• Hubbard Glacier i Alaska
 • Springende pukkelhval
 • Oplev Alaskas betagende natur på Denali Backcountry Adventure Tour
 • Kom helt tæt på Nordamerikas højeste bjerg Denali (6190m) i Alaska
 • Butikker i Creek Street, Ketchikan, Alaska

Rejser til Alaska, USA

Fra charmerende byer til lodges i vildmarken og vilde naturoplevelser

Nationalparker med gletsjere, bjerge og floder

Finurligt dyreliv med hvaler, bjørne, elge og ulve

Flyv helikopter, gå på en gletsjer og tag på bjørnesafari

Lodges i vildmarken og hoteller i charmerende byer

Bus, tog, bil og gode veje gør det let at komme rundt

Læs mere

Alaska er USA’s største delstat, men også den stat, hvor befolkningstætheden er mindst og naturen størst! På rejser til Alaska er store oplevelser i naturen og tæt på dyrelivet i fokus. Og I kan godt glæde jer, for få steder i verden er naturen så uberørt som her.

Garanti for vilde oplevelser

Når I rejser til Alaska med Nyhavn Rejser, er I garanteret en rejse fuld af oplevelser, som de fleste drømmer om, men kun de færreste får. I bor eksempelvis i hjertet af den UNESCO-beskyttede Denali National Park, hvor langt de fleste bor på en lodge uden for nationalparken. Og hvor de fleste kører bus ud herfra, tager vi jeres oplevelse til nye højder, når I flyver retur over gletsjere, bjerge og tundra.

Gletsjere, hvaler og bjørne

Alaska er lig med gletsjere, hvaler og bjørne. Der er naturligvis ingen garanti, når man taler om dyr, der lever i det fri, men chancerne er overordentlig gode. Og gletsjere er der nok af! Dem oplever I eksempelvis i Kenai Fjords National Park på Kenai-halvøen eller på Prince William Sound ved Whittier. Vil I endnu tættere på naturen, anbefaler vi, at I går om bord på et lille fly, som bringer jer til toppen af en gletsjer. At mærke den knasende is under fødderne vil være en oplevelser I taler om længe efter jeres Alaska-rejse.

Kør-selv, tog eller bus

I kommer let rundt i Alaska, hvad enten I vælger kør selv-ferie eller kommer rundt med tog og bus. Vil I køre, sørger vi for alt det praktiske med billeje, fri kilometertal, forsikringer osv. Og de gode veje og highways gør det let at komme fra a til b, mens I nyder de endeløse landskaber med marker, skove og bjerge. Bus er også ligetil, og Alaska Railroads Denali Star Train kan give jer en togtur på 1. klasse mellem Fairbanks og Anchorage med stop i Denali, Talkeetna og Wasilla.

Start Alaska-rejsen i Anchorage

I starter typisk jeres med fly til Anchorage, der er Alaskas største by og et super udgangspunkt for den videre rejse. Byen er på størrelse med Aarhus, men der stopper sammenligningen så også. For Anchorage er omgivet af seks store bjergkæder og lever fuldt ud op til forestillingen om Alaskas vilde natur.

Trestjernede lodges i femstjerende omgivelser

Vi har håndplukket de bedste lodges i Alaska ud fra deres beliggenhed. Tutka Bay Lodge ligger eksempelvis så isoleret og vildt på kanten af Tutka Bay, at eneste vej hertil går med vandflyver fra Homer. Her kan I nyde et par dage med total ro og tid til bare at være jer, mens jeres private guide, sørger for, at I får uforglemmelige oplevelser. 

Kombiner med krydstogt fra Canada

Er I til luksus og afslapning, kan I kombinere jeres rejse til Alaska med et krydstogt fra Vancouver i Canada (Canada grænser op til Alaska). Turen går med et af Celebrities skibe, hvor forkælelse, spa, gourmet og masser af aktiviteter er i fokus. Et af cruisets højdepunkter er ankomsten til Alaska, hvor I ser den rå kyst fra vandsiden med kæmpe gletsjere og ubeskriveligt smukke fjorde. Er I heldige, kan I endda se pukkelhvaler bryde havoverfladen i dansende saltomortaler.

Kontakt vores Alaska-eksperter for en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

Få de bedste oplevelser i Alaska

Se alle oplevelser i Alaska

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Alaska

Få hjælp til at skræddersy en fantastisk rejse til Alaska i USA ud fra jeres ønsker. Nyhavn Rejsers eksperter er klar med inspiration, gode råd og masser af personlige erfaringer fra deres egne rejser til Alaska. Hør om de bedste udflugter, oplevelser, hoteller og krydstogter i Alaska. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.