Lad vores eksperter skræddersy jeres safari

Safari

Safari med Nyhavn Rejser

Den bedste Safari

Nyhavn Rejser anbefaler safari i Afrika fra små lodges og camps. Den bedste safari i Afrika får I primært i private reservater med rigt dyreliv. Og altid i åbne jeeps. Få skræddersyet en safarirejse efter jeres ønsker evt. kombineret med afslutning ved stranden eller i Capetown.

At vælge den rigtige safari i Afrika, kan være en udfordring. Der er store prisforskelle, men også store forskelle på kvaliteten. Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om jeres safari i Afrika og om forskellen på safari i Tanzania, Kenya, Botswana og Sydafrika.

 

  • Safari fra håndplukkede lodges og camps
  • Private reservater med rigere dyreliv og færre besøgende
  • Autentisk safari i åbne jeeps
  • Mangfoldighed i oplevelserne
  • Tal med en ekspert, der selv har prøvet det

Små lodges, rigt dyreliv og safari i åbne jeeps

Den bedste safari får I på lodges og camps med få værelser eller telte. Det skal være dyrene og ikke jer, der er i flok.  Dyrelivet er selvfølgelig altafgørende, så en lille lodge gør det ikke i sig selv. Beliggenheden bestemmer jeres oplevelse. 

I skal kunne mærke duftene og lydende, når I er på safari. Og I skal have udsyn til dyrene. Derfor: Vælg altid safari i åbne jeeps. Det er noget helt andet, end at fotografere dyrene gennem en rude i en minibus.

Private reservater og intime safarioplevelser

Nyhavn Rejser anbefaler private reservater op til nationalparker, hvor dyrene bevæger sig frit. Her er færre besøgende at dele oplevelserne med og I har de bedste rangers med frihed til at opsøge dyrene, hvor de er. 

Hør også om muligheden for at sejle i båd eller kano f.eks. forbi flodhestene i Okavango-deltaet. At ride på hesteryg ud på savannen. At flyve over den i varmluftballon. At tage af sted til fods med en ranger. Og så videre. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres safarirejse

Nyhavn Rejser har eksperter i safari, som kan sammensætte præcis den safari i Afrika, I drømmer om. Tal med dem om jeres ønsker til dyreliv, komfort, mangfoldighed og evt. ekstra oplevelser som afslutning ved stranden eller storbyoplevelser i Cape Town.

Vores rejsekonsulenter kender de enkelte lodges og camps, de bedste reservater og bedste transportveje. Rejser I med børn, så hør om de bedste safarirejser for familier. Ring og få hjælp til den bedste safari i Afrika.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.