Når maden smager, så englene synger.

Gastronomi på første klasse

XL Thailand Aleenta Phuket Food
Xl Japan Food Fine Dining Fresh Raw Ahi Tuna
Xl Italy Tuscany Como Castello Del Nero Seafood
Shutterstock 1505066138
Xl Italy Tuscany Como Castello Del Nero La Taverna Bar
XL Maldives Hotel Scubaspa Restaurant Wine

Gastronomi, der rækker mod stjernerne

Fra grillede snekrabber i en japansk skov til kudu-steaks under den afrikanske himmel. Intet kan som mad åbne døre til nye verdener, når I rejser. Tag på et kulinarisk eventyr, og send sanserne på overarbejde, når dugfriske råvarer konkurrerer i deres farvepragt. Lokker med deres dragende duft. Og forfører med intense smagseksplosioner. 

Glæd dig til gourmetmiddage fra prisvindende kokke på storbyens luksusrestauranter. Eksotisk frugt – og fisk – i paradisiske øriger. Et netop nedlagt bytte blandt stammefolk i bushen. Gastronomi på første klasse er mad, som du aldrig før har oplevet det. Med og uden stjernedrys.

gastronomi oplevelser i særklasse

Michelin stjerne i Thailand

Der er intet som noget lækkert på tallerkenen, der kan få smilet frem. Mad samler mennesker. Sætter stemningen. Og gør et enormt indtryk. Verden er fuld af fantastiske madoplevelser, så hvis du elsker mad, er det bare om at gå i bord. I oplevelserne. Retterne. Smagene.

Fra gourmetophold i Australien til dugfriske råvarer på et af Limas største markeder. Vintur i New Zealand til hvid dug i Orientekspressen. Bagte blæksprutteboller i det gamle Tokyo til ny nordisk madfilosofi i Grønland. Oplev den sanselige, velduftende smeltedigel, der er verdens køkkener, og bliv masser af velsmagende oplevelser rigere. Så lad mundvandet løbe, og find inspiration til jeres næste madoplevelser her.

Men ikke nok med det: I får også lov til at komme om bag scenen på Sra Bua by Kiin Kiin i Bangkok, hvor smagsindtrykkene er guddommelige. Hvert enkelt ret fremstår som et kunstværk. Og de smukke rammer fuldender oplevelsen. Læs artiklen her

Stort interview med Henrik Yde: Stjernen i Bangkok
Kiin Ny 88
Xl Thailand Bangkok Sra Bua By Kiin Kiin Henrik Yde Andersen Kvadrat
Forslag til gastronomi i særklasse

Her begynder din rejse

Nedenfor har vi samlet oplevelser med gastronomiske oplevelser i højsædet. Det kan både være i form af rejseforslag, hvor der indgår spændende gastronomiske oplevelser, hoteller og selvfølgelig også en masse forskellige oplevelser.

Husk, hvis du gerne vil indsnævre antallet af forslag til gastronomi i særklasse, kan du selv tilføje flere filtre, så søgeresultatet passer endnu bedre til dine ønsker.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.