• Safari i åben jeep i Botswana
 • På sejltur på Okavango Deltaet, Botswana
 • Kom helt tæt på dyrerne på en safari walk, når I bor på Olivers Camp, Tarangire National Park, Tanzania

Safari

Få hjælp af en ekspert til den bedste safari i Afrika

Oplev safari med Nyhavn Rejser

Safari fra håndplukkede lodges og camps

Private reservater med rigere dyreliv og færre besøgende

Autentisk safari i åbne jeeps

Mangfoldighed i oplevelserne

Tal med en ekspert, der selv har prøvet det

Læs mere

Nyhavn Rejser anbefaler safari i Afrika fra små lodges og camps. Den bedste safari i Afrika får I primært i private reservater med rigt dyreliv. Og altid i åbne jeeps. Få skræddersyet en safarirejse efter jeres ønsker evt. kombineret med afslutning ved stranden eller i Capetown. 

At vælge den rigtige safari i Afrika, kan være en udfordring. Der er store prisforskelle, men også store forskelle på kvaliteten. Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om jeres safari i Afrika og om forskellen på safari i Tanzania, Kenya, Botswana og Sydafrika.

SMÅ LODGES, RIGT DYRELIV OG SAFARI I ÅBNE JEEPS

Den bedste safari får I på lodges og camps med få værelser eller telte. Det skal være dyrene og ikke jer, der er i flok.  Dyrelivet er selvfølgelig altafgørende, så en lille lodge gør det ikke i sig selv. Beliggenheden bestemmer jeres oplevelse. 

I skal kunne mærke duftene og lydende, når I er på safari. Og I skal have udsyn til dyrene. Derfor: Vælg altid safari i åbne jeeps. Det er ikke sjov at fotografere gennem en rude i en minibus.

PRIVATE RESERVATER OG MANGFOLDIGHED I SAFARIEN

Nyhavn Rejser anbefaler private reservater op til nationalparker, hvor dyrene bevæger sig frit. Her er færre besøgende at dele oplevelserne med og I har de bedste rangers med frihed til at opsøge dyrene, hvor de er. 

Hør også om muligheden for at sejle i båd eller kano f.eks. forbi flodhestene i Okavango-deltaet. At ride på hesteryg ud på savannen. At flyve over den i varmluftballon. At tage af sted til fods med en ranger. Og så videre. 

EN REJSEKONSULENT, DER HAR PRØVET DET

Nyhavn Rejser har nogle af rejsebranchens mest erfarne safari-eksperter. Tal med dem om deres personlige oplevelser, om jeres muligheder og ikke mindst jeres ønsker. Så sammensætter de en safarirejse efter det. 

Udvalgte safarirejser

Se alle safarirejser

Få hjælp til jeres safarirejse

Nyhavn Rejser har eksperter i safari, som kan sammensætte præcis den safari i Afrika, I drømmer om. Tal med dem om jeres ønsker til dyreliv, komfort, mangfoldighed og evt. ekstra oplevelser som afslutning ved stranden eller storbyoplevelser i Cape Town. Vores rejsekonsulenter kender de enkelte lodges og camps, de bedste reservater og bedste transportveje. Rejser I med børn, så hør om de bedste safarirejser for familier. Ring og få hjælp til den bedste safari i Afrika. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.