• Palenque, Mexico
 • Riviera Beach i Tulum hører til blandt de smukkeste i Mexico
 • På markedet i Yacatan, Mexico
 • Oplev Sumidero-kløften i Mexico fra en speedbåd
 • Farverige tæpper fra Mexico

Mexico

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejser til Mexico

Toppen af Mexico - håndplukket af Nyhavn Rejser

Gigantiske pyramider, uendelige strande og farverige byer

Vi har badet i grotter, besteget pyramider og gået i junglen

Hør om historiske haciendaer og eksklusive resorts

Lad os fortælle om medicinmænd, museer og mad. Skøn mad!

Få lagt den bedste rute til de største oplevelser

Læs mere

For Nyhavn Rejser har Mexico altid været en passion. Vi elsker det farverige land, og vi rejser til Mexico igen og igen for at udvælge de bedste oplevelser.

Nyhavn Rejser – rejsebureauet, der kender Mexico bedst

Mexico var et af Nyhavn Rejsers første rejsemål efter starten i 1988. Vi planlægger rejser til Mexico med de bedste ruter, så I får mest muligt ud af jeres tid og penge. 

Vi håndplukker hoteller og haciendaer for deres særlige beliggenhed og sjæl. Samtidig fravælger vi steder, vi ikke selv ville rejse til. Derved sikrer vi os, at I får den bedste ferie i Mexico.

For Nyhavn Rejser har Mexico altid været en passion. Vi elsker det farverige land, og vi rejser til Mexico igen og igen for at udvælge de bedste oplevelser.

REJSER TIL MEXICO EFTER JERES ØNSKER

Vi hjælper med at planlægge alle detaljer på jeres rejse til Mexico. Nogle foretrækker at have en chauffør. Andre hopper glade på den lokale bus. Nogle ønsker en lokal guide ved de store attraktioner. Andre går helst rundt for sig selv. Vi tilpasser jeres rejse til Mexico efter jeres ønsker. 

Selv om I er på egen hånd i Mexico, er I dog aldrig alene. Både vi og vores lokale repræsentanter er altid klar til at hjælpe.

SPÆNDENDE OPLEVELSER PÅ REJSER TIL MEXICO

Mexico er en smeltedigel af traditioner og livsanskuelser. Prøv at forstå det religiøse virvar, når der ofres til gamle guder i en katolsk kirke i Chiapas. Bliv fyldt med respekt ved de enorme pyramider. Og gys ved tanken om ofringerne til solguden Huitzilopochtli.

Nyd også kolonitidens paladser og katedraler. Lige her lå jo indianernes templer førhen. En ny magt tog over, den gamle blev lagt i grus, og hvem er nu den gode og den onde? Oplev regnskov, medicinmænd og og alligatorer i Chiapas og San Christóbal de las Casas. Udforsk maleriske Oaxaca og besøg Mexicos hovedstad Mexico City.

I det moderne Mexico leves det gode liv. Måske kommer bussen ikke til tiden, men mariachi-orkestret spiller, og det mexicanske køkken leger med jeres smagsløg.

Kløfter, pyramider eller ballonfærd?

Mexico er rig på unikke seværdigheder, natur og kultur. Vi har testet dem alle. Oplev smukke vandfald og dramatiske kløfter. Imponerende tempelkomplekser, maleriske byer og naturreservater. Tag på ballonfærd over pyramider, mød mayaindianerne eller tag på cykeltur gennem magisk landskab. Se vores store udvalg af oplevelser i Mexico.

Koralrev, havskildpadder og hvalhajer

Yucatán-halvøen i Mexico byder på et fantastisk koralrev, og når I snorkler fra stranden møder I ofte havskildpadder, farverige fisk og djævlerokker.

På dybere vand kan I hilse på en delfin eller svømme med havets største og ufarlige kæmpe, hvalhajen. Den trækker til området ud for Yucatán-halvøens nordøstlige hjørne mellem juni og primo september.

DRAMATISK NATUR OG UENDELIGE STRANDE 

Rejser til Mexico byder også på dramatiske kløfter med alligatorer, gold ørken og tæt regnskov med brøleaber og tukaner. Og ved Mexicos caribiske kyst venter nogle af verdens bedste strande på at byde jer velkommen til badeferie i Mexico. 

Vi har også her håndplukket hoteller fra bungalows på stranden til all inclusive resorts. Uanset hvad I vælger, har vi boet der og kan stå inde for kvaliteten. Glæd jer.

Mexicos klima

I kan rejse til Mexico året rundt. Yucatán-halvøen med de kridhvide sandstrande topper med det bedste vejr. Læs mere om vejr i Mexico.

Bestil rejsen til Mexico hos eksperterne

Nyhavn Rejsers rejserådgivere har mange års erfaringer fra deres egne rejser til Mexico. Kontakt dem for et rejseforslag efter jeres ønsker. De vejleder om det bedste hotel for jer, og hvad I kan opleve under ferien. Vælg fly fra København, Aalborg eller Billund. Kontakt os for pris.

Hør os gerne om rundrejse til flere spændende steder i Mexico eller bestil en afslappende badeferie ved den populære caribiske kyst.

Anbefalede rejser til Mexico

Se alle rejser til Mexico

Håndplukkede hoteller i Mexico

Se alle hoteller

Unikke oplevelser i Mexico

Se alle oplevelser

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Mexico

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Mexico. Hør om de største attraktioner, bedste strande og ruter samt hoteller og haciendaer for par og familier. Og hør ikke mindst om rejserådgivernes mange erfaringer fra deres egne rejser til Mexico. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Mexico

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.