• Japansk teceremoni
 • Mount Fuji, Japan
 • Shinjuku bydelen i Tokyo, Japan
 • Øen Amami Oshima i Japan byder på smukke strande og koralrev
 • Morgenmad efter en overnatning i en ryokan (japansk kro) i Japan

Rejser til Japan

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Japan

Storslået natur, højteknologiske millionbyer og gamle skikke

Vi har boet på og udvalgt de bedste ryokans og hoteller

Vi har cyklet i rismarkerne, set solopgang fra Kyotos templer og spist guldbelagt sushi

Få rådgivning til at de største oplevelser for par og familier

Træk på vores erfaring med Japan

Læs mere

Fra Kamikochis sneklædte tinder til Tokyos neonbelyste gader har vi søgt efter og udvalgt de oplevelser, der løfter rejsen til Japan til ekstraordinære niveauer. Træk på vores viden og få skræddersyet en rejse til Japan ud over det sædvanlige.

PERSONLIG ERFARING MED REJSER I JAPAN

Alt det, der gør Japan så unik - sproget, traditionerne, etiketten og teknologien – kan hurtigt blive udfordringer, hvis rejsen ikke planlægges med omhu og indsigt. Det er over 20 år siden, at vores rejsekonsulenter rejste rundt i Japan første gang, og vi har helt styr på både de hemmelige perler, turistfælderne og alt det praktiske.     

TRÆK PÅ VORES INSIDERVIDEN

Vores Japaneksperter har rejst landet tyndt ad flere omgange i jagten på perfekte oplevelser og overnatninger. Vi har testet, tjekket og udvalgt de bedste hoteller, madoplevelser og udflugter i de forskellige sæsoner. Og vi har frasorteret alt, der ikke lever op til niveau. Det er også en slags rejsegaranti, nok den vigtigste.   

BO I HÅNDPLUKKEDE RYOKANS 

På rejsen til Japan skal I selvfølgelig prøve at bo i en traditionel ryokan, men hvilken? Vores Japaneksperter har håndplukket et udvalg af ryokans med særlige beliggenheder og atmosfære, der skal opleves.  

UNIKKE OPLEVELSER INKLUDERET 

Nyhavns rejser til Japan inkluderer udflugter og oplevelser, der ikke nødvendigvis står i guidebøgerne. Kom fx med til sumotræning i Tokyo, spis michelin-værdig streetfood, besøg alpehusene i Shirakawa-go, lær at lave den japanske bento box og gå den gamle postrute mellem Tokyo og Kyoto.

Eller lad os anbefale oversete perler såsom kystbyen Kanazawa, der som en af få blev skånet under 2. verdenskrig, hvorfor I her kan opleve ægte geishahuse og samuraihjem fra det 16. århundrede. 

HVORDAN SKAL JERES REJSE TIL JAPAN VÆRE? 

Tag en snak med vores rejsekonsulenter og find frem til den rejse til Japan, der passer til jer. Er I mest til storbystemning i Tokyo og Kyoto, eller vil I hellere bruge mere tid i naturen og bjergene? Hvordan skal jeres rejserute se ud? Skal I køre med det japanske tog Shinkansen? Besøge små, traditionelle byer? Beundre kimonoklædte geishaer? Og skal jeres ryokan have en varm kilde, onsen, på terrassen?

Vi skræddersyr rejsen ud fra jeres interesser og budget. 

Skiferie i Japan?

Japan kan bryste sig med at have noget af verdens bedste puddersne, bl.a. i skiområdet Niseko United på øen Hokkaido. Her falder mere end 15 meter sne hvert eneste år! I kan også stå på ski i Japans mest populære skiområde, Hakuba Valley. Her finder I spektakulært skiløb og snowboard i alle sværhedsgrader.

Rejs til Japan for skiløbet alene eller kombinér skiløb med storbyferie.

Traditioner og kultur i Japan

Den japanske kultur er meget anderledes end den danske. Vi har samlet 18 gode råd om japansk etikette for førstegangsrejsende. Se dem her.

BOOK JAPAN I GOD TID 

Med Japan gælder det om at være ude i særdeles god tid. Især hvis I drømmer om at opleve de japanske kirsebærtræer blomstre eller sneaberne, der vinterbader i Jigokudanis varme kilder. For ikke at tale om at bo i en traditionel ryokan - de mindste og mest eksklusive bookes nemlig god tid i forvejen. 

Få et rejseforslag til Japan

Hos os kan I bestille en skræddersyet rundrejse eller en pakkerejse til Japan. Vi sørger for flybilletter, transport, hotel og oplevelser. Har I et ønske om at flyve fra Billund, Aalborg eller andre lufthavne i Danmark, hjælper vi også med det.

Tal med vores Japaneksperter om jeres drømme. Få et rejsetilbud til Japan og lad os klare alt det praktiske.

Skræddersyede rejser til Japan

Vores bedste hoteller i Japan

Se alle hoteller i Japan

Særligt udvalgte oplevelser i Japan

Se alle oplevelser i Japan

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Japan

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Japan. Vores rejserådgivere har nøje udvalgt oplevelser og hoteller til mindste detalje fra deres egne rejser til Japan. Hør om seværdigheder, unikke naturoplevelser, restauranter, templer og shopping, så I får netop den rejse til Japan, som I drømmer om. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.