteller på en rejse til Afrika helt efter jeres ønsker - så skræddersyr vi rejsen til jer.

Vinlandet, hvaler, migration, urskov og naturfolk

Udover afslappende badeferier og fantastisk safari byder Afrika også på mange andre eventyr.

I Sydafrika kan I fx bo på historiske vingårde og smage på fantastiske vine. Safari kan også være en tur på havet for at se på hvaler. Den store migration, hvor millioner af dyr samles kan I bl.a. opleve på savannen i Kenya. På Seychellerne kan I tage på øhop og møde kæmpeskildpadder. Og i Tanzania kan I møde Hadzabe-folket, en truet stammekultur med færre end 1.000 personer.

Se flere spændende oplevelser i Afrika her.

Aktiv tur - Privat ekspedition til Kilimanjaro

I Tanzania får I enestående naturoplevelser, når I bestiger Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. En professionel bjerguide tager jer med til toppen af den mindst turistede rute, og undervejs overnatter I i telt under den stjerneklare himmel. Se mere om ekspeditionen til Kilimanjaro.

Bestil rejsen til Afrika hos Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejsers Afrika-eksperter har flere års erfaring fra egne rejser til Afrika. De giver gode råd og vejleder om de skønneste strande, de bedste hoteller og lodges, oplevelser, rundrejser og safari - skræddersyet efter jeres ønsker. Få et rejsetilbud med fly, hotel og evt. oplevelser i Afrika eller få en pris på en pakkerejse, hvor alt er fastlagt på forhånd. Hør om mulighed for flyafgang fra København, Billund og Aalborg.

Udvalgte rejser til Afrika

Se alle rejser

Særlige oplevelser i Afrika

Se alle oplevelser i Afrika

Håndplukkede hoteller i Afrika

Se alle hoteller

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Afrika

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Afrika. Hør om deres egne erfaringer fra rejser til Afrika, om de bedste strande og hoteller på Mauritius og Seychellerne. Om den bedste safari i bl.a. Kenya, om udvalgte lodges og private reservater med Afrikas dyreliv, når det er bedst inkl. den store migration i Masai Mara. Ring og få en rejse til Afrika efter jeres ønsker. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Afrika

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.