• Klostertemplet Taktsang Palphug (Tiger's Nest) i Paro, Bhutan
 • Se og oplev de fantastiske omgivelser omkring Six Senses Thimphu
 • Maskedans under Tsechu festival i Punakha Dzong, Paro, Bhutan
 • Tag på en kulturel udlugt og prøv kræfter med Bhutans nationalsport, Como Uma Paro

Rejser til Bhutan

Nu kan I rejse til Bhutan med Nyhavn Rejser

Nyd Ema Datshi og Suja under sneklædte bjerge

Mystik og magi i Himalaya-bjergernes sidste kongerige

Buddhistisk kultur og tågeindhyllede tempelborge

Bo på unikke lodges højt oppe i bjergene

Vi skræddersyr jeres rejse til Bhutan

Læs mere

En rejse til Bhutan er en rejse til et enestående land, indhyllet i mystik og magi, hvor buddhistisk kultur, omsorg for naturen og et nationalt lykkeindeks er ledetråde for en stolt, åbensindet og hjertevarm befolkning. Velkommen til Tordendragens Land.

Oplev Bhutan med Nyhavn Rejser

Snedækkede bjergtinder, der rejser sig over uberørte urskove. Tågeindhyllede templer, der klamrer sig til klippeskrænter og buddhistiske kloster-fæstninger, såkaldte dzongs, der står som levende vidnesbyrd om et af verdens mest unikke, dragende og mystiske lande: Bhutan.   

Fra det ikoniske tempelkompleks Tiger’s Nest til den eventyrlige kloster-fæstning Punakha Dzong, Thimphus farverige markeder, bueskydningskonkurrencer og vandreture i de fjerne, fortryllende bjergdale mod øst, Bumthang og Gangtey, er Bhutan på alle måder et  enestående rejsemål. 

Det er også et sjældent og eksklusivt rejsemål, som de færreste har haft glæde af at opleve. Men at rejse til Bhutan og opleve landets urokkelige ro og tæthed, er at finde og styrke forbindelsen igen. Det er en uforglemmelig oplevelse, der både inspirerer og bevæger sindet, og giver nyt perspektiv, der lever videre længe efter, I er kommet hjem igen.

Bestil jeres rejse til Bhutan allerede nu 

Vi skræddersyer jeres rejse til Bhutan efter jeres ønsker – kontakt vores rejserådgivere, som rejser løbende til Bhutan og har fingeren på pulsen. De er gode lyttere, for kun sådan kan de lave den helt rigtige rejse for jer. Og husk, at vi begynder med et rejseforslag – den endelige rejse til Bhutan laver vi først, når I er helt tilfredse. 

Vi kan allerede nu skræddersy jeres rejse til Bhutan. I løbet af 2020 kommer der også rejseforslag, hoteller og oplevelser på vores website – alle nøje udvalgt og håndplukket af Nyhavn Rejser. 

Hvorfor rejse til Bhutan med Nyhavn Rejser?

Rejser til Bhutan kræver et fastlagt rejseprogram og derfor skal I have det bedste ud af jeres tid i landet – det bedste for jer. Vi rejser løbende til Bhutan og vi har en stærk og ansvarlig partner i landet, som betyder, at vi kan skræddersy sjældne og unikke oplevelser. Måske vil I f.eks. gerne opleve et hav af rododendron blomstre i foråret, tilbringe tid med lokale kunsthåndværkere eller spise morgenmad med munke på et kloster?    

Bo på de bedste hoteller og lodges i Bhutan 

Vi håndplukker de bedste hoteller og lodges i Bhutan ud fra beliggenhed, stemning og service - og ikke mindst den særlige faktor, hvor jeres hotellet, de naturlige omgivelser og den lokale kultur går op i en højere enhed. Steder, hvor bæredygtighed og balance er i fokus – og hvor I kommer helt ind og mærker sjælen af Bhutan. 

Glæd jer f.eks. til at opleve Como’s to lodges i Bhutan og ikke mindst Six Senses i Bhutan, hvor der venter jer fem nye lodges i fem meget forskellige dale – de er alle unikt designet i harmoni med deres omgivelser og lokale kultur. Det er lige præcis sådan, Bhutan skal opleves.  

Om Bhutan

Bhutan er på alle måder et usædvanligt land. Indeklemt mellem Asiens to store giganter, Indien og Kina, var det lille buddhistiske kongedømme i mange århundreder så godt som isoleret fra omverdenen – faktisk åbnede landet først gradvist op for tilrejsende fra 1961 lige som TV og internet først blev tilladt i 1999. Og selv om Bhutan i dag har veje og få biler, er der f.eks. ikke nogle lyskryds at finde i landet.

Lykke som endeligt mål

I dag forstætter Bhutan med at møde verden, globaliseringen og fremtiden på dets egne præmisser - åbensindet og med fødderne solidt plantet i sin egen buddhistiske kultur og filosofi. I stedet for et bruttonationalprodukt, gik Bhutan i 2008 over til at måle landets fremgang – og forme sin politik – ud fra et nationalt lykkeindeks, der sætter menneskets og naturens velbefindende i centrum for samfundets udvikling.

Omsorg for natur og kultur

Det betyder bl.a. at mindst 60 procent af landet ved lov skal være dækket af skov – i dag er over 70 procent dækket af skov - og at Bhutans mange bjergtinder ikke må bestiges af hensyn til miljøet (og ånderne). På samme måde er turismen begrænset og styret ud fra et bæredygtigt princip om ”High Value, Low Impact”, som sætter beskyttelse af naturen og den lokale kultur over masseturisme og økonomisk vinding. 

Tag med på enestående oplevelser i Bhutan

Se flere spændende oplevelser i Bhutan

Særligt udvalgte hoteller i Bhutan

Se alle hoteller i Bhutan >>

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Bhutan

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bhutan. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Bhutan ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.