• Solnedgang over Den Blå Moske i Istanbul, Tyrkiet
 • Hadrians tempel i Efesos, Tyrkiet
 • Market i Istanbul, Tyrkiet
 • Farverig gade i Bodrum, Tyrkiet
 • Besøg Apollo templet i Didim - kun 1 times kørsel fra Six Senses Kaplankaya

Rejser til Tyrkiet

Lad vores eksperter hjælpe med at planlægge jeres rejse til Tyrkiet

Den Blå Moske, Hagia Sophia og Topkapi-paladset i Istanbul

Six Senses Kocatas Mansions 5* i palæer ved Bosporus-strædet

Velvære og harmoni på Six Senses Kaplankaya 5*

Fredfyldte strande, Oldtidsbyen Efesos og mausoleet i Halicarnassus

Feriebyen Bodrum med Johanitterordenens ridderborg

Læs mere

Nyhavn Rejser skræddersyr rejser til Tyrkiet, hvor I kan opleve Istanbuls fantastiske attraktioner og seværdigheder og nyde strandferie ved Bodrum. Begge steder står der Six Senses på jeres hotel, så I kan se frem til uendelig forkælelse.

Tyrkiet er et rejsemål, der giver adgang til utrolig mangfoldighed, uanset om I tager på sommerferie eller på rejser i forår eller efterår. Her er spændende historie, skønne strande og et farverigt liv i basarerne og på de små cafeer. Restauranterne er klar med dejlig mad til en god pris.

Six Senses Kaplankaya 5* - luksus ved Bodrum i Tyrkiet

Six Senses Kaplankaya 5* ved Bodrum er et resort i særklasse, hvor I kan opleve afslappet luksus omgivet af smuk natur, dejlige strande og historiske seværdigheder i verdensklasse som den enestående oldtidsby Efesos med det store bibliotek tæt på Kusadasi og den mægtige borg i Bodrum skabt af Johanitterordenens riddere fra Rhodos.

Borgen er i dag et af verdens fremmeste museer for undervandsarkæologi. Ved Bodrum ligger også mausoleet i Halicarnassus. Det er et af antikkens syv vidundere, men da borgen blev bygget bl.a. med marmor fra mausoleet, er der ikke så meget at se i dag.

Rejs til Tyrkiets SMUKKE KYSTER OG FREDFYLDTE STRANDE

Kysten nord og syd for Kaplankaya er præget af små bugter og vige med sandstrande omkranset af forrevne klipper, hvor I kan nyde, at Tyrkiets klima byder på så meget sol. I skal ikke sejle længe ud på havet, før I er i græsk farvand, og øer som Kalymnos, Leros og Kos er kun en skøn udflugt væk.

Six Senses Kocatas 5* i Istanbul

Ud til Bosporusstrædet, hvor Europa kigger over på Asien, ligger fantastiske Six Senses Kocatas 5* indrettet i to osmanske palæer, hvor I føler, at I træder ind i historien, når I går ind.

Her residerede tidligere den osmanske justitsminister Necmettin Molla Kocataş, og den oprindelige elegance er fastholdt i alt. Nyd gastronomi, service og spa i særklasse.

Hotel i Istanbul tæt på oplevelserne

De store seværdigheder i Istanbul kan I køre eller sejle til. I kommer til Taksim-pladsen på 30 minutter med bil, og få minutter ekstra bringer jer til Den Blå Moske, Grand Bazar, Hagia Sophia og Topkapi-paladset.

Få et rejsetilbud til Tyrkiet

Få skræddersyet en rejse til Tyrkiet. Vælg fly fra København, Aalborg eller Billund og tal med vores rejserådgivere om valg af hotel, transport og oplevelser undervejs. I kan også vælge en af vores nøje sammensatte pakkerejser, hvor alt er tilrettelagt på forhånd.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Tyrkiet

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Tyrkiet med luksusresortet Six Senses Kaplankaya nær Bodum. Hør om stranden, gastronomien, den luksuriøse spa og de utallige aktiviteter for voksne og børn. Ring og få sammensat en rejse til Tyrkiet efter jeres ønsker. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.