• Sandbank ved Baros, Maldiverne
 • 2 Bedroom Water Retreat på Soneva Jani, Maldiverne
 • Soneva Fushi resort, Maldiverne
 • Ankomst til Maldiverne
 • Six Senses Laamu på Maldiverne - Robinson Crusoe Island

Rejser til Maldiverne

Lad vores rejseeksperter hjælpe med at planlægge jeres rejse til Maldiverne

Maldivernes resorts er ikke ens

Håndplukkede resorts på Maldiverne

Vi har badet på koralrevene og testet udflugter

Vi har afprøvet restauranter, værelser og spa. Igen og igen

Hør om stil og stemning på de enkelte resorts

Få en rejse til Maldiverne efter jeres ønsker

Læs mere

Vandet er blåt. Sandet er hvidt. Men Maldivernes resorts er ikke ens af den grund. Nyhavn Rejser udvælger de bedste steder til par og familier. Børnevenlig poolvilla i strandkanten eller romantisk luksusvilla på pæle i vandet. 

Maldiverne - et paradis på jord

Alle resorts og hoteller på Maldiverne kan fremvise smukke fotos. Få steder i verden er jo så fotogene. Netop derfor rejser Nyhavn Rejsers eksperter selv ud og tjekker resorts og hoteller igen og igen. Vi skal kunne stå inde for enhver detalje. 

Vores Maldiverne eksperter kender derfor de enkelte værelsestyper. Restauranternes gastronomi. Snorkling. Spa. Strand. Stemning. Strømforhold … Alt. 

Oplev udvalgte resorts på rejser til Maldiverne

Vores rejser til Maldiverne er resultatet er en nøje udvælgelse, hvor nye resorts kommer til, mens andre træder i baggrunden. Og andre igen kommer slet ikke på tale i Nyhavn Rejser. Hvis vi ikke nyder at være der, vil vores kunder heller ikke gøre det.

Samtidig udvælger vi resorts, der tilsammen giver en stor mangfoldighed i størrelse, stemning og tilbud. Når I fortæller om jeres ønsker til rejsen til Maldiverne, ved vi derfor præcis, hvilket resort der vil være bedst for jer. Fra bryllupsrejse på Maldiverne til rejser med børn.

Hvordan skal jeres rejse til Maldiverne være?

Før vi når så langt, kan vi dog finde på at stille en del spørgsmål. Hvordan vægter I stil, stemning, romantik, gastronomi, snorkling og plads? 

Vil I svømme med hvalhajer og mantarokker? Drømmer I om at bo på pæle i lagunen eller i en villa på stranden? Skal der i givet fald være privat pool? Jeres ferie på Maldiverne bliver jo kun vellykket, hvis I får netop det, I drømmer om.

Maldiverne for børn

Netop børnefamilierne har en særlig fokus, når vi rejser rundt. De fleste ønsker en rummelig villa direkte på en børnevenlig strand. Mange vil også gerne have all inclusive. Og så ønsker de ellers samme høje kvalitet som alle andre, der køber deres rejse til Maldiverne i Nyhavn Rejser. Tal med vores eksperter om de bedste familieresorts på Maldiverne. 

Tæt samarbejde giver unikke rejsetilbud

I Nyhavn Rejser lægger vi vægt på at arbejde tæt sammen med de resorts, vi udvælger. Ofte betyder det unikke tilbud med f.eks. frinætter, ekstra måltider m.m. inkluderet.

Tal med eksperterne i Nyhavn Rejser og få et rejseforslag til Maldiverne

Hos os kan I bestille en skræddersyet rejse til Maldiverne eventuelt kombineret med ophold i Asien, Mellemøsten eller et anden spændende rejsemål. I kan også vælge en pakkerejse, hvor vi sørger for både flybilletter, transport og hotel. Hør os om afrejse med fly fra København, Billund eller Aalborg.

Tal med vores eksperter om rejser til Maldiverne.

Anbefalede rejser til Maldiverne

Se alle rejser til Maldiverne

Anbefalede hoteller på Maldiverne

Se alle hoteller på Maldiverne

Få hjælp til jeres rejse til Maldiverne

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Maldiverne. Vores rejserådgivere kender de enkelte resorts til mindste detalje fra deres egne rejser til Maldiverne. Hør om restauranter, spa, snorkling, service og de enkelte kategorier af værelser, så I får netop den rejse til Maldiverne, som I drømmer om. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Maldiverne

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

Få inspiration og mød Nyhavn Rejsers eksperter: Inspirationsmøder om Det Indiske Ocean