• Hvalsafari ved kaikoura, New Zealand
 • Gå på opdagelse blandt new zealandske vinregioner
 • Lupineng på New Zealand
 • Det smukke Milford Sound, New Zealand

Rejser til New Zealand

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til New Zealand

New Zealand i særklasse

Vidunderlig natur, skønne vine og gæstfrie kiwier

Oplev hvaler, fjorde, gletsjere og gejsere

Hør om veteranfly over Mount Aspiring og smukke kanoture

Hør om alt fra skønne lodges til motorhomes og cykelture

Få sammensat en rejse til New Zealand efter jeres hjerte

Læs mere

Nyhavn Rejser skræddersyr rejser til New Zealand. Oplev nogle af verdens smukkeste naturscenerier. Spruttende gejsere, boblende mudder, kæmpe gletsjere og tæt regnskov suppleres af hyggelige byer og en gæstfri befolkning.

Hvorfor rejse til New Zealand med Nyhavn Rejser?

Nyhavn Rejser har nogle af branchens bedste New Zeland-eksperter. De har besøgt Nordøen og Sydøen i New Zealand flere gange, og har personligt testet og udvalgt de bedste oplevelser, hoteller og lodges.

Brug deres store viden og passion til at få skræddersyet en ferie til New Zealand helt efter jeres drømme. Hør dem om alt fra valg af det bedste hotel for jer og oplevelser, der beriger jeres rejse til den rigtige rute gennem Nordøen og Sydøen og valg af bil, motorhome eller transport med tog. 

Det er jeres sikkerhed for en vellykket ferie i New Zealand.

Hvad skal I opleve i New Zealand?

New Zealand er for jer, der sætter pris på store oplevelser. Landet har umådeligt meget at byde på, og er et slaraffenland for naturelskere, hvad enten I vælger at udforske landet aktivt eller på en mere afslappende måde.

Når I rejser i New Zealand, bør I derfor komme ud i den fantastiske natur. Her er utallige smukke cykelture og skønne vandreture på f.eks. Queen Charlotte Track og Truman’s Walk. Gå på vulkaner i Tongario nationalpark eller kombiner vandreture i nationalparken Abel Tasman med en dejlig kanotur.

I kan krydre jeres rejse til New Zealand med en tur i privatfly over Mount Aspiring. Hjemturen foregår i speedbåd ad en brusende flod! Eller hvorfor ikke se New Zealand fra et åbent Tiger Moth veteranfly?

Og hvad med Fiordland? Ingen rejser til New Zealand uden et besøg i det enestående Fiordland. Tal med vores New Zealand-eksperter om cruises på Milford Sound og Doubtful Sound.

top 10 liste - det bør i opleve i new zealand

Mange af vores rejser til New Zealand har forskellige udflugter med i prisen. Alle håndplukket af vores New Zealand-eksperter. Vi har udvalgt 10 oplevelser, der er værd at besøg - se mange flere her.

 • Mød maorierne på en autentisk aften med hangi dinner
 • Oplev mudderbade og gejsere i Rotorua
 • Besøg de kæmpe gletsjere Franz Josef og Fox
 • Oplev 30’ernes art deco i Napier fra en Packard veteranbil
 • Prøv et væld af aktiviteter i Queenstown
 • Ro i kajak til lysende sankthansorme i Coromandel
 • Svøm med vilde delfiner i Queen Charlotte Sound
 • Tag på hvalsafari ved Kaikoura
 • Kør i 4WD i Wanakas forunderlige natur
 • Oplev Wellington - byrundtur i New Zealands hovedstad

Christchurch og New Zealands højeste bjerg på Sydøen

På en rundrejse i New Zealand kan vi anbefale et besøg i Christchurch, der er den største by på Sydøen. Her kan I nyde de fine engelske haver, bygninger i tudor-stil, køre med sporvogn og beundre katedralen, der er bygget af pap!

Aoraki Mt. Cook er New Zealands højeste bjerg og hele området byder på fantastiske naturoplevelser. Her er vandrestier af forskellig sværhedsgrader. Læg gerne en rute forbi den smukke gletsjersø Lake Tekapo. 

Auckland og strandene i Bay of Islands på Nordøen

Auckland ligger på Nordøen og er New Zealands største by. Byen består af mange spændende bydele, restauranter og en livlig havnepromenade. Se byen fra oven - besøg det 328 m. høje Sky Tower.

Længere mod nord ligger Bay of Island med populære strande og subtropisk klima. Nyd det skønne område, sejl ud og svøm med vilde delfiner eller tag ud og snorkle eller dykke.

Dejlige byer og New Zealandsk vin

Midt i begejstringen over den smukke natur i New Zealand, skal vi ikke glemme den spændende maori-kultur eller kiwierne selv - et utroligt gæstfrit folkefærd. Og dejlige byer som Tauranga, Dunedin, ”legepladsen” Queenstown og hovedstaden Wellington for blot at nævne nogle få.

Interesserer I jer for new zealandsk vin, så få måske en ekstra overnatning på The Wine Route. Hør også om ture på cykel eller i 2CV til vinsmagning på vingårde og om eksklusive Bed & Breakfasts og smukke lodges udvalgt af vores eksperter. 

Få et rejseforslag til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand, og så er de også gode lyttere, for kun sådan sammensætter vi det helt rigtige rejseforslag til jer. Og husk også, at det alene er forslag – den endelige rejse til New Zealand laver vi først, når I er helt tilfredse. 

Få skræddersyet en rundrejse til New Zealand. Vælg fly fra København, Aalborg eller Billund, og tal med vores rejserådgivere om valg af hotel, transport og oplevelser undervejs. I kan også vælge en af vores nøje sammensatte pakkerejser, hvor alt er tilrettelagt på forhånd.

Anbefalede rejser til New Zealand

se alle rejser til New Zealand

Anbefalede oplevelser i New Zealand

Se alle oplevelser på Nordøen og Sydøen

Anbefalede hoteller i New Zealand

Se alle hoteller på Nordøen og Sydøen

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til New Zealand

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.