• Et studie i æstetik - poolen på Amanzoe på Peloponnes i Grækenland
 • Krystalklart vand i den blå lagune ved palmestranden Vai på Kreta
 • Den smukke strand og det krystalklare vand ved Eagles Palace og Eagles Villas, Halkidiki i Grækenland
 • Simonos Petra klostret i munkerepublikken på Mount Athos, Halkidiki, Grækenland
 • Paraportiani-kirken tæt på Mykonos by. Se den på ferie i Grækenland

Rejser til Grækenland

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Grækenland

Oplev Nyhavn Rejsers Grækenland

Vidunderlige Athen, Halkidiki og Peloponnes

Grækenland-rejser til skønne græske øer væk fra masseturismen

Hoteller i Grækenland udvalgt for stemning og beliggenhed

Sol, strand, god mad og Grækenlands store attraktioner og seværdigheder

Skræddersyede rejser til Grækenland for både par og familier

Læs mere

Vores rejser til Grækenland er baseret på nøje udvalgte 4 og 5* hoteller med bedste beliggenhed. Hør om luksuriøs ferie i Grækenland på fastlandet med Athen og Peloponnes eller på de græske øer fra Kreta og Korfu til Santorini og Paros.

Nyhavn Rejser har udvalgt helt særlige hoteller og resorts til jer, der elsker rejser til Grækenland med sol, stemning og dejlig mad, men som ikke ønsker at være omringet af et turistmylder fra morgen til aften. Hør om Grækenland-rejser fra storbyferie i Athen til badeferie i Det Græske Øhav.  

KORT FLYREJSE FRA DANMARK TIL GRÆKENLAND

En af fordelene ved at rejse på ferie i Grækenland er den kortere rejsetid. Det gør det særligt interessant for familier, der ikke ønsker lange flyveture med børnene. I bestemmer selv, hvor længe ferien skal vare.

Hør om de bedste forbindelser til Grækenlands fastland og de græske øer og om den bedste transport på øhop i Grækenland.

Kreta – ferie på Grækenlands største ø

Kreta er den største græske ø og en god bid større end Sjælland. Strand og sol er det, der primært trækker, men også attraktioner som historiske Knossos, vandreture i Samaria-kløften, fæstningsøen Spinalonga og byliv i Kreta by og Chania. Nyd luksuriøse hoteller væk fra de mange, hvor I stadig kommer nemt til de store seværdigheder. Se mere: hoteller på Kreta

Storbyferie og badeferie i Athen

Athen er en af Europas mest spændende og hyggelige storbyer med store levn fra antikken som Akropolis, hyggelige kvarterer som Plaka og god shopping. Skal i bo inde i byen eller kort derfra ved tre strande? Se mere: hoteller i Athen.

De gyldne strande på Halidiki

Nyd en rejse til Grækenland, hvor I bor lige ud til dejlig sandstrand på den mindst turistede halvø på Halkidiki, Athos. I kan tage på spændende udflugter små bugter, hyggelige fiskerbyer, Meteora-klostrene, drypstenhulerne Petralona og den hyggelige storby Thessaloniki. Se mere: hoteller på Halkidiki

Hoteller på Santorini – solnedgange i særklasse

Santorini byder på idylliske hvide byer, sorte og gyldne strande og dramatisk natur på kanten af det gamle vulkankrater. Nyd de overdådige solnedgange fra Oia, hvor I kan bo i luksuriøse suiter i byens gamle klippehuse eller lidt på afstand i en villa med pool. Måske vil I hellere bo i en autentisk landsby eller ved en vulkanske strand på sydkysten? Vi skræddersyr alle rejser til Grækenland. Se mere: hoteller på Santorini

Ferie på Peloponnes – strand og antikkens vidundere

Peloponnes på fastlandet byder på lækre strande, autentisk stemning og store levn fra antikken som Mykene og Olympia. I kan samtidig tage på skønne udflugter til de græske øer i Det Ægæiske Hav. Se mere: hotel på Polponnes

Rejser til Mykonos

Mykonos er en af de mest trendy græske øer. På rejser til Mykonos kan I nyde smuk natur, en perlerække af gode sandstrande og Mykonos by, der er fuld af charme med f.eks. Lille Venedig og Paraporitani-kirken. Mykonos er samtidig er paradis for kite-surfere. Se mere: hoteller på Mykonos

Paros – drømmen om Grækenland

En ferie på Paros i Kykladerne er en rejse til skønne strande og dejlig mad med udflugter til hyggelige havnebyer og bjergbyer. Det er selve drømmen om Grækenland. Skal i bo på et luksuriøst hotel eller i en villa med pool?

Serifos, Folegandros, korfu og mange flere græske øer

Der er flere end 2.000 græske øer, så vi kan ikke blive ved her, men vi er nødt til lige til sidst også at nævne skønne Korfu, Serifos og Folegandros.  

Tal med jeres rejserådgiver om rejser til Grækenland. Få et rejsetilbud, hvor fly, hotel og evt. transport ved ankomst er inkluderet. Hør om afgange med fly fra København, Billund og Aalborg.

Anbefalede rejser til Grækenland

Se flere rejser til Grækenland

De bedste hoteller i Grækenland

Se alle hoteller i Grækenland

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Grækenland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Halkidiki, Kreta og Peloponnes med luksusresorts for både par og familier. Hør om hoteller, rutefly, om strande, spa, gastronomi og aktiviteter for voksne og børn. Ring og få sammensat en rejse til Kreta, Peloponnes og Halkidiki efter jeres ønsker. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Grækenland

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.